Фан Клуб: Интер

Абе има некој проблем со фан клубов од технички аспект?
Кога пробувам да свртам на претходната страна ме префрла на почеток од темата. Истотака деновиве не можев да изменам коментар и тоа се случуваше само во темава.
Ја у македонска репрезентација темата го имав истиот проблем вчера. Си читам и приметувам членови од 2005та праат муабети викам бреј овие се вратиле назад на форумов, кога приметив сум читал дискусии од пред 300 години. Блам примив.

Ја у македонска репрезентација темата го имав истиот проблем вчера. Си читам и приметувам членови од 2005та праат муабети викам бреј овие се вратиле назад на форумов, кога приметив сум читал дискусии од пред 300 години. Блам примив.
И јас истиот проблем го имав, си велам шо му е на овие ретардите :pos: :pos: :pos:

Ќути не пријавувајте, какво е такво е. Има да го снема форумов уште две недели ако земат да оправаат.
После утакмицата со Џенова ќе сакаме да го снема на една недела хаха.

Ќе се бранат денес Генова со 11 играчи кај нив на половина, немаат напаѓачи сите им заминаа.

Се надевам ќе го пробиеме бункерот.

Вечер Лаутаро не игра, Инзаги или ќе почне со Сатриано и Џеко или како пријателската со Парма позади Џеко да играат Сенси и Чаланоглу...

Јас сум за да видиме деби на Сатриано...

Ќе го прегорат Сатриано ако го пуштат во прва утакмица од сезоната по кластерфакот што ни се деси. Премногу притисок е тоа за деби.

Поверојатно е дека Џеко ќе игра како соло напаѓач со Сенси/Чалханоглу позади.

Ќе го прегорат Сатриано ако го пуштат во прва утакмица од сезоната по кластерфакот што ни се деси. Премногу притисок е тоа за деби.

Поверојатно е дека Џеко ќе игра како соло напаѓач со Сенси/Чалханоглу позади.
Абе сеа или има у главата или нема, Мбапе на 19 освојуваше Светски Првенства.

20 години е Сатриано, нема што да се чека, сега му е шансата да ја зграби...

Абе сеа или има у главата или нема, Мбапе на 19 освојуваше Светски Првенства.

20 години е Сатриано, нема што да се чека, сега му е шансата да ја зграби...
Реално.
Нема зашто да чекаме до 30 години играч да се уигрува. Ти се пружа шанса - фрли го во оган 2-3 утакмици, ако не се покаже ко што треба давај го на позајмица или шиткај го.
Според мене се што е над 18 години у тим мора да почне да се фрла по малце у оган. 20 години веќе треба регуларно да ротира и да придонесува за тимот. :)

Сатриано беше повреден и не настапи со Киев, прашање е колку минути има у него.

Абе какво фрлање во оган што зборите вие?
Да сте тренер да видам дали ќе изберете Џеко-Чаланоглу-Сенси или Џеко-Сатриано со Чаланоглу позади.
Сатриано нема минута изиграно професионален фудбал, ќе играл прв тим во прв натпревар од сезоната покрај овие играчи.

Да сум тренер (среќа што не сум) секогаш двајца напаѓачи. Рак ќе фатевме за малку од Спалети и системот со еден напред, заеби тоа. Ако не Сатриано тогаш Санчез, мора да игра со партнер за Џеко.

Да сум тренер (среќа што не сум) секогаш двајца напаѓачи. Рак ќе фатевме за малку од Спалети и системот со еден напред, заеби тоа. Ако не Сатриано тогаш Санчез, мора да игра со партнер за Џеко.
Санчез е умрен, а Пинамонти ич нека не вчага.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom