Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отиде фудбалскиот великан Жоао Марио за безпари,односно нашле споразум да раскинат договор.
45 милиона буквално фрлени во вода и тоа у оние тешки времиња коа најјако и безмилосно се боревме со ФФП
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Бељеринчо го редиме. Поднел захтев за трансфер, вољен е да намали плата, ако може да се верува на последните шпекулации низ медиумиве у Италија, од 5.7 у Арсенал, прифатил 3.5 у Интер.
Побарал трансфер и им рекол или у Интер или ќе им остане.
На крај ќе потпише со Валенсија ама ајде сеа да не збориме пред рука. Сепак може Запакоста да е боље решение според никој на планетава.
Останува Интер и Арсенал да се договорат за позајмицата, дали со опција или со задолжителен откуп.
Ок Марли ај стај ги сликите и не замарај.
Уште да докажат шо ни дале БеМфика...Големиот Жо Марио за ич пари во Бенфика. 45 милиони фрлени во бунар, и тоа не е се. Спортинг ќе не тужат и ако не добијат ќе пукнеме уште 30, и со тоа Жо Марио би станал Лукаку.
Целиот проблем е што имало клаузула да не се продава големиот Жо Марио на друг клуб во Португалија. Интер не го продава директно како трансфер, технички му дава раскин на договор, но Спортинг обвинува дека Интер пронашол @loophole да ја заобиколи клаузулата и дека имало на-ти-го дај-ми-го со Бенфика.
Мене ми личи на обид да се ќарат 30 милиони еура.Се надевам дека е така, технички немаме прекршено ништо, ама овие се повикуваат на fradulent practices. Викаат дека испратиле понуда, но Интер не ја прифаќа понудата и го ослободува за џабе. Веројатно ќе поминеме, иако се прашувам што им требаше сега ова.