Фан Клуб: Интер

Ме интересира само кај го купувате оптимизмов дека џеко ќе се нафати да дреме на клупа?
И да,за мене запата во моментов е даалеку подобра варијанта од белоти.
За лукаку пацерот па нејкам ни да зборам...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
pa ako se filma so 33 deka treba da e prvotimec, pozdrav i sve najubavo, ama od druga strana ako uslovuva so toa togas konte nikad ne bi ni insistiral da go potpisat.
Inace ne mislam za klasicen bek ap, poveke za igrac za rotacija u sezona so nad 40 utakmici, poveke od toa tim so visoki ambicii momentalno ne moze da mu ponudi.
Prvotimski zagarantiran status moze da ima u fiorentina, sampdoria, west ham, watford.

Dzeko za Zapata e Ronaldo Luiz Nazario da Lima.
:)[DOUBLEPOST=1558811145][/DOUBLEPOST]
pa ako se filma so 33 deka treba da e prvotimec, pozdrav i sve najubavo, ama od druga strana ako uslovuva so toa togas konte nikad ne bi ni insistiral da go potpisat.
Inace ne mislam za klasicen bek ap, poveke za igrac za rotacija u sezona so nad 40 utakmici, poveke od toa tim so visoki ambicii momentalno ne moze da mu ponudi.
Prvotimski zagarantiran status moze da ima u fiorentina, sampdoria, west ham, watford.
Па дај една причина зашто би дошол во Интер наместо во Вест Хем или Ватворд?
За титули да не се бори со Интер?Или можеме поголема плата да му даваме од англичаните?

da zapata zamena za ikardi : ))))
so edna dobra sezona u zivot i 0 iskustvo u golemi natprevaruvanja a veke e 28 godini.
ako vi smeta lukaku, se prasuvam zasto ne vi smeta i duvan zapata ko glavno zasiluvanje u napad.

ako e za zapata profil na igrac, togas mnogu bolja opcija bi bil grbaviot beloti.

Dzeko ako dojde, a ostane ikardi, Top, ako si odi ikardi, jedini dostapni '' high '' profil dostapni i pomladi opcii za napagac se lukaku i beloti.

Ako odime po iskustvoto na konte vo celzi, pokraj morata i diego kosta sakase uste eden iskusen robusen napagac, ko ljorente i ziru. Vo juve do dusa go imase spanecot, u celzi go dobi ziru, zatoa ne mi e za veruvanje deka dzeko ke e jedini sto ke doe u napad u slucaj da si ide ikardi. Mada i ova za dzeko ne deka e oficijalno, sve e ova hipoteticki.
Pa moze i dzeko i zapata u 1 tim da vi igraat ako dojdat, jer Konte praktikuva taktika so 2 napagjaci a ne 1 kako do sea sto igra inter..

:)[DOUBLEPOST=1558811145][/DOUBLEPOST]
Па дај една причина зашто би дошол во Интер наместо во Вест Хем или Ватворд?
За титули да не се бори со Интер?Или можеме поголема плата да му даваме од англичаните?
Како и да ја вртиш, многу повисоки амбиции има Интер од набројаните тимови, пак ќе речам, со 33 години не е во ситуација да бара некој да му гарантира првотимски статус цела сезона во клуб ко Интер, кој како и да ја вртиш, со евентуалниот ангажман на Конте потврдува дека на долгорочен план, имаат доста високи амбиции.
Никој не ти носи тренер со плата од 10м по сезона за да наредни 10 години се задоволува со пласман во ЛШ.
Тоа е едно, друго, гледајќи ја кариерата на Конте, секогаш сакал да има за ротација такви напаѓачи, така да не верувам дека доколку дојде, он да е главно засилување за напад Ако си оди Икарди, во таква ситуација би требало да се земе уште еден, а не да се остане само на двајца напаѓачи.

Каков Запата, пола играч пола ништо.
Џеко е топ играч за ротација па и за прв тим ама заедно со Икарди.

Уште не ја знаеме ситуација со Икарди колку е сериозна, ваљда брзо после Емполи ќе дознаеме.

Де бе другари, кога викаме за ротација не мислиме на тоа Џеко да биде замена цела сезона, него да ротира рецимо со Лаутаро и со Икарди или некој ако дојде место Икарди. Сепак на три фронта ќе играме, мора да се мисли на покривање на сите позиции адекватно. Ако ни дојде Конте, а се поизвесно е дека ќе дојде, он и во Челзи го бараше Џеко, си сака таков тип на играчи, само место него го доби Жиру. Супер играч е Џеко, знае да нагази на топка, има лева, десна, со глава е убица, таман си е за ротација.

Јас само незнам како можете да се откажете туку така од Икарди, и сеедно ви е? Јас незнам до кога ќе изигравате футбал менаџер, и да се расфрлате со имиња. Икарди во негова претпознатлива форма, е број еден во светот за неговата позиција, нема подобар од него само треба некој(тренер) да го мотивира.

Искрено неможам да го сфатам потегов од управата ако ја направат, да го продават Икарди кој е многу млад а на негово место да го донесат еден Лукаку или Џеко.

Тој Џеко кој една сезона незнаеше кај му е гзот, промашуваше секој натпревар по 3-4 зицери. Да да тој истиот Џеко кој играше за Рома и кој имаше секад подобра средина од нашата, и секад беше со голови зад Икарди.

Јас мислам дека неможеме туку така да го замениме Икарди, бидејќи нема на пазарот на располагање таков играч, што ќе го замени него, или неговите 20+ голови.

Кој ви кажал дека сака сам да си иде? Медиумиве намерно пишуваат и пишувале вакви работи за нашите играчи и тоа се со цел да ни наштетат на угледот, и атмосферата во клубот. Медиумиве денеска играат огромна улога во фудбалот, и затоа не треба да им се верува се и сешто, барем додека нема ништо официјално. Самиот Спалети збореше на последното интервју за овој фемомен, како што и Мурињо збореше на времето за негативната кампања што му се прави на Интер, и во еден момент и ги нарече проституки овие "интелектуалците" .

Што сакате повеќе Икарди да прави од овој пост во Инстаграм?
HOy7ARP.png

Ја би, балканциве да ги изшутираме од клубов по брза постапка, али знам дека Перо кај Конте има загарантиран статус, според она какви играчи сака Конте во својот тим.

Не ми се верува дека трошите енергија и време да чкрапате по тастатурата "Џ-Е-К-О" vs. "З-А-П-А-Т-А"...
Ејјј, јадни Џеко човече... :facepalm:

Ок ако го планираат за ротација, би бил одлична клупа, но како замена за Икарди? Нече мочи.

И да, морам да признаам го сакам Белоти, знам дека не е достоен за Икарди али таа замена најмалку би ме болела.

Јас не се помирувам така лесно со загубата на Икарди. И ако стварно допуштат да се деси, тогаш тоа е голем чекор назад, без разлика колку ќе се засилат во средина или во одбрана. Пошо имавме елитен напаѓач кој блескаше и кога остатокот од тимот смрдеше на говна и кој едвај чекавме да го видиме во иднина во некој далеку подобар и достоен тим на него, предводен од елитен тренер. Ете го Конте, ајде оризловери, дајте му шанса на детето!

И Лука Јович може да е опција, во случај да не оди во Реал, а притоа се искористат врските преку Станкович.
За јович мислев готово е, у случај да не е, а Реал секако бараат шпиц, Икарди најверојатно би идел таму ако веќе заминува ...
Така да и ова може да е некаква опција, покрај Лукаку и Белоти, али овој последниов сеа за сеа точно 0 пати се поврза со Интер.

Сигурно ќе имаме барем еден падобранец, играч кој не се спомнувал во ниедна комбинација. Имињата кои се вртат се гола вода, се надевам дека имаат некаква намера да донесат саглам играчи во средина. Идеално би било да го пратат Најнголан во Кина и да направат место за Барела, пошто од овој се виде... Киеза лево, нека им го дадат Гаљардини, Перо да се даде некаде за 20м, и да се земе еден креативец. Само Брозгара би го задржал во средина, другото се на кило да се продаде, од Жоао, Валеро, Весино... еден да не видам.

Сигурно ќе имаме барем еден падобранец, играч кој не се спомнувал во ниедна комбинација. Имињата кои се вртат се гола вода, се надевам дека имаат некаква намера да донесат саглам играчи во средина. Идеално би било да го пратат Најнголан во Кина и да направат место за Барела, пошто од овој се виде... Киеза лево, нека им го дадат Гаљардини, Перо да се даде некаде за 20м, и да се земе еден креативец. Само Брозгара би го задржал во средина, другото се на кило да се продаде, од Жоао, Валеро, Весино... еден да не видам.
Што сакаат нека праат само хрватите мора и двајцата на клоци летово.
Тој тимонот така го имам замрзено,поише од грознио и дамбо комбинирано го мрзам.
За тие фиорентина левел инвалидите борха и весино - не ми се не збори...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Требаше овој Понтијак да го земеме ама ни го лапна Милан зимоска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom