Фан Клуб: Интер

vakov pristap ala city so pasovi nazad mislam deka ke me dokrajci, prvite 30 minuti tahikardija fativ u picku mater, ja umiram a ovie mrtvi ladni razigruvaat na 25 m od gol.
sega mora sampdoria da ja tepaat i ke bidi tesko bidejki timov ne e spremen za 2 utakmici nedelno, se nadevam ke ni trgni so arno protiv niv posho sekogas se nezgodni
super disciplina i organiziranost, sakam vakva kohezija da gledam kaj inter. Handa i candreva zaedno so skriniar i dambo najdobri, drugite site nad prosekot.
trebase eder da vlezi malku porano so cel da se iskoristi brzinata da se protni nekoj topka vo prazno za nego

Skriniar vs Napoli:

38_20e3.png
8⃣ Duels won
38_20e3.png
8⃣ Won possession in defensive third
34_20e3.png
4⃣ Tackles won
31_20e3.png
1⃣ Clean sheet

skriniar ni e najkonstanten od start na sezona, denes 4 pati identicno gi kinese u odbrana, ke se ukotvi u mesto i so eden poteg gi sece hobitive da uletaat u mordor, you shall not pass im praese, ama i imase nekoi kiksovi bezvezni ali nisto strasno.
Najbitno za nego e da ne potpaga pod mediumsko vlijanie, i on i cela ekipa, prviov takov bran go preziveaa ama igrata im bese losa, a toa e periodot so bolonja i po bolonja, togas i skriniar malce kumuvase za golot, i handa isto, a i timov bese katastrofala u globala ali toa ne se odrazi vrz rezultatite po toj mec, u posledno vreme iame napredok a i taktickata disciplina e na maksimalno nivo, bar spored ona denes sto go vidov.
Ke vidime u idnina kako ke se nosat so neuspesite i losite rezultati koi site ekipi gi imaat, iako posle ova denes iame idealna prilika za nova serija na pobedi pa so juve koin flip situacija, derbi, kade sve e mozno.
Roma i Napoli gosti, Milan doma, 7 bodovi osvoeni, taka da zamerkite glavno sezonava idat na smetka na igrata, ne i na rezultatite ali keljaviov kaza deka seuste sme u pocetna faza na procesot za diganje na inter od mrtviloto sto go krasese so godini, taka da treba da ocekuvame bolja igra i izdanija u idnina, a i minimum 2ca novi u januar :D.

Неможам да верувам дека ја дочекав таа сезона каде конечно успеавме да излезиме непоразени од двете најтешки и најмрачни гостувања за нас Рома и Наполи..е оваа сезона после вакви резултати со директните конкуренти и каде не играат во Европа не успеат да обезбедат ЛШ тогаш не знам кога..сите можни коцки се редат кон целта иако е прерано..сега ќе биди најбитно и Кансело некако да почни да игра и да заличи на фудбалер што можи во секој момент да ги замени Кандрева и Перишич па да се добие длабочина во нападот.

Ја па каков стручњак искочив летоска коа реков дека Скриниар ме потсеќал на ранокија.
Се посипав со бензин,уште шкоркава да ја запалам [emoji16]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ја па каков стручњак искочив летоска коа реков дека Скриниар ме потсеќал на ранокија.

Редно беше после толку погодени прогнози и нешто да промашиш :D

Презадоволен од играта.Мислам дека конечно сме на правиот пат.Капа доле мистер Спаљет !

giphy.gif

giphy.gif

Da ne se letame u oblaci, na prav pat sme ... za LS, ama MORA da se zasilat u januari sto e uslov za golemi raboti sezonava.
Periodov sto sledi e idealen da legne sistemot na spaleti, i ocaaaajno fali bek apot od bekovite za krilnive igraci, preslabo se ufrlaat i diambrosio i nagatomo napred, barem eden od bekovite toa treba konstantno da go pravi cel mec, ko denes hisaj i gulam sto pravea. Prekinav da brojam koja sezona po red e a nie uste se tegneme so diambrosio i nagatomo ko starteri, ne gi mozam be, diambrosio do dusa dava sve od sebe za timov ama go nema kvalitetot potreben za da izgleda ko nezamenliv igrac, dobar e za zamena. Nagatomo od druga strana ni za toa ne go biva, ama moze da pomine sezonava ajde, vise koga e tuka.

Daj kurovmi dalbert i kanselo da gi vidime za prv pat sezonava od start periodov, da vidime na sto sme so niv, mislam deka drug tim ke bideme ako ovie se vklopat uspesno u sistemov, narocito kanselo, sea za sea dalbert ne impresionirase ama ja imase i srekata da igra u period koga realno bevme najmizerni i se macevme na teren.

For GdS, Inter actually outplayed Napoli as the Nerazzurri get a 7 while the Azzurri get a 6.5.

7.5 for Spalletti who outcoached Sarri (6).

DMuHQReVoAAZql6.jpg

Тоњо Кандрева гази, доктор. У Реал Мадрид ќе иде летоска ако продужи вака. ;););););):cool::cool::cool::cool::cool::kafence::kafence::kafence::kafence::kafence:
Шкринтар :pos:

Pisav vcera za vesino, tokmu za ova, brz e mnogu so topka a mnogu malce go koristime za da vaka praime prelaz od odbrana u napadm ist vakov trk imase i so mila, e sea tocno e deka handanovic ne izvadi na krajot, i vo prvo so dvojnata intervencija ali ova za mene bese prilikata na mecot, prazen gol, i valero osamen neprecen od nikogo, vesino tuka sutirase, da podavase do valero davavme gol, tek sea koga ja gleam prilikava sfakam kolku malce ni trebase za da iame 0-1 po ovaa situacija.
Tuka duri i instiktivno trebase da podava, mislam deka nemase nikakva pretstava kade e valero, ama sekako tesko bese da dade gol, i ikardi reagirase spored repeticijava za valero, a isto i perisic glej, sam ...
pu da ti ebam vesinoto

Тука не се гледа, Икарди реагираше и што не му ја врати топката назад нему, каде ќе беше многу по опасно од тоа што Весино шутираше, и со право беше неговата реакција.

Nemav mnogu verba vo Skriniar ama se pokaza deckoto klasa igrac...stoperiste!! ocajno ni treba plejmejker..joao mario katastrofa...mozda ima deckoto potencijal ali do sega nisto nema pokazano nikakva korist od nego ne vidovme....Candreva ja odigra najdobrata utakmica od ko e dojden...odlicni rezultati do sega...sega do pauzata za reprezentacite igrame doma so samdoria i torino i na gosti so verona....ocekuvam 3 pobedi..FORZA INTER!!!

Тука не се гледа, Икарди реагираше и што не му ја врати топката назад нему, каде ќе беше многу по опасно од тоа што Весино шутираше, и со право беше неговата реакција.
ikardi realno najmalce trebase tuka da dobie topka, valero ili perisic, ali narocito valero.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom