Фан Клуб: Интер

Значи мора Весино да се седне на клупа, ќе му ебам матер. И далберт, па макар без бекови играле.

Гаљардини, Брозович и Наиголан треба да ни бидат во средина. Со нив можеме и да креираме и да сопираме контри.

Напад Икарди, Перишиќ/Кеита, Политано/Кеита.

Одбрана Асамоа, Де Фрај/Миранда, Шкриниар, Дамбросио/Врсаљко

Формацијата не е толку битна, колку што е битна комбинацијата на играчи на терен и нивното залагање и пожртвуваност. Очигледно е дека сме рано во сезоната и дека формата на играчи ќе им падне во второто полувреме па е од огромно значење брзо да се постигнат неколку погодоци во првиот дел од натпреварот.

Почнува извлекувањето за групите во ЛШ.
Да се надеваме на добра група и нова триплета :P

Што исцвикавте не ми е јасно.Ко да ни паднале Псж наполи и ливерпул се понашате.Овај тотенхем ми го направивте баерн минхен.

Мораше да има една силна група, ке биде тешко ама не и невозможно.

Според мене Барселона е сигирен патник а ние со Тотенхем ке треба да се избориме за второ место.

Кутињо против Интер. :icon_lol:

Дека нели, Кутињо легендата на Интер

За Барса нејкам ни муабет да праам вториот тим им е појак и поуигран од нашиот ама да не се лажеме дека сме на исто ниво со Тотенхем, скоро на секоја позиција не доминираат освен у одбрана , ги гледав против Јунајтед и у транзиција се лудило.

Како и да е , немаше многу опции за полесна група ради тоа што бевме 4 шешир и многу зависи дали спалети ке го стаи тимот у ред пред почеток на ЛШ.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom