Фан Клуб: Интер

Што ли гледате у брозович и политано да ми е да знам....

Газеме у второ шо се замарате :cool::cool::cool:

kandreva ke ja resi utakmicata i patot kon LS

Дамброзио и Весино кога се обидуваат да дриблаат и да играат пети, ми иде со веспа да ги гаѓам. Овој Курач-Палач што го чува Политано стално е на погрешна нога и не им текнува цело полувреме да уфрлат уште еден играч по таа страна кога е топката кај Политано за да развлече. За тој голманот што има примено милион голови а сега брани како Лав Јашин немам доволно пцовки, матер му. И нему и на Лука Банти што продолжи 3 секунди.

Лаутаро место Весино уште на полувреме!

Милан има победа, Аталанта со играч повеќе во второ ке ги изгази Сасуоло!

Не сакам ни да помислам дека може да се киксне, навивачите има да ги запалат играчите со управата заедно...

Што треба Брозович да направи?

Задни везни игра и засега е одличен.
Брате,барем корна ЕДНА саглам да изведе.
ЕДНА!
Умрев од нервоза!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Брате,барем корна ЕДНА саглам да изведе.
ЕДНА!
Умрев од нервоза!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Немаме dedicated изведувач на корна па мора он. Инаку не гледам зашто некој би го хејтал единствениот играч кој го држи средниот ред моментално и дистрибуира топки по средина. Без него, одбраната ќе рога топки напред со надеж дека ќе стигнат до напаѓачите.

И Ето е дојден да види на кое дереџе сме спаднати.[DOUBLEPOST=1558900088][/DOUBLEPOST]Дајте им ги тие 35 милиони на Монако хахахаахахаха :pos:

Последно уредено:
Brao za baalde i dobriot gol ama u vakva napnata situacija ne se soblaka dres be druze sve ti ebam, edna greska i poostar faul i zz. Ama ajde, mora vtor sea, polabavi da bideme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom