Фан Клуб: Интер

Големо олеснување е што не мораме да го трпиме Дамброзио на дерби.

Гаљардини е Гаљардини, не знам зошто @Syn се замара. Да беше некој друг ќе речев сме пропуштиле голема шанса. Вака, се е како што треба.

Политано прием на топка :brlav:

Зашто бе Спалети зашто мораше да усереш кога се идеше ко што треба...

Извинете шо ви упаѓам во фан клубот, ама шо е крив Спалети шо Гаљардини и Политано не знаат гол да дадат од шанса шо да не речам јас ќе ја закопав в гол а не пак професионален фудбалер. Ги издоминиравте првото, второто исто продолживте со исто темпо и стиже казна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Извинете шо ви упаѓам во фан клубот, ама шо е крив Спалети шо Гаљардини и Политано не знаат гол да дадат од шанса шо да не речам јас ќе ја закопав в гол а не пак професионален фудбалер. Ги издоминиравте првото, второто исто продолживте со исто темпо и стиже казна.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Со која намена е ставен Валеро? Да ја држи топката против Јуве на гости?

Сеа очекувајте во ЛШ против ПСВ да се брани од 55мин ако водиме со 1-0 и да го лапнеме 80+

Каква партија во прво полувреме имаа и ми мења цела концепција на игра... До кога бе ќе го држат простаков на клупа? Слепци ли се?

Да имаат муда сега овие од управа уште денеска би му дале отказ, додека сеуште Конте e слободен.

Тоа е, имавме шанси не си ги искористивме и изгубивме.

Би го избркал на полусезона да сум на местото на Жанг без око да ми трепне.
Ќе ти ебам тренерот што прави измена Политано-Валеро,место да го појача нападот со Балде или Лаутаро во прв состав.
Па ако беше за вадење на играч од нападот,тоа требаше да биде Перишиќ,а не Политано,ебате простакот ебате.

U SITE sansi za gol ucestvuvase politano, go vadi za valero, takticki go izdeformira timot, go unisti ko i lani so santon mesto ikardi.
Igracive pokazaa kapacitet da se nosat so juve, trenerot po ne znam koj pat NE, ednostavno za KUR ne go biva spaleti, moze timov MNOGU podobro od ova sto go pokazauva i sezonava a i lani, poveke od ocigledno e i po ne znam koj pat toa se potvrduva, kade e problemot. Ednostavno loso gi vodi, nakaj katastrofalno na momenti.

И да додадам само,Жоао Марио да биде зацементиран во прв состав Се додека не се доведе плеј налик Рафиња или Модриќ !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom