Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа со Хакими, требаше да шутира ама од страв дека ќе му довикуваат да додаде, тоа ептен не ми се допаѓа.Лукаку нека се ебе у гз, каква само топка у средина на второ не му пушти на ериксен или дармиан на 16ник кога прими топка.
Хакими на таква шанса на крајот треба да шутира а не да ја враќа назад, 2 такви шанси 1 на 1 со голман промашуваат, една дармиан, една Хакими сега на крајот.
Тоа со Хакими, требаше да шутира ама од страв дека ќе му довикуваат да додаде, тоа ептен не ми се допаѓа.
Па баш така, ако Интер ги добие следните четири утакмици шампиони се.Нема песната: још една у низу и нема емотиконите со радост.
Конте денес идеше да не изгуби, а можевме да земеме цел плен.
Нема врска, сега мора 4од 4 да земеме.
Како оди математиката за титулата?
Автоматски споено мислење:
Тоа со Хакими, требаше да шутира ама од страв дека ќе му довикуваат да додаде, тоа ептен не ми се допаѓа.
Очигледно е, мора да се смени тоа, и за двата бека треба да важи, место да додаваат у средина коа можат да завршат.Пак му јадеа гомна, поготово Санчез, зарем не виде, тука треба и Конте да реагира, го гледам човекот има страв да шутира од што ќе му јадат гомна соиграчите.
Очигледно е, мора да се смени тоа, и за двата бека треба да важи, место да додаваат у средина коа можат да завршат.
Иста ситуација имаше и во прво, Дармиан коа излезе со чиста прилика да шутира, он додава накај Хакими. Најдобро нека прекинат со тие довикувања.Перишиќ многупати шутираше(на други утакмици) од поглупи ситуации и никој несмееше да му се курчи како на Хакими, очигледно се работи за слаб менталитет и не е агресивен дечкото.