Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Еееее Маса животно едно одма покажа пенал, све ти ебам. И да не биде толку криминална одлуката чекаше ко демек муабет прават, анализираат, па ај иди провери, пичка ли ви матер. Миланчо класична нот ин мај хаус му напраи, Миланембе Шкринтомбо.

Добри сме вака сеа за сеа, играме добро со топка, јеби га со полуиграчи ко Гаљардини и Перишиќ толку е, Јанг нема сила, Санчез и Лаутаро не знаат да играат двајцата заедно у пар.

Ми се свиѓа Ериксен на оваа позиција, имаше точно 1 лошо додавање, ок и уште едно ама Гаљардини не ја прими ко што треба таа. Нема со кој да игра, друго е Барела кога ја бара топката цело време, и Лукаку коа се извлекува, вака Гаљардини бега напред, Видал го мрзи да игра со топка, напаѓачиве не мрдаат.

Само да не им текне да примат некој гол па да се заебаваат со продуженија. Нека завршат втор гол у први 15-20 минути да не им ебам матер, да искочи Лаутаро и да не влага Лукаку пошто овие се дивтари и тепаат ко стоки. Бреј ама мртва клупа иаме, ниеден не треба да игра а од овие што играат па треба минимум 3ца да одморат.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Многу форсираат игра нафрлања по страни у ситуација кога не игра Лукаку. Башка грев е да го играш Ериксен на таа позиција ама ај. Понапред да е може и да шутира дека има добар удар , така и пеналот беше изнуден.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Како што прочитав го фатил грч на задниот мускул од ногата, како кур и да се вика тој мускул на ебениов македонски јазик... Ништо страшно...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА

БЛАМ ИЗБИ ОД СЕБЕ ЛАУТАРО.

МРШ ОД ИНТЕР :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ДНО НАЧНА

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.242
Поени од реакции
13.170
Смрди на втор жолт за миланчо.
Мора да го вади овој ботов од тренер.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
На кој будала му текна дека коларов е за во интер,да ми је да знам....

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Вади го Видал, мртов е.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.627
Не видов, како го доби жолтиот Шкринијар?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.953
Поени од реакции
23.811
Дај линк од јутуб.
Пиши само Фиорентина-Интер или Serie A, ќе ти излезе одма.

Него ова што го прави Конте со Ериксен е криминално. Човекот никад ја нема играно позицијава, низок е и спор. Како можеш да ставиш ваков играч да ти освојува топки, а цепаници кои незнаат да додадат како Видал и Гаљардини играат понапред.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.242
Поени од реакции
13.170
Ќе го чува Галја за дербито....
хехехехех

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Kajgana Shop