Фан Клуб: Интер

Ke si odi na leto don't worry be cool.

Нема теорија да си замини и да го плаќаат 13.5 милиони следна сезона ....освен ако не е договорен со друг клуб во меѓувреме шо не вервам

Пропратно со новоста е кажано дека веќе со Марота го спремаат тимот за следна сезона.

Ама со оглед на моменталнава игра, подобро да остане, пошо не знам кој тренер подобар од него би дошол летово и да игра со тим прилагоден на 3-5-2.

Do pred 1 nedela go pcujate sega da ostanal, ako ne osvoi titula a ostane naredna sezona koj ke ve trpi uste 1 godina.

Do pred 1 nedela go pcujate sega da ostanal, ako ne osvoi titula a ostane naredna sezona koj ke ve trpi uste 1 godina.

Ич да не не трпиш, иди на фемина и читај впечатоци за прв циклус.

Тоа што ти го викаш “до пред 1 недела” е уствари кога испаднавме од Шахтјор, и оправдано беше критикуван. Ама ако мислиш дека од тогаш до сеа не докажал он ништо, нека е така хаха

Ич да не не трпиш, иди на фемина и читај впечатоци за прв циклус.

Тоа што ти го викаш “до пред 1 недела” е уствари кога испаднавме од Шахтјор, и оправдано беше критикуван. Ама ако мислиш дека од тогаш до сеа не докажал он ништо, нека е така хаха
Tuka ima podobri temi kako koja golemina na vaginata e prifatliva za maskite ako imas mal k*r.

I ne bese do shaktjor tuku do natprevarot so Lazio site go pcuevte a sega barate da ostane. Ne mi smete i mene da ostane ama problemot ke bide ako Sunning resi da gi prodava dobrite igraci za da pokrie minuso. A Konte koj sekogas bara novi igraci a Sunninv pocne da go odbiva toj ke se vrati na staroto i ke pocne pak da place kako vo avgus 2020. Za mene najdobro ke bide da osvoi titula i da se oprosti so Inter spogodbeno zosto Sunning ako ne go prodade klubot jas neveruvam deka Konte ke kuti kako sto e sega. Ama ajde ke vidime vremeto ke pokaze.

Госенс против Хакими ќе биде покољ дуел. Таман нека го договорат за следна сезона, другото е се океј. :D

Многу е битно утре да изиграат максимално сконцентрирано и да издвојуваат победа...иако ќе биди претешка утакмица...не смеат да дозволат Јувентус да се доближи и се плашам дека ќе почнат да паничат и да играат лошо ако конкурентите заредат победи во низа...после Аталанта ни следат четири последователни натпревари со полесни противници и затоа утрешниот натпревар е bullet proof.

Играме на домашен терен,подобри сме,поквалитетни сме,со full состав...мора да ги масакрираме на контри...bring it

после Аталанта ни следат четири последователни натпревари со полесни противници и затоа утрешниот натпревар е bullet proof.
:pos: :pos:
Абе кооој си бе ти ахахахаха

Прочитав дека Видал и Санчез ќе стартуваат со Аталанта наместо Лаутаро и Ериксен. Ако читате што има ново ден-два пред натпревар, медиумите редовно ни го погодуваат составот. Ајде за минатите кола и не беше тешко да се погоди, но ако вака храбра прогноза испадне точна, тогаш или имаме крт или на Конте не му чуе...

Прочитав дека Видал и Санчез ќе стартуваат со Аталанта наместо Лаутаро и Ериксен. Ако читате што има ново ден-два пред натпревар, медиумите редовно ни го погодуваат составот. Ајде за минатите кола и не беше тешко да се погоди, но ако вака храбра прогноза испадне точна, тогаш или имаме крт или на Конте не му чуе...
Нема логика Лаутаро да не стартува освен ако не е повреден, а не е.

Видал може да стартува, и не би ме изненадило тоа. Ама Санчез пред Лаутаро нема шанси.
Ио може читал за со Парма. :icon_lol:

А и не е многу тешко да му го предвидиш составот на Конте. :D

Пак рчка мечка у пичка конте со видал прва постава.
Ќе биде интересно...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom