Фан Клуб: Интер

Једини Uomo di merda се Курва Норд, тешки гомна, неонацисти од Алиекспрес. Стварно не гледам која е потребава да му скандираат така на Икарди и на утакмицава, ако некој моментално му наштетува на клубот, тогаш тоа е CN.

Икарди игра супер, апла се гледа дека тимот е поопасен со класична деветка напред. Икарди, Наинголан, Гаљардини изгазија, добри се и Политано и Броз. Секоја утакмица све поише го мразам грдото усташко гомно со таа финтата што му ја научи цел универзум, све да му ебам.

Абе добри се и Раџа и Гаљардини и сите само Перишич и Асамоа да не се плеткаат и побрзо да се ослободуваат од топка и супер ќе биде. Вака кога ќе се укопаат во корнер се ептен предвидливи. Ни фали флуидноста што ја имавме со во тој краток период кога Рафиња играше и пробивавме низ средина.

Оф топик - не смееме да си ја повториме истата грешка со Пинамонти како со Заниоло. Треба да се врати за 1-2 сезони во Интер и да му се даде шанса. Одлични голчиња и реализација сезонава во Фросиноне. Well done kiddo! (y)

Ни фали флуидноста што ја имавме со во тој краток период кога Рафиња играше и пробивавме низ средина.

Чек сега, заврши ова со Икарди? Може да се вратиме на Рафиња? :kafence:

Лагано со втор тим, треба повише шанса да им се дава на овие Нианголан и Икарди не се лоши...

go stavas balde, koj najverojatno i nema da bide otkupen, na 0-4, go ostavas colidio na klupa, pa stai be sea dete nekoe ko zadnja izmena, neka prisobere nekoe iskustvo bem ti glupiot, mosh i gol da dae.

go stavas balde, koj najverojatno i nema da bide otkupen, na 0-4, go ostavas colidio na klupa, pa stai be sea dete nekoe ko zadnja izmena, neka prisobere nekoe iskustvo bem ti glupiot, mosh i gol da dae.
Од тоа и се плаши... недај боже да даде гол, па да треба да го исфрли Ранокија од ротација за напаѓач.

Остај го сега блокиран му е мозокот, знае што го чека на соц.мрежи вечерва.

Curva Nord лузери на денот, воџите ги спречуваа останатите да го прославуваат голот на Икарди. Глуперди невидени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom