Фан Клуб: Интер

Пиши само Фиорентина-Интер или Serie A, ќе ти излезе одма.

Него ова што го прави Конте со Ериксен е криминално. Човекот никад ја нема играно позицијава, низок е и спор. Како можеш да ставиш ваков играч да ти освојува топки, а цепаници кои незнаат да додадат како Видал и Гаљардини играат понапред.

Не искачаше глупото, искачаат само некои што коментираат во живо. Морав да вклучам VPN за да излезе, по дифолт е блокиран стримот за Македонија.

Све погрешно направија у второво полувреме, играјте сеа уште пола саат глупи створења.

НЕМОЈ ДА СИ КВИЧЕЛ У НЕДЕЛА КОНТЕ ДЕКА ТИ БИЛЕ УМОРНИ ИГРАЧИТЕ

Форца Нерешено!
Ајде конте ми се гледаат пенали.

Бонавентура им ги скрши кичмите и на Видал и на Гаљардини ние се понашаме демек скудето фаворити сме биле сезонава.

Ако не ја решиме во продужеци, на пенали губиме. Не сме ние као Милан толку увежбани на пенали па сите пет да ги погодиме.

Nisto pogresno denes konte ne naprai, izmenite mu se na mesto, sensi se povredi na zagrevanje :)))), i lautaro i alexis utnaa ziceri, narocito lautaro na 0-1, od 7 metri da promasis gol e stvarno mizerno, sto e najtragicno ne mu e prv pat, i prazni golovi od tuka utinjal. Od druga strana golot od onie trejdmark primeni golovi, od nisto zicer namestija za protivnik otkako prethodno izdejstvuva karambol i mizerno isfrlanje od kolarov.
Najlosoto scenario se prodolzenijava, ne znam ni zasto na vakav sezona gi igraat, treba odma na penali radi kovid sezonava, glupi se.

Iznenaduvacki inace denes perisic dostavuva dobra partija, steta sto lautaro i alexis toa ne go iskoristija.

Данецов е печен за во Митјиланд.
Дали намерно саботира,дали е на скроз погрешна позиција или е тотално вон форма е прашање од милион долари.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Nisto pogresno denes konte ne naprai, izmenite mu se na mesto, sensi se povredi na zagrevanje :)))), i lautaro i alexis utnaa ziceri, narocito lautaro na 0-1, od 7 metri da promasis gol e stvarno mizerno, sto e najtragicno ne mu e prv pat, i prazni golovi od tuka utinjal. Od druga strana golot od onie trejdmark primeni golovi, od nisto zicer namestija za protivnik otkako prethodno izdejstvuva karambol i mizerno isfrlanje od kolarov.
Najlosoto scenario se prodolzenijava, ne znam ni zasto na vakav sezona gi igraat, treba odma na penali radi kovid sezonava, glupi se.

Iznenaduvacki inace denes perisic dostavuva dobra partija, steta sto lautaro i alexis toa ne go iskoristija.

А колку можеш да утнеш замени кога на клупа ги имаш Барела, Хакимо,Брозовиќ, Лукаку, Де Вриј?
Како може Ериксен како задњи везни да не е погрешно?
Абе Видал и Гаљардини во комбинација не смеат да играат ниту за ССК Драчево, а не за Интер.

Знае некој зашто на ваков згуснат распоред се заебаваме со куп кога "идеме на скудето"?
Па уше генијалецов наш искача со мешен состав и го става Лукаку баш коа брка резултат?

Па ти ебам шизофреничарот пуштај примавера нека трча што кој кур Лукаку и Мартинез ги ротираш во мртов куп коа на 3 дена играш во Лига...

Знае некој зашто на ваков згуснат распоред се заебаваме со куп кога "идеме на скудето"?
Па уше генијалецов наш искача со мешен состав и го става Лукаку баш коа брка резултат?

Па ти ебам шизофреничарот пуштај примавера нека трча што кој кур Лукаку и Мартинез ги ротираш во мртов куп коа на 3 дена играш во Лига...
Ништо не бркаме ние,џабе се замлатуваме само.

Што се глупираат со продолжениева, што не примија уште еден гол.
Инаку се изнауткаа за сите пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom