Фан Клуб: Интер

Проблемот на Интер е кога игра против бункер. Токму затоа очекувам вечер потешко да дојдат до шанса него против Сампдорија, која игра убав и отворен фудбал и не се плаши да нападне.
Верона ги имам гледано не играат бункер , дома играат понапаѓачки и затоа од сите го јадеа ,примија три од Наполи , пет од Фиорентина и три од Лацио ..
Вечер Интер дава најмалце два гола, нормално очекувам победа !

Верона ги имам гледано не играат бункер , дома играат понапаѓачки и затоа од сите го јадеа ,примија три од Наполи , пет од Фиорентина и три од Лацио ..
Вечер Интер дава најмалце два гола, нормално очекувам победа !

25 минути до сега, класичен бункер и контри.. Ние се мачиме да направиме шанса и покрај поседот и контролата на топката.

Сумарум на првото полувреме : Кандрева е тежок просек од играч со повремени "блесоци" и ме чуди клуб како Интер мада и репрезентација да го има како првотимец веќе две години, Миранда е најопаснот играч по голот на Интер, каков само ментален поглед има..кикс му пиши на челото.

ne igrame ubedlivo za rutinska pobeda, ali igrame dovolno za gol poise na nase konto, nezadovolitelno u sekoj slucaj ali vodstvoto e sekako zasluzeno.
Nagatomo u prvo indisponiran, Valero i Kandreva najdobri na terenot, gazat.

Лелеле за што проверваат на Вар технологијата:facepalm:..со цел памет пенал свирна..посмешен пенал во животот немам видено:facepalm:..да ти ебам и вар и се..на цел памет она пенал го свирнаа неможам да верувам..типична неправда е ова..срамота

Ова ли беше пенал бе у уста да ги еба?
Све да им ебам!!!!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Лелеле за што проверваат на Вар технологијата:facepalm:..со цел памет пенал свирна..посмешен пенал во животот немам видено:facepalm:..да ти ебам и вар и се..на цел памет она пенал го свирнаа неможам да верувам..типична неправда е ова..срамота

Нормално дека ќе свирне, кога овој не ја допре топката и го собра Черчи. Не гледам како ова не е пенал, ако тоа на М'Баје над Едер беше.

cekaj kako moze so VAR ova da go svirnat ko penal : )))))))))))), apsolutno nisto ne naprai handanovic, osven sto ja utnaq topkata haha, ova ne e mozno ej, pa i komentatorov tolku li e retardiran da mu ebam mater.
Inace zasluzivme da ni go staat, se zaebavaat napred sutiraat bezveze i se ponasaat kon 0-3 da e, ama ne vaka be so poklonet penal i toa so pregleduvanje. Vikendov isto i protiv dortmund svirnaa vaka so var, nepostoecki penal.

Нормално дека ќе свирне, кога овој не ја допре топката и го собра Черчи. Не гледам како ова не е пенал, ако тоа на М'Баје над Едер беше.

Биди сериозен малце бе,вакви пенали на работ од шеснаесетникот со грбот свртен од голот со 3-4 противнички играчи во близина никој нема да ти свирни..ова е буквална кражба од судиите..срамота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom