Фан Клуб: Интер

Креативец брат,КРЕАТИВЕЦ !
Марио другарчето не покажува ни 10 % од тоа што треба.Незнам како се премижува фактот дека братот е мизерен (не ти,општо во фан клубов).
Зар пак царевото ново руво ќе го снимаме како што беше со кондогбија коа 90% овде нејќевме да си признаеме дека нигерот беше очај.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
deka ne pokazuva, ne pokazuva, ama deka e mizeren na nivoto na kondogbija,u nikoj slucaj, lani imase dobra sezona vo apla ocaen inter i bese eden od onie sto se izdvoija ko dobri igraci, sezonava slabo igra, problemi so povredi, slabo rotiranje na spaleti, taka da rano e da se kaze baska sto ako uspee da se izvlece maksimumot od nego na konj sme, na posledniot natprevar za portugalija so svajcarija, najbiten za niv u grupata, bese najdobar igrac zaedno so ronaldo i silva.
Spaleti preteruva so forsot na Valero, ok igrac e ama ne treba da ima vakov status ko sto dobiva, i on i kandreva i diambrosio, vesino e klasicen igrac za rotacija, nisto poveke, spored mene on,valero i brozovic treba da rotiraat, a mario i galjardini da se starteri, a isto taka moze i da se proba bez klasicni krila da se igra, t.n. elka formacija,4321, kade mario moze da igra ponapred so eden od kandreva ili perisic, odnosno perisic, pa taka da se otvori prostor i brozovic da staruva, a realno u momentov i on zasluzuva takvo nesto.

Kandreva se popravi poslednive 2 ama i 100000 sansi dobi i se cekase mesec ipol da zaigra podobro, mario od druga strana ne a i red drugi fudbaleri koi uste cekaat pogolemi sansi ( eder, kanselo, brozovic, dalbert, karamoh ), a kandreva bratot kakov ocaj bese pred milan toa bese nesto nevideno.
Realno ako treba da mu se zameri za nesto na spaleti sezonava e sto mnogu slabo rotira i neopravdano premnogu sansi im pruza na odredeni igraci, do toj stepen sto mu stanaa i nezamenlivi, bez pritisok deka im visi mesto u timot, narocito kandreva.

Najgolem problem za mene e faktot sto nerealno e vise da i u 2017 nagatomo i diambrosio ni se starteri, apsolutno nula bek ap imaat krilata napred od ovie dvajca u napadot, a fudbalot odamna e evoluiran da vise pod difolt se podrazbira deka bekovive treba da se od sto pogolema korist vo napadot, nie na toj plan sme najzaostanati ako u predvid gi zememe golemite timovi.

Да не се влева со преголема сигурност, заебан тим е Сампдорија.

sjeban se doma, na gosti ne bas, mene samo me plasi faktot sto spaleti pak ne rotira, a poslednive 2 so ovoj sostav ne bevme ubedlivi i imavme i sreka, so milan vtoro mnogu lesno mozese da bide i 1-2, koga na 1-1 dobra sansa imase bonaventura, na kraj rodrigez ne izvadi, so napoli idevme na bod, sekako bevme polosiot tim na teren.
Dodadi tuka i zamorot, toa samo moze da ne sjebe sea, valero i nagatomo ne znam zasto imaat tolkava doberba kaj spaleti, edniot najmnogu radi starosta drugiov zasto e mizeren, ali aj, nema veze, koj saka neka igra samo neka dostavat pobeda.

Ист состав од утакмицата со Наполи и вечерва. Можеби требаше да одмори некој. Бар ги имаме Едер, Карамо, Кансело и Далберт на располагање ако има потреба.

У последниве 10 дена, ова е трета утакмица, 2 од тие 3 беа тешки дербиња, последното пред само 3 дена.

Ќе ти ебам све кељаво ако издишат сеа и не истрескаат овие Сампдорија. Ја сфаќам да имаш стандардна прва 11ка, ама 1-2 ротации нема ништо да сменат само ќе се уиграат другите играчи, пред се алудирам на Валеро на кого му е потребен одмор и Далберт. Ајде Кансело да речеме не е сеуште фит за стартер.

Сампдорија е многу опасна екипа, годинава ќе избори пласман у ЛЕ сигурно, Џампаоло е топ тренер.

У последниве 10 дена, ова е трета утакмица, 2 од тие 3 беа тешки дербиња, последното пред само 3 дена.

Ќе ти ебам све кељаво ако издишат сеа и не истрескаат овие Сампдорија. Ја сфаќам да имаш стандардна прва 11ка, ама 1-2 ротации нема ништо да сменат само ќе се уиграат другите играчи, пред се алудирам на Валеро на кого му е потребен одмор и Далберт. Ајде Кансело да речеме не е сеуште фит за стартер.

Сампдорија е многу опасна екипа, годинава ќе избори пласман у ЛЕ сигурно, Џампаоло е топ тренер.
Спалети не е познат по роатации :). Може и добро да искочи за тимот, ќе се воиграат стандардните играчи побрзо.

Шпанскиот коментатор на beinsports изгледа има дислексија...НагаМото :pos: :pos: :pos:[DOUBLEPOST=1508872124][/DOUBLEPOST]ШКРИНИЈААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААР

Кандрева игра ко препороден. Шкринијар, секоја чест дечко! (y)

brej ama igraat u pm ... perisic od centar gol ke daese haha, potesko bese stativa da pogodi od tamu otkolku golot, 10 pati potesko : )))
keep it up mater vi ebam, mora rutinski ova da se dobie.

Како играат денес до сега, секоја чест. Сеа во второ може и да ротира Спалети.

Леле каков фудбал играат:drk:..изненаден сум од перформансите искрено и не очекував дека ваков пресинг и пожртвуваност дека ќе покажат на толку тешки натпревари претходно,сигурно во второто полувреме ќе паднат бидејќи нема логика да издржат со истото темпо и плус мора малце да се одморат за следните натпревари.

Кандрева,Нагатомо,Валеро,Перишич,Ди Амбросио инвалидот,Шкринијар зверот....страшно играат денес да си ебат веко.

znaci jedini problem na timov, i toa golem, e faktot sto ocajno ja iznesuvame topkata od nasa polovina koga ke ni udrat presing, a nie od 0 pocinjame bez da roga napred handa ...
A preocigledno e deka Spaleti taka saka da gi gradime napadite, vo ostanatiot segment od igrata se skoro i perfektni koga e u prasanje posedot na to.
So napoli ocajno loso se nosevme so toj presing, neznam zasto ednosavno koga vise gledaat deka ne ide, neka isfrlaat napred preku golman i taka da se prebacat site na protivnicka polovina, vaka ja glavime samo i na kraj bezveze ja sutira nekoj napred.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom