Фан Клуб: Интер

Кореа мајсторе!

Е ваков играч ни фалеше.

На Аргентински погон, него Видал арен ли е, како пит се бори на средина.

Акцијата за вториот гол, мат у три потега.

Свака част и на Симоне… у второ полувреме излегоа ко друг тим, многу поконкретни.

Видал братот ако игра вака сезонава конечно ќе оправда бар дел од причините за кои е донесен.

Така-така сум за овој Кореа, не ме импресионирал, ама е избор на Инзаги, го имал претходно во тим и да се надеваме дека не згрешил.
Белоти може да се заклучи и за наредна сезона за 0 милиони, евентуално на полусезона за нешто ситно, не смее да се пропушти таков играч на фри трансфер.
Јади гомна бене

Ce solo Inter ја пеат на стадионов, ечи и Кореа го дава 3тиот гол.

Одамна се неам наежено, ќејф интерашки ваков сум немал одамна!

560098_10150778445785309_725684643_n.jpg

Какво деби на Кореа. Браво!
Али играта воопшто не беше сјајна. Дармијан се извади со центраршутот, иначе комплетно невидлив. Dumfries мора што побрзо да се адаптира и да игра прва постава.

Добро е што стартуваат со две победи, али има многу работа Инзаги со тимов. Ако сака да игра со топка, мора многу подобро да играат под пресинг, зошто имаа премалку движење без топка и имаа премногу лесно изгубени топки во опасна зона.
Хакан, Џеко и Лаутаро беа слаби.
Видал и Барела беа прави pests.

Сеуште почеток на сезона и не очекувам којзнае каква игра...многу е битно од овај момент да се вклопи некако Дензел и барем половично некако да го замени Хакими кој беше страшен....многу ќе зависи сезоната од неговите перформанси

И одлично е што сите засилувања стартуваа со голој за да добијат самодоверба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom