Фан Клуб: Интер

Ме боли ко за близок човек.
Уф маме му ебам....
Сеа се е на Господ остаено :(
205dc24c066ad2db2a2016da3ccb32d4.jpg

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

овака делува дека го вратиле у живот дека е свесен
Автоматски споено мислење:

Main Danish newspaper - Eriksen was conscious leaving the field and raised his hand

Attachments

• крис.jpg
    крис.jpg
    51,1 KB · Прегледи: 18
Последно уредено:
Дај боже да остане ситуацијата стабилна, Интер наредната сезона ќе изгуби страшен играч, се надевав дека под Инзаги ќе беше машина. Интер мора да излезе џентлменски клуб да му ја исплати цела плата и да му понуди место во клубот.

Дај боже да остане ситуацијата стабилна, Интер наредната сезона ќе изгуби страшен играч, се надевав дека под Инзаги ќе беше машина. Интер мора да излезе џентлменски клуб да му ја исплати цела плата и да му понуди место во клубот.
Искрено кур ме боли дали ќе изгуби Интер играч,битно е само човекот да не го изгубат.

Налет и фудбал и се. Дај Боже нека се спаси човекот. Друго ништо не е битно.

Има нешо повеќе околу ситуацијата?

Искрено кур ме боли дали ќе изгуби Интер играч,битно е само човекот да не го изгубат.
така е,по она сценине од терен го прежаливме чоекот мислевме дека отиде..

Само он да се спаси, не е важно во овој момент Интер, или па фудбалот воопшто.
Денеска плачев од внатре.

Налет и фудбал и се. Дај Боже нека се спаси човекот. Друго ништо не е битно.

Има нешо повеќе околу ситуацијата?
UEFA - Eriksen: The player has been transferred to hospital and has been stabilized

Така е, битно е да е жив и здрав. Само 29 години има. Интер е небитен во ситуацијава.
Многу лошо беше ова. Потресно. Добро што го спасија човекот.

Многу, многу позитивен лик, еден од најпријатните играчи што играле во Интер и еден од најголемите професионалци.

Само нека му издржи срцето, кур ме боли за кариерата, нека живее на некој остров во Скандинавија и нека лови риби до 101 година. Уште во Тотенхем ми беше омилен, фудбалер кој не можеш да не го сакаш, професионалец, таков мирен и повлечен, пример за спортист. Ауу не ми е верно колку се потресов...

UEFA - Eriksen: The player has been transferred to hospital and has been stabilized

Само што сакав да постирам.

Ми падна камен од срце.
11 години се немам шокирано вака како денес.

Само што сакав да постирам.

Ми падна камен од срце.
11 години се немам шокирано вака како денес.
обе остај,ја реков готово е ни отиде чоеков у пм 150 ми отиде срцево у курац

Neka mine so lesno pa za drugoto ke mu ja mislime otom potom.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom