Фан Клуб: Интер

Подобро да ни треба 2 отколку Х во Рим.Можам да замислам каква утакмица ќе биде кога Спалети ќе смисли некоја екстра дефанзивна не видена досеа тактика.
И ако не победиме против Лацио во евентуална утакмица која што ќе решава,не знам што кур би барале во ЛШ.
Мислам дека ќе фатиме ЛШ.

Ako imame isto bodovi sto odlucuva?

Ako ne mozeme eden posran Lazio da go sovladame vo klucna utakmica sto barame na megdan so barsa, city, real, Bayern... da se sramime.
Е вакво размислување не можам да сватам. Имаш милион придобивки од тоа што тимот ќе игра ЛШ, а ти си се фатил за глупост, 5 комада ќе примале, глупости.

- Играње во ЛШ ти дава поголема можност да привлечеш играчи во својот тим.

- Некои играчи никогаш не ти играле ЛШ, стекнуваат искуство со самото учество.

- Сега пошо не сте играле во Европа многу, па немате и многу поени од натпреварувањата под капа на УЕФА, ќе почнете од 4ти шешир(ако се сложат коцките можеби 3ти). Со тоа првите години ќе имате по два тешки противника во група. Но секое учество во ЛШ и играњето само во групи ќе ви дава барем 10000 поени, па така да од година на година ќе дојдете и до втор ако редовно играте, па ќе имате полесни противници во група и големи шанси за пласман понатаму.

- И најважната работа, приходот кој го носи ЛШ. Доста е во групи само да играте и да испаднете од УЕФА ќе добиете некои си 15-25мил евра во зависност од тоа колку победи и нерешени ќе имате, плус приходот од карти, ќе дојдете до некои 40мил ако не друго.

За болдираното, по секоја цена мора да се учествува, макар и примале по 5 комада од тие што ги наброја. Премногу значајно за нас во моментот е учество во групната фаза ако сакаме да го надградуваме тимот.
Извини ама од Сити не би примиле туку би им дале 5 комада.

@Boom Shaka Lakka

Никаде не реков дена не е важна лигата на шампиони, муабеот ми беше баш спротивното...
Мислам дека имаме доста поквалитетен тим од Лацио, иако тие играат подобар фудбал.
Во ваква клучна утакмица кога играчите ке дадат 100% мислам дека квалитетот мора да излезе на виделина.

Лацио е солидна екипа, ама има повредени играчи и е под голем притисок. Видовме како поминаа со Салзбург под притисок и вчера со Аталанта. Одбраната им е никаква па мора да го искористиме тоа.

31944100_1778560922231330_4802819282939412480_n.jpg

Според ГДС во тимот на сезоната се Икарди, Кансело и Скриниар.

Ако тука ги додадеме и Ханданович, Миранда, Брозович, Рафиња и Перишич имаме основа за добар тим наредна сезона.

Според ГДС во тимот на сезоната се Икарди, Кансело и Скриниар.

Ако тука ги додадеме и Ханданович, Миранда, Брозович, Рафиња и Перишич имаме основа за добар тим наредна сезона.

Најсмешно ќе биде ако Валенсија ни го офукари за Кансело а ние ипак им го дадеме К-дог по дискаунт. (читав негде дека може и ние да ги одбиеме бла бла а сигурен сум дека може над 35 да се земат за циганот после сезонава во Валенсија)

Рафиња со каква страст игра човече ....мора да се земе и да ја темелиме средината на него и Брозо (ако не му умре пак некоја мозочна ќелија)

Него, за кој кур не го играат Далберт бе? ДАмбо/Сантон и куроф ми сите пред него?

И ПОД ИТНО мора да се шитне најлошиот кросер у екипа!

Кансело веќе вреди многу повеќе, комплетен играч.
Валенсија знае дека ако не го земеме, ке се најде веднаш екипа која ке плати и повеќе од 35м евра.

Далберт пак не покажа ништо посебно, не доби ни многу прилики ама и тие што ги доби не покажа во ништо дека е подобар од Нагатомо, Дамброзио или Сантон. Ке биде проблематична повторно таа позиција.

Нека помнат уште овие 2 кола, да успееме да се пласираме во ЛШ па ке биде многу полесно и ке има поголеми шанси да се задржат Рафиња и Кансело и да се надеваме на + 2-3 нови засилувања.

Мене ова што се случува на Инстаграм, и тролот во глобала што го прават играчите не ми се допаѓа бидејќи знаеме последниот пат кога вака почнаа да се курчат како поминаа(2-3 месеци без победа).

Spored Sky i Alfredo Pedula, od sinokja Stefan de Fraj stanal igrac na Inter. Potpisal 5 godisen dogovor so plata od 4.2 milioni po sezona plus bonusi kolku so razbrav.
Ova e mnogu dobra vest ako e vistina.

Ste podnele dokumentite za De Vrij vo ligata, vo Juni ke bide oficijalno, 3,8 milioni vo sezona.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

haha kolku pederski nacin ej, na 2 kola do kraj, a eden od liderite im e u odbranata na lazio, cccccccc.
javna tajna bese deka ke si ide sekako, a i najverojatno deka ke odi vo inter, ama sea bas deka slucajno se potvrduva toj muabet siiiigurno, pederski od nasa strana ali ne biraat vise sredstva ocigledno za da idat u LS, vlogot e pregolem iako spored mene nefer poteg e ova i apla pederski kon lazio.

p.s. u sekoj slucaj, de vrij za 0 evra, :drk::drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom