Фан Клуб: Интер

Коларов веројатно прв тим против Менхенгладбах #nasaeovaagodina

Oд денешна перспектива испадна дека најголема грешка на кинезите откако се дојдени е што не го избркаа Конте летоска.
Се надевам после Интер наредна станица ќе му е некој просечен клуб и да бог да никад више титула да не освои!
Ако по некоја луда случајност заврши на крај позади милан,нека прекине кариера и сам во санаториум нека си се пријави!.Да им ги ебам жените и на него и на коларов и на дамбо !!!
Три дена поминаа од срамот и уште вријам коа ќе ми текне како дедо Ибра си играше кур со идиотиве спомнати погоре!
Срам и арам!

Големиот Џони, деклариран Интераш, зачленет Интераш, но според сам себе објективен пратач и кажувач на ситуациите во фудбалот, истотака вреди да се забележи и неговата исконска желба да му умри све на Јуве пошто ги мрази од дното на душата но ете некако неговата душа според некои само за него и никој друг објективни причини гласал дека Јуве мош досвои лш оваа година.

ОК, Џони мене ме овласти да го застапувам во овој случај, и јас се повикувам на тоа дека беше miss click.

Хакими позитивен... НЕ МОЖЕШЕ КОЛАРОВ ДА Е ПОЗИТИВЕН, ДА УМРЕ ОД ЛЕПРА ДА БОГ ДА.

Цццц мајката у пичка и корона.
Неможе бе толкав малер да не бие у пм.
Следно, Хакими повреден на 2 години.
Мртваците Дамбо и Гаља сигурно фрлаат некои клетви, немам друго објаснување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom