Фан Клуб: Интер

Спалети ако не добие клоца веќер може да се ебат у гз сите заедно.

Поочаен тренер неам видено. Гасперсон и Мацари за говново се Мурињо.

Па пичка ти матер глеаш дека усташите се КАМЕЊА и дека све усеруваат и е мењаш нишо.... глеаш дека Валеро ти е играч мање.

Да умре. Значи да умре!

#InterIsComingToEuropaLeague ,

Uste edna sezona otide u kurac

Тренерот го дефинира карактерот на екипата, тоа е, 10ти меч како интер прима гол у прво полувреме, 9 од 10 не ги добиле. :)
Не е случајна оваа статистика, ке се повторам од полувреме, утре лацио сакам да тепа најискрено и без заебанции, ме боли кур ако не играме ЛШ наредна сезона, ова само ќе ја одложи мизеријата за интер со спалети сезонава а и дури у ЛШ, со него нема што да бараме само ќе се бламираме пред цел свет, та преку кур и пари и кансело и све.
Вака уште утре вечер го тргаш кељавиот и тоа е тоа, си признаваш грешка и инстантно ќе глеаш да ја исправаш почнувајќи од класа тренер на кој ќе му даеш одврзани раце, а не второразреден лузер.

Денес од старт ја усра, ако приметивте Кандрева ЦЕЛО време играше лево со перишич, каков кретенски потег на Спалети, типот знае само десно да игра а и тоа очајно го прави сезонава, тој лево го игра, десно кансело оставен сам и чат пат со рафиња десно, ужасна тактичка замисла од стратегов, буквално ништо не донесе тоа за тимов, експериментира у 37мо коло еј ...

Икарди пак утна два зицера ама најискрено не му замерувам ништо, у нормални околности сасуоло ќе се добиеа рутински уз 100 промашени шанси, се виде од старт дека нешто не ни штима, у меч кој мораа да го добијаат имаа 0 шанси и обиди за гол у први пола саат и уште тука знаев дека ке биде мачење ова за нас и дека постојат големи шанси за кикс. Праиш математики за задње коло, па уште идеш и на муабети може и со реми да идеме ЛШ, а забораваш на сасуоло, кој кур сме па ние сезонава да речеш гарантиран триумф дека иаме, макар и со сасуоло дома. Ова кељавово копиле ко да е уфрлена кртица у тимов, секоја одлука што ја носи е на штета на тимов, еве денес у претпоследно коло мења тактика и глуми лудило со кандрева лево, ничим изазван.

Ne e samo do trenerot luge. Igracive usrani vlegoa u utakmicata i tolku im e znaenjeto na skoro site igraci.
Ne moze 3 meseci da nemaat pobeda (tuka se brka trenerot) i da ocekuvaat da igraat ls. i pak im se ukaza sansa vo glupava liga i se posraa ko picinja,mislish finale igraat na ls.
Ae drugata godina so kelaviot, bez ikardi i 2,3 vtrorazredni igraci od genoa i sasulo ke kubeme kosa pak za
4 mesto. toa e realnosta. se nadevam nema da trae uste 7 godini.:popce:
p.s. sramota e za 70000 navivaci sto odat da gi gledaat sekoj vikend i za nas napatenive dusi od strana

Kakvo brkanje na spaleti mu spremat nov dogovor do 2021

Ne e samo do trenerot luge. Igracive usrani vlegoa u utakmicata i tolku im e znaenjeto na skoro site igraci.
Па да, тука тренерот игра НАЈГОЛЕМА улога, за да ги спреми психички, а не само тактички.
Не се согласувам дека толку им е знаењето, имаат поише од доволно знаење 12 гола да даат денес, ама тоа што рече и ти сам, влегоа усрани, задача на тренерот е тоа никад да не биде случај.

32349970_1141638769309514_1538575079200260096_n.jpg

Slikata kolku e na mesto znaci , pogodena vo centarot .

Неможат да се справат со притисок и потфрлија највеќе кпга ни требаше победа. Лузераки менталитет.

Сега кога ќе изгубиме пола екипа пак ќе се мачиме со склопување на солиден тим кадарен за влез во ЛШ групна фаза... Year zero, секоја година.

Дебили.

Spalletti: " I have seen the players destroyed, but I have nothing to say to them. Maybe not so much head but heart and legs so much stuff "

Nemal sto da im kaze daj bre ne me zaebavi sranje od trener.

Па да, тука тренерот игра НАЈГОЛЕМА улога, за да ги спреми психички, а не само тактички.
Не се согласувам дека толку им е знаењето, имаат поише од доволно знаење 12 гола да даат денес, ама тоа што рече и ти сам, влегоа усрани, задача на тренерот е тоа никад да не биде случај.
tocno za sasulo se dovolno dobri da pobedat no ne mozes da mi kazes deka od retardot brozovic ke se nadevame na vlez vo ls. treba stabilni igraci koi igraat na konstantno nivo cela sezona a takvi za zal kaj nas se 2 skrinjar i ikardi i tolku. fakt e sto dokolku ne se kupat takvi igraci ili pak da se razvijat nekoi vo takvi od segasnive nema da vidime podobar inter...

Spalletti: " I have seen the players destroyed, but I have nothing to say to them. Maybe not so much head but heart and legs so much stuff "

Nemal sto da im kaze daj bre ne me zaebavi sranje od trener.
Има што да каже, ама нема муда да го направи тоа. ОСТАВКА и мрш од тимов.

Abe sezonava oficijalno umre posle stavanjeto na santon so juve :)
Ja sum ramnodusen posle ova denes, voopsto ne sum iznerviran, togas oficijalno vidov Se, so juve, ako si ostail onaka minimalno prostor deka moze da se oprai godinata, deka spaleti naucil nesto od negovite greski, koga vleze santon si krenal race i si vikas toa e toa, dajte drugo dete ...
Toa sto sme fanovi pa se nadevame na najdobroto e normalno, ama realnosta togas ni bese iscrtana na site, kakov e kapacitetot na trenerot, a koga trenerot e takov kakov sto e, ekipata nisto poarno nema da izglea na teren.

Eve ova denes sto go gleavme bese tipicen primer za ova sto go zboram, kakov e karakterot na trenerot, takva e i ekipata na teren.
A koa sme kaj karakter na edna ekipa, lazio u sekoj slucaj posle site problemi so koi se soocuvaat definitivno zasluzuvaat mnogu poveke od nas godinava, ostavija dusa i srce na teren site, i igraci i trener, toa sto ne drzi nas u igra so niv se dozli najmnogu na faktot sto nekolku pati im ebaa mater so VAR, sto igraa u evropa i sto realno nemaat bas jak roster na igraci i igraci za rotacija. Ne deka nie nesto posebno sme napraile, katastrofa sme i ne pokazuvame nikakva konstantnost, samo ednas sme svrtele utakmica otkako sme primile gol u prvo ( rimajnder, fiorentina lazio 2-0, 2-3 u najdelikatniot period od sezonata ), sto rekov i pogore, dovolno govori za nasiot karakter ( u sporedba so onoj na lazio ).

До 2030 нека му продужат договор. И Сантон доживотен договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom