Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вајда се однесува на мојот пост.. реков дека на височина од 1.9м треба да има највеќе 95-96кг незнам што е чудно?? Пребарај секаде пред Манчестер неговата тежина се движела од 90кг до 93кг... и кажав ако е точно дека има 104-105кг тоа е многу, а ти колку сакаш се смеј на тоаЛукаку играл со 100 кила на 15 години во Андерлехт и тука пишат некои со 90 требало да игра на 26 годиниПроблемот кај него е што не играше на пријателските натпревари и сега физички не е спремен.
Е со Алексис со среќа нека ви е![]()
Јасно е дека е ризик. Ама не може 10 години да се надеваме само на талентите, а да се потсетуваме само на пропаѓањето на Форлан. Затоа и не го спомнав во постот него, оти беше добар играч кога го зедовме и потфрли кај нас.И Форлан одигра страва светско ама кај нас не одигра ништо. Не одигра ни Модриќ ништо после светското. Едноставно ризик се играчи пред крај на кариера, некои имаат мотив и играат ко луди до крај, некои само лапаат пари на стара слава... никогаш не се знае што ќе ти се погоди.
Јасно е дека е ризик. Ама не може 10 години да се надеваме само на талентите, а да се потсетуваме само на пропаѓањето на Форлан. Затоа и не го спомнав во постот него, оти беше добар играч кога го зедовме и потфрли кај нас.
Јас? - Задоволен, дефинитивно!
А најбезболно губењето на Икарди би ми било само во трампа со Дибала. Барем и тие губат...
Но само Икарди кај нив - крајно навредувачки.
Никогаш не сум се возбудувал за Зарате и Форлан. Вие може сте се возбудувале. Претпоставувам и поголемиов дел од фан клубов. Тие на Далберт и Марио свршуваа не па на Форлан, после светското.Се сеќаваш кога го купивме Зарате во летото 2011 година каква еуфорија имаше на темата и општо кај Интерашите?..дробеше Зарате во Лацио,недостатокот на Ето тоа лето ги заменивме со Форлан+Зарате и сите очекувавме страшна сезона бидејќи реално за тоа време и двата беа докажани..и што се случи?..пропаднаа во бедата и притисокот