Фан Клуб: Интер

Ај сеа наштракај нова со комбинации до 70м
Шкринијар
Хакими + Де Фрај
Хакими + Броз + Ериксен
Лаутаро
Броз-Ериксен-Перо-Марио
.. Продолжи ја листата

(Под претпоставка дека Барела и Лукаку се недопирливи).

Прегледај го приврзокот 297871

Скриншотот кој Џонтра го бараше. :kafence:
Ај овие калчо навивачиве што гласале за Лаутаро, намерно за да не ослабнат за да не ги малтретира.
Види го Бавча, кујзне како и зошто гласал.
худафук ис овој ИНТЕР со стрелкиве? Никад у живот нема пишано у фан клубов ама битно ќе го продава Лаутаро. И овој Масссссссссс.
Види го СимеонеМадрид, за трансфер го гласал Лаутаро.

И Донев за Хакими, го влече накај Челзи. И рашо22, никад нигде ништо не пишал ама битно гласал.
Чекич со слика од Депај и Олимпик Лион у потпис си рекол чек ќе гласам за Хакими поради вака-така причини.

Може Хакими и лево да игра по потреба?
Тешко, али јасно ми е прашањево, ради Џејмс.
Не ми е јасен обидов на Челзи со вакво инвестирање на позиција на која имаат одличен играч, а и лево исто. Ако се спремни толку да инвестираат, нека идат all in на Халанд а нека жртвуваат некој од напад ко Зијеч или како и да се пишува тој, толку им треба за да атакуваат и на ПЛ.
Ова со Хакими нема логика реално, исфорсиран и глуп потег би било ова за нив.

Тешко, али јасно ми е прашањево, ради Џејмс.
Не ми е јасен обидов на Челзи со вакво инвестирање на позиција на која имаат одличен играч, а и лево исто. Ако се спремни толку да инвестираат, нека идат all in на Халанд а нека жртвуваат некој од напад ко Зијеч или како и да се пишува тој, толку им треба за да атакуваат и на ПЛ.
Ова со Хакими нема логика реално, исфорсиран и глуп потег би било ова за нив.
За сега уште ми е обид од страна на Интер за да се притисне ПСЖ и да исплатат повеќе. Не знам дали е сериозно.
Ама има интерес од страна на Тухел за вингбек со што би продолжил да игра со истата формација, Џејмс би се префрлил назад во тројката како што играше при крај на сезонава, а Азпи веќе нема да се форсира. Ако може и лево да покрие некогаш, можат да се ослободат и од Алонсо и Емерсон.
Не би го загрозило инвестирањето во напаѓач. Веќе сериозно се збори за Халанд и сигурно не би купувале вингбек ако после немаат пари за него. Најверојатно пак ќе потрошат над 200 милиони.

И мене ми е непотребен ваков трансфер, ама нека биде интересно :D

Не.
Т.е може ама како ќе изигра.
Не бе не може, бегај, Хакими е метак, дриблинг у десно, шпринт и асистенција со десна. На стартна брзина и у фор е многу брз и јак, не постои играч што може да го стигне.

Нека игра Џејмс десен штопер штакурац, дајте 80 и носете го ајде да не се расправаме и натегаме цело лето.

Потврдија и други во меѓувреме, сериозно е.

60 + Емерсон :unsure:

Значи вкупно трансферот ќе изнесува 50 милиони. :D
Добар си е Емерсон бе, баш солидно се има покажано и во Челзи ама никогаш не стана прв избор, имаше само периоди. Назад во Италија и како прв избор мислам дека лесно би напредувал, посебно како вингбек. А Тухел во купови го играше и лево во тројката позади.

Има играно во Борусија. Хакими може да игра rb, rm, Lm.
Дефанзивно има замерки, сеуште се гради и расте во класа играч, но се комплет земено типот е оган. Предобар играч што у кој тим и да отиде би бил прва постава. (со 2-3 исклучока).

Може да игра лево, десно, во средина, во напад, да брани, и по свадби. Дечкото е бр.1, Мајкон, Кафу и Роберто Карлос во најава, да беше бразилец ќе чинеше 100-ка.

Дојде Челзи да ни купува играчи, 'бем ти живот... no offence Донев и Драгонски.

Посебно ќе биде смешно гласањево за продавање на Хакими или Лаутаро, кога на крај на преоден рок и двајцата ќе бидат продадени. :icon_lol:
Ова што се случува со Интер последниов месец, е буквално нешто што на најголем душман не би го посакал. Околу 3 дена траеше славењето и после почна забрзувањето по удолница.
Изјавата на Жанг, јасно кажува кои ќе бидат корпоративните цели на Интер во иднина и следствено каква спортска политика ќе тера клубот. Краткорочно кратење на трошоци за подобрување на финансиската кондиција на клубот, на среден рок барање на инвеститори (продажба на клубот со што поголем ROI). Спортскиот успех и добар спортски проект изгледа им е на последно место.
Сунинг може да биде единствената компанија што инвестирала во фудбалската индустрија, што после потрошени 600-700 милиони евра, ќе ја напушти индустријата со далеку полош имиџ од претходно. :)

Јас планирам што помалку да пратам што ќе се случува со ростерот на клубов летово, зошто само нервози ќе трпиме очигледно.

Читавте денес што изјавил агентот на Лаутаро?
"Ни понудија нов договор,но им кажавме дека сега за сега и вака е добро"
А договорот на Лаутаро со Интер е до 2023год :)

Читавте денес што изјавил агентот на Лаутаро?
"Ни понудија нов договор,но им кажавме дека сега за сега и вака е добро"
А договорот на Лаутаро со Интер е до 2023год :)
Pod difolt ke si ide sledna godina, dokolku ne si otide ovaa.. posto se znae, na 1 god od dogovor igracot se prodava vo najgolem broj od slucaite..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom