Фан Клуб: Интер

Ако тераме даље во ЛШ, незнам колку е изводливо да се бара од нив да ни допуштат цел список да пријавуваме таму, а не скратен, и гаљардини и марио заслужуваат да се таму, а и од многу големо значење ќе биде тоа за нас.
Иначе и у ваков наптревар ќе си дозволам да кажам дека диамбросио за кур не го бива, тачно е дека редовно го хејтаме ама први 10 мин, жут картон и 20 изгубени дуели, плус утнати пасови, значи класичен пуст фудбалер кој нема што да бара у иднина тука, ваква незналица игра веќе 5 години ако не се лажам у клубов, дај бе ... .

Друга работа, добар старт на жанг ко претседник, 2 од 2, башка и начинот на кој беа победени и лацио и џенова.

Според тоа кои беа ротирани и вадени, со барса би требало ова да биде составот,
ханданович, врсаљко, скринијар, де вриј, асамоа, броз, весино, наинголан, политано, перишич и икарди. :toe:

Единствен знак ? е Миранда, дали он или де вриј стартери, ќе видиме.

Абе каков Миранда, мора Де Вриј да стартува заедно со Шкринијар. Да бидеме реални времето на Миранда помина и треба да служи за ротација во тимов затоа што и Де Вриј и Шкринијар се подобри од него. Триста глупости прави Миранда, лошо избива топки, греши пасови, додека овие двајца се ко везњаци, одлично читаат игра и ги проигруваат играчите од средината.

Единствен знак ? е Миранда, дали он или де вриј стартери, ќе видиме.

Според мене нема знак прашалник, мора да стартува со ДеВриј, ско сакаме позитивен резултат, се виде во камп ноу, колку само топки изгуби на празно Миранда, и само ја рогаше топката напред па што биде нека биде, ептен ме накурчи тој натпревар, правеше потези со што изгубивме во неколку наврати посед и можност да креираме шанси.

Според мене нема знак прашалник, мора да стартува со ДеВриј, ско сакаме позитивен резултат, се виде во камп ноу, колку само топки изгуби на празно Миранда, и само ја рогаше топката напред па што биде нека биде, ептен ме накурчи тој натпревар, правеше потези со што изгубивме во неколку наврати посед и можност да креираме шанси.
исто де, затоа и го стаив де вриј ама шознам, да не иде на искуството на миранда и фактот што веќе изигра цела сезона со скринијар, само тоа е дилемата реално гледано, за другово нема што многу да се размислува, тие ни се најдобрите 11 моментално за ЛШ.

Замислете само место борха и перишич мртваков у тимов да ги имавме рафиња и киеза?
Доџите сад ќе беше работата [emoji1](не дека и вака е лошо,реално под 3то место би било дебакл)
Толку му фали на клубов моментално,ништо поише.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Што убаво е кога ќе те седнат на клупа за памет... прво Марио, па и Гаљардини. Виде малиот дека Весино игра на повисоко ниво, лани буквално не извади од гомна и годинава со Тотенхем даде клучен гол, и сеа доби шанса и даде 150% денес. За Марио неам зборови, се гледа дека има желба кај него, одлична партија и денес и со лацио. Далберт исто е кренат за класа над тоа што беше лани, сеоски Дани Алвес е станат.
И ако идеме по иста логика, редно време е Перишич да го одморат малце, да му дадат месец дена на клупа да се пронајде себе си. Одлична игра за самодоверба пред Барса.

Еволуцијата на Жоао Марио ака Чармандер во последниве 2 натпревари :icon_lol:

0QfhSRZ.gif

Интересно ^

Иначе спалети последниве неколку натпревари ги игра со 4141 формација, ја батали својата стандардна 4231 за што доволно говори кој дел од теренот го покриваше марио перидов.
Неговата статистика вчера е

Completed 60 out of 66 passes (90.9%).
Created four chances
Four duels won
Two assists
One goal

А ова показател на она што го зборам од погоре, кои делови од теренот најмногу ги покривал

45284331_940029166204325_2208424822998827008_n.png

Претпоставувам и во иднина ќе се тера со оваа формација, а постои можност во ваков случај да се стартува и со брозович, марио и наинголан, со ова брозович добива простор да оди понапред централно, а крилата добиваат дополнителен бек ап покрај бековите. Добра промена која глеам сеа и на football italia ја имаат дискутирано.

Во второ вчера за прв пат сезонава играа без крила, а со двајца напаѓачи, и формација 4132, во средината беа валеро, броз, марио и наинголан, а напред балде и мартинез. Ова се промени изнудени од спалети, кои сега за сега вродуваат со плод, а и како изгледаат на терен бувкално ништо формациски не треба да менува, мислам дека со ваквиот формат го најде најидеалниот баланс во екипава а и тимот почна да игра доста добро.

Како кошарка да гледам откако почнаа да замараат со пасови и проценти... не ми е некој показател колку пати некој ја турнал топката до соиграчот на два метри од него. Мене ме интересира дали може да нафрли топка ко човек, да погоди соиграч на + 20 метри, да наоѓа паметни решенија во последната третина од теренот... и со едно точно додавање се решава натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom