Фан Клуб: Интер

Зошто се влечат уште за 4тиот напаѓач? Чекаат Аталанта и Лацио да спуштат цена за Кореа и Запата? Глупости.
Не преговараат за Меси и Роналдо. И двајцата се преценети просечни играчи од нивните газди, кои се италијански цигани што мислат дека ќе заработат 10ина милиони евра плус, ако си го спакуваат гомното во украсна хартија. Преку глава ми се италијански газди. Сите се неурамнотежени полу-идиоти, кои водат клубови како скапо хоби. Зошто да се расправаш со нив, кога квалитетот и талентот полека се цеди од лигата?
Остај го Лотито нека бара 40 милиони за Кореа, да видам кој ќе му ги плати. Морон.
Ако го имаш достапен Турам за 25 милиони евра, кој има поголем потенцијал и од Кореа и од Запата (иако е поголем ризик од двајцата) зошто се влечат до крај на преоден рок со одлуката. Pull the trigger.

Да се расправаш и ценкаш со Лотито за некој ко Кореа, откако си добил 180 милиони од трансфери, е понижувачки за клубот. Марота е неверојатно спор во вакви ситуации, а никаков бенефит не добива од влечењето, пак ја плаќа истата цена на крај.
Кореа е максимум 20-25 милиони евра играч, а Запата 25-30 милиони евра играч. Се над тоа е преплаќање за играчи кои воопшто не вредат. Се помирија сите дека нема соодветна замена за Лукаку, сигурно нема некој да им честита за Запата или Кореа. Дај му го на Инзаги играчот и да почне борбата за ЛШ. :icon_lol:

Зошто се влечат уште за 4тиот напаѓач? Чекаат Аталанта и Лацио да спуштат цена за Кореа и Запата? Глупости.
Не преговараат за Меси и Роналдо. И двајцата се преценети просечни играчи од нивните газди, кои се италијански цигани што мислат дека ќе заработат 10ина милиони евра плус, ако си го спакуваат гомното во украсна хартија. Преку глава ми се италијански газди. Сите се неурамнотежени полу-идиоти, кои водат клубови како скапо хоби. Зошто да се расправаш со нив, кога квалитетот и талентот полека се цеди од лигата?
Остај го Лотито нека бара 40 милиони за Кореа, да видам кој ќе му ги плати. Морон.
Ако го имаш достапен Турам за 25 милиони евра, кој има поголем потенцијал и од Кореа и од Запата (иако е поголем ризик од двајцата) зошто се влечат до крај на преоден рок со одлуката. Pull the trigger.

Да се расправаш и ценкаш со Лотито за некој ко Кореа, откако си добил 180 милиони од трансфери, е понижувачки за клубот. Марота е неверојатно спор во вакви ситуации, а никаков бенефит не добива од влечењето, пак ја плаќа истата цена на крај.
Кореа е максимум 20-25 милиони евра играч, а Запата 25-30 милиони евра играч. Се над тоа е преплаќање за играчи кои воопшто не вредат. Се помирија сите дека нема соодветна замена за Лукаку, сигурно нема некој да им честита за Запата или Кореа. Дај му го на Инзаги играчот и да почне борбата за ЛШ. :icon_lol:

Запата подолго (4-5 дена) не е поврзуван со Интер.
Сега во игра се Турам, Кореа и Инсиње.

Едит - Турам е во стартниот состав за Менхенгладбах. Кореа на списокот на повокани играчи.

Се сомневам дека воопшто се преговара за Запата или Кореа. Окото гледа надвор сега.

Запата подолго (4-5 дена) не е поврзуван со Интер.
Сега во игра се Турам, Кореа и Инсиње.

Едит - Турам е во стартниот состав за Менхенгладбах. Кореа на списокот на повокани играчи.
Преска пак го читав во комбинација, а и јас помислив дека се откачија од него. Инсиње мислам дека нема многу смисла, освен ако доаѓа како замена за Санчез.
Не ми е јасно зошто толку се влечат. Го оставаат Инзаги неколку кола без напаѓачи, за да заштедат неколку милиони, што најверојатно пак ќе ги платат на крај, како премиум зошто купуваш играч откако почнала сезоната.

Нека ни е со среќа сезоната, помалце нерви да киниме.

Се трудам да бидам оптимист, или барем да сум со очекувањата на некој baseline шо го имав првата полусезона откако дојде Конте, кога искрено не ни очекував играчи ко Хакими и Ериксен да припарат до клубов проколнат, па се деси сè шо се деси.

Сезонава мислам дека ќе ја решат (отсуството на) повреди и компетентноста/стабилноста на Инзаги.
Од то шо го испратив од припремите, мислам дека е јасно дека типот многу точно знај шо и како сака да игра, а мислам и дека колку-толку има кој да му го испорача то на терен, а сега останва да видиме како ќе изгледа то против посериозни противници и дали ќе пропадни под притисокот ко ќе тргнат работите на лошо.

Според мене, и покрај катаклизмата шо се деси, реалноста е дека цела лига е умрена и дека по ростер не сме ништо полоши од Јувентус. Зато, без разлика на сè, на старт очекувам борба за титула, па ако текот на сезоната покажи дека поќе сме за борба за топ4, здрави-живи, то е.

Гол и асистенција за 13 минути за Хакан, не така лош почеток за некој кој е земен за 0 евра.
13 минути, асистенција, учествуваше у креирање на шансата за Брозович пред 2 мин, и гол. Слабиот хаханоглу според мене.

Ebati picoro so sedese do martinez da ne e zenamu so silikonskite cicki?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom