Фан Клуб: Интер

Јас мислам толку од купувањето за овој преоден рок.
Можеби уште некој парталко во стилот на Дармиан да се покрие и десно и лево.
Хакими е најдоброто засилување, нема збор тука.
Останатите засилувања беа со оценка 7/10. Коларов може да се најде, добар е за скратени корни и слободни и добра опција е за бекап.
Видал, шта речи...Конте го издрка на него. Очекуваме да не разубеди сите со оглед дека многумина се резервирани во врска со овој трансфер и нема некој голем хајп за него.

Напаѓачи имаме 4ца...не гледам никаква логика во купување на уште еден.
Очекувам заминување на Кандрева, Годин и Весино.
Малце сме тенки на позиција бек со заминувањето на Годин. Знам дека Коларов ќе игра со Дамбо таму,ама за мене ова не се класични централни бекови туку по потреба.
Средината изгледа најдобро во последните 10 години, секако, доколку се задржат Брозовиќ и Наинголан. Сенси очекувам да биде огин сезонава, само да не се повредува како прошла.
Перишиќ би можел да игра лево, но колку Конте тоа би си го дозволил. Јас сметам дека Перишиќ може да пружи подобар перформанс на позиција ВЛБ од Далберт и Асамоа. (овој вториов не постои, енигма)

Последно уредено:
Напаѓачи имаме 4ца...не гледам никаква логика во купување на уште еден.

За се океј, сем што Санчез, Пинамонти, Еспосито и остала фела, заедно не прават ни пола играч.
Засилување од типот на Џеко, како опција од клупа,би го направила трансфер периодов од просечен во одличен.

За се океј, сем што Санчез, Пинамонти, Еспосито и остала фела, заедно не прават ни пола играч.
Засилување од типот на Џеко, како опција од клупа,би го направила трансфер периодов од просечен во одличен.

Едно е нашите желби, друга е реалноста.
Првин финансиите се сигурно проблем...сигурно Џеко нема да игра за платата на Пинамонти.
Пинамонти е club grown player, потребен е за ЛШ. Не верувам дека Џеко туку така ќе се пресели да биде трета-четврта опција. Он е играч со реноме и ќе си бара минутажа, додека Пинамонти сон му е да биде дел од тимот.

А и не ми се свиѓа како си го ставил Санчез во група со тие двајца. Он после корона покажа дека кога ќе влезе од клупа мењаше тек на игра. Може да игра и AMC, SS, FW, LW, RW за разлика од овие и Џеко кои се стрикно CF. Мислам и дека ни беше најдобар асистент, ма да за ова не сум сигурен.

Јас од нападот сум задоволен. Лаутаро е станат машина, Лукаку е солиден и го имаш Санчез од клупа. Може и подобро без некоја ѕвезда плус во напад зашто може да растури тандем. Побитно е да имаат соработка, отколку да стаиш двајца егоисти, па да себичат цело време да се праат ѕвезди.
Еве во Јуве статистиката на Дибала драстично се намали со доаѓањето на Роналдо. Ако Јуве имале 10 шутеви, 8 се на Роналдп...if you know what I mean.

Мора да се земе Џеко, не само што ни требаат напаѓачи што можат да направат разлика од клупа туку највеќе што ќе им ги поремети плановите на конкурентите.

Ако земе класа шпиц јувентус(еве и Џеко нека е) се кладам во што сакате дека пак ќе освојат.
Треба дебело да потфрли Пирло за да не ја одбранат титулата.

И да,Јувентус пак има најдобра екипа,додај ги и судиите коа е најгусто,мислам дека за титула ќе попричекаме.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Кој сака нека го земат...Јувентус се во слободен пад и нашите мора тоа да го искористат...остајте тие муабети со судиите, една ,две три ќе му помогнат...неможи континуирано да ти помагаат....само Квадрадо,Сандро,Дибала и Роналдо му останаа јаки играчи,средина смешна ,одбрана постара.....од друга страна Интер има поквалитетна екипа во споредба со лани и треба само да одржат контиунитет....гапот и разликата во квалитет е драстично намалена и плус ние имаме далеку подобар и поискусен тренер.

Ова сериозно го мислам......јас кој сум најголем критичар на Интер верувам дека оваа година можи да се борат за скудето....оваа сезона за резерви ги имаме Ериксен и Видал што е голем напредок во споредба со лани.

Се што треба е добар старт и билдање самодоверба...мора да ги збришат Виола и Лацио во првите две кола

Doagja kraj na svetot, Dzonka dava pozitvnost vo fan klubov. :icon_lol:

Не треба да ги интересира што прават Јувентус...гла нека кршат....нека гледаат другите екипи да ги победат ....нема оправдување оваа сезона ако има киксеви со Саусоло или Парма...сите мора да се добијат

Не треба да ги интересира што прават Јувентус...гла нека кршат....нека гледаат другите екипи да ги победат ....нема оправдување оваа сезона ако има киксеви со Саусоло или Парма...сите мора да се добијат

Абе прекини Парма да ја земаш за пример за слаб клуб, ЕЈ!!!

:sakasuste:

Cw2xqAKW8AA8aNQ.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom