Фан Клуб: Интер

49403621_2416674558378709_7019235438053294080_n.png

Опростете ама го сакам трансферов. :)
Отсекогаш сум го сметал за еден од најдобрите крилни играчи.

49403621_2416674558378709_7019235438053294080_n.png

Опростете ама го сакам трансферов. :)
Отсекогаш сум го сметал за еден од најдобрите крилни играчи.
Абе и ја ке го сакав (може повеке и од тебе) да беше една декада помлад.
Вака да не го видам.

@Vatren
@VardarVoSrceto

Не знам оти ме сфаќате погрешно.
Не велам јас дека Икарди треба да се продаде и да се замени со Дуван и решен проблем дека ќе имаме.НЕ сум слепец,ЕБАГО.
Само незнам од каде ви е таа сигурност дека Шкриниар ако замини а го наследи ГОДИН за ПРВА ОПЦИЈА, е подобра варијанта од заминување на Икарди за ПОВЕЌЕ пари и замена од типот на Дуван.100 пати подобра опција е оваа со икарди од онаа на Шкриниар.Не мора да е Дувнатиов буквално,има сигурно и други опции.
Можеби не се сложувате,ова е мое мислење.Се разбира и јас сакам ДВАЈЦАТА да останат кај нас уште долги години.Муабетов е што би било кога би било.

Абе и ја ке го сакав (може повеке и од тебе) да беше една декада помлад.
Вака да не го видам.

Нека дојде па ќе видиме што ќе се случи. А јас верувам дека ќе легне.

Годинот лапа 6М по сезона. Мислам дека платите на Икарди и Шкринијар нема да се проблем што ги бараат, комотно ќе им понудат на едниов 8-9, другиов 4-5, само ваљда тераат политика да не се уфилмаат агентиве и да ги уценуваат секоја ебана сезона.

Муабетов е дека побрзо би се стопил Икарди од Шкриниар
WTF? Во кој универзум? Објаснив поназад што значи Икарди за Интер, а за фудбалските квалитети на Запата и Икарди не ми се прави муабет искрено, зашо е ептен излишно.

WTF? Во кој универзум? Објаснив поназад што значи Икарди за Интер, а за фудбалските квалитети на Запата и Икарди не ми се прави муабет искрено, зашо е ептен излишно.
Баш ти спомнав за ова и вчера а еве и денес се вртат вакви муабети, молете господ да не размислуваат и Мaрoта и Занети вака иначе го изедовте стапот инстантно.

У денешно време каде што Мoрaта е 70м евра и каде што сите ќе гледаат да ве одерат пошо на Икарди ќе искеширате ептен солидно, ќе се чешате коа ќе ви се углави некој просек ко Дуван Запата.

Да дое Годин и да го продадете Скринијар, за два месеци ќе забораите дека вториов играл за вас.

Последно уредено:
Годинот лапа 6М по сезона. Мислам дека платите на Икарди и Шкринијар нема да се проблем што ги бараат, комотно ќе им понудат на едниов 8-9, другиов 4-5, само ваљда тераат политика да не се уфилмаат агентиве и да ги уценуваат секоја ебана сезона.
Nema sansi kaj nas da zema godin 6 mil godisno, nema sansi.

Со оглед на тоа што миранда (2.5) најверојатно ќе си оди, ова значи дека има е зголемување од 2 мил, а добиваме неколку класи поквалитетен штопер. Во ред е. Ранокија зима премногу за четврта опција, мора некако да се отарасат од него.

Да бе,видовме како изгледа интер без салам одбрана пред неколку сезони.Кога бер шева ни брцаа по 4 гола.Ама капитенот капитенски по 2-3 гола.И што фајде? кога мисириве +1 примаа цело време.
Јас пак ќе речам,НЕ ТРЕБА НИКОЈ да си оди,ама ако веќе мора,Икарди.
И повеќе пари се земаат и полесно е да се замени.

А шо му фали на пример на Мартинез?..ние веќе имаме млад и надежен напаѓач со потенцијал да стани играчиште..реално ако се вклопи Мартинез и ако игра редовно нема да биди проблем и Икарди да си замини од фудбалски аспект секако...иначе Икарди е повеќе од фудбалер за Интер реално и тука во право е Стефан...како лидер и капитен тој е лицето на клубот и за ниту едни пари на светот не смеат да го продадат во овој момент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom