Фан Клуб: Интер

За разлика од модерниот супер-офанзивен фудбал што го игра Конте?
Никаков аргумент не е тоа. Ќе се заборави после првата титула на Мурињо во следниот негов клуб.
Koj klub Lille ?

Spored mediumite site golemi klubovi ne go sakat Baren M. Real M. PSZ toest tie klubovi koi mozat da gi podmirat negovite baranja ne go sakat.

I stvarno mislis deka Murinjo ke dojde so plata od 6 7 milioni koi gi davat nasite za trener a toj bara minumim 15?

Koj klub Lille ?

Spored mediumite site golemi klubovi ne go sakat Baren M. Real M. PSZ toest tie klubovi koi mozat da gi podmirat negovite baranja ne go sakat.

I stvarno mislis deka Murinjo ke dojde so plata od 6 7 milioni koi gi davat nasite za trener a toj bara minumim 15?
uzivaj druze, ubavo ti rece, ako jademe gomna za umreniot fudbal na murinjo, konte kakov igra ? moderen ? napagacki ? tiki taka total fudbal ?
Za italija fudbalot na murinjo e izmislen, gore dole i onoj na konte, da ne se praime naudreni, za inter navivame, u geni na klubot e da igra defanziven fudbal, na rezultat, nikad ne sme ni igrale nesto atraktivno pa sea da glumime nekoi fakmani i da go sakame pep.

^
Zosto togas site go barat Konte a Murinjo nikoj. Ako ne e stilot na igra togas do karakterot ke da e.

Koj klub Lille ?

Според медиумите Интер секоја сезона по 150 играчи купува. Почекај, ќа видиме дали некој го бара и кој го бара. Еве, Јунајтед од кога се ослободи од неговиот застарен фудбал, чуда прави сега.

И Конте ќе бара висока плата. Повисока од 10 милиони сигурно. Добрите тренери бараат големи плати, ништо ново не е тоа. Ако Интер сака светска класа тренер треба да плати светска класа тренер. Ако не, нема потреба да го менува Спалети, што беше тема на муабет поназад во темава. Со 5-6 милиони плата ќе добиеш тренер максимум од рангот на Спалети.

Според медиумите Интер секоја сезона по 150 играчи купува. Почекај, ќа видиме дали некој го бара и кој го бара. Еве, Јунајтед од кога се ослободи од неговиот застарен фудбал, чуда прави сега.

И Конте ќе бара висока плата. Повисока од 10 милиони сигурно. Добрите тренери бараат големи плати, ништо ново не е тоа. Ако Интер сака светска класа тренер треба да плати светска класа тренер. Ако не, нема потреба да го менува Спалети, што беше тема на муабет поназад во темава. Со 5-6 милиони плата ќе добиеш тренер максимум од рангот на Спалети.
Pa spored mene samo 2ca treneri se svetska klasa Pep i Zidan posle niv Poketino i Klop pa ostanatite. Znaci nie moze da se nadevame samo na treneri so zastarena filozofija kako Murinjo i na trener kako Konte ako mu uspee taktikata 352 ?

Еден полуретардиран напаѓач како Ел Шарави се прошета 30-40 метри, со наједноставна селска финта ги избаци и Дамброзио и Весино, Валеро гревот не ни стигна да блокира. Значи не Роналдо, Меси, Салах или не знам кој, просек ко Ел Шарави.

Тоа ти е. Уште па се дискутира дали Спалети требало да остане, хаха, бог да чува.

ne ne nego ona gomnono crno odvratno krtovsko kopile asamoa, so fantasticniot centar sut i gubenje posed pred golot, smesta znaev deka ke ni se desi edno kvalitetno ZZ u napadot sto sledese.
Ovoj posle do psv onaka, so psv i posle psv ne pamtam deka izigra dobra utakmica za klubov.

Дајте стримче да ја зачинам нервозата уште толку

mozda bese faul, t.e. ne mozda, nego bese, ama prvo ja sutna pa go fauliraa, stoznam, imase osnova tuka i da se sviri penal samo rabotata e sto veke upati udar i ne vlijaese toa vrz sansata za gol.
Ne ni bese korna koga sme kaj toa veke.

igracive za koi se spekulira se poklataat so difesa e 3 formacija, doaga godin koj nema sansa da ima status na rezerva vo timot, poverojatno e da igra i on i skriniar i de vrij, nieden od ovie ne e ni za rotacija, bar ne naredna godina ( ok osven skriniar, on u sekoja varijanta e prvotimec ), taljafiko od ajax e ofanziven bek, danilo isto, a za ovoj posledniov konte insistirase da dojde vo celzi ( ovoj potpisa toa leto za siti ).

Mozda e i koincidencija ova, a mozda i ne, kako i da e osven godin koj e dogovoren, sve drugo e samo muabet vo mediumive, sekako bekovi ni se potrebni bez razlika na formacijata sto ke ja igrame naredna sezona. Za danilo neam oformeno stav, ne igra momentalno u siti, ali taljafiko e must buy dokolku e vozmozno da se dovede.
Kakva saka neka e formacijata, Danilo ti e nov Pereira, Dalbert vo Inter, ne ni treba takov.

mozda bese faul, t.e. ne mozda, nego bese, ama prvo ja sutna pa go fauliraa, stoznam, imase osnova tuka i da se sviri penal samo rabotata e sto veke upati udar i ne vlijaese toa vrz sansata za gol.
Ne ni bese korna koga sme kaj toa veke.
Па јас не знам од кај извадија корна, ама секако му влезе преостро, да ја шутнал ама нека му ја искине ногата ако не од после, според мене чист пенал беше тоа.

Од еден метар цел гол го промаши :pos:

Дежа ву од утакмицата со Лацио. Секоја ебана битна утакмица (освен со Милан), ова се дешава. Не е нормално 2 шанси да направиш за 45 минути, топката по средина воопшто не ни се движи, само некои глупи нафрлувања од крило. Тешка трагедија. Ако не го смени Валеро во второ пак ќе не фатат на контра. Каков дебил имаме на клупа, едноставно не ми е верно дека после фијаското во среден ред со Фрозиноне, пак истиот среден ред го избаци против Рома. Дебилно говедо.

Овој пораз ќе му биде последниот клин во ковчегот на Спалети.
Џеко го доминира Де Вриј цело полувреме, а и Скринијар не е подобар. Одбраната на Дамбросио за голот не треба ни да се коментира. Катастрофа.
Друго што да се каже, пак на важна утакмица комплетно се ментално неспремни за неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom