Опростете ама го сакам трансферов.

Отсекогаш сум го сметал за еден од најдобрите крилни играчи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе и ја ке го сакав (може повеке и од тебе) да беше една декада помлад.![]()
Опростете ама го сакам трансферов.
Отсекогаш сум го сметал за еден од најдобрите крилни играчи.
Абе и ја ке го сакав (може повеке и од тебе) да беше една декада помлад.
Вака да не го видам.
WTF? Во кој универзум? Објаснив поназад што значи Икарди за Интер, а за фудбалските квалитети на Запата и Икарди не ми се прави муабет искрено, зашо е ептен излишно.Муабетов е дека побрзо би се стопил Икарди од Шкриниар
Баш ти спомнав за ова и вчера а еве и денес се вртат вакви муабети, молете господ да не размислуваат и Мaрoта и Занети вака иначе го изедовте стапот инстантно.WTF? Во кој универзум? Објаснив поназад што значи Икарди за Интер, а за фудбалските квалитети на Запата и Икарди не ми се прави муабет искрено, зашо е ептен излишно.
Nema sansi kaj nas da zema godin 6 mil godisno, nema sansi.Годинот лапа 6М по сезона. Мислам дека платите на Икарди и Шкринијар нема да се проблем што ги бараат, комотно ќе им понудат на едниов 8-9, другиов 4-5, само ваљда тераат политика да не се уфилмаат агентиве и да ги уценуваат секоја ебана сезона.
Според објавава на Ди Марцио од пред 2 минути, 4.5м + бонуси до 6м по сезона.Nema sansi kaj nas da zema godin 6 mil godisno, nema sansi.
Значи 4.5, фри ејџент, таман, е сега колку ќе добие Скринијар? 5?Според објавава на Ди Марцио од пред 2 минути, 4.5м + бонуси до 6м по сезона.
Појма неам, зависи у кој клуб ќе отидеЗначи 4.5, фри ејџент, таман, е сега колку ќе добие Скринијар? 5?
Да бе,видовме како изгледа интер без салам одбрана пред неколку сезони.Кога бер шева ни брцаа по 4 гола.Ама капитенот капитенски по 2-3 гола.И што фајде? кога мисириве +1 примаа цело време.WTF? Во кој универзум? Објаснив поназад што значи Икарди за Интер, а за фудбалските квалитети на Запата и Икарди не ми се прави муабет искрено, зашо е ептен излишно.