Фан Клуб: Интер

Овој Д'Алесандро му ги измести сите пршлени на Д'Амброзио денес... Очај.

Двајца лепенка на Икарди 95 минути. Во ваква ситуација се игра втор напаѓач - Едер, па нека се бранат после.

Сега еден икс на Милан - Рома и кикс на Јувентус и на коњ сме. :D

Што мајка бара жоаомарио на крило бе?:tapp:
igrase tamu za portugalija na evropskoto na momenti, po potreba moze da igra, baska denes inter ne forsirase klasicni krila, bar ne u prvo, kandreva igrase za prv pat od koa e dojden u inter levo, i poise se ponasase ko amc otkolku krilo, i funkcionirase super ... do momentot koga go vratija desno.

Ne sfakam od kade potrebata na spaleti da menuva toa sto igraa u prvo, kandreva konecno sezonava bese apla korisen u tek na mec, ocigledno se realiziraa najavite da se postavi igra za ikardi a kandreva da pretrpi menuvanje na pozicija na teren ( cela nedela ova se pisuvase po portalive ), i sve si bese ok, nit ikardi otsecen nit nisto, dadovme 2 gola, odlicno funkcionirase cel napad, mozevme i do tret da dojdeme i sve umre posle primeniot gol.

Vtoro nema sto da se komentira, veke videno od sezonava ali glavno zamerkite mi se za odbranata, ipak dadovme 2 gola, sozdavavme sansi i imavme igra, golot sto go primivme u nikoj slucaj ne smeese da se desi, pogotovo sto padna u najnezgoden moment u fudbal, kraj na poluvreme. Posle toa ni umre sve, ovie se osokolija a inter bea minimum 2 skalila polosi od ona sto go igraa vo prvo.

Kako i da e me raduva faktot sto spaleti menuva, ne ide so glava kroz zid, naoga nacin za da dobie dobar balans ekipava, gleda sto shtima a sto ne, igranjeto na kandreva denes u sredinata vo prvo e klasicen primer za toa.

Brozovic gazenje, rekov i na minatata, ni bese najbolji igrac, produzuva u isto tempo sto e mnogu bitno za nas, skriniar isto bese eden od najdobrite na teren a i kandreva konecno pokaza dobar fudbal i zaedno so broz bea nositeli na igra u prvo. Razocaran sum od izdanijata na perisic, ikardi i valero, spored mene ovie trojca najvise potfrlija denes.

Јас кога ви викав дека Брозович ни е најдобар среден играч во екипата вие ми се смеевте и ме направивте ретардос,се сеќавам лани кога ја направивме серијата од 7 победи со ред Брозович кинеше на теренот и цела средина ни ја држеше за после да го фати бродолом бидејќи е ненормален чоекот....дечкото да беше малце психички постабилен ќе беше на ниво на Ковачич ама ајде можеби ќе се среди во иднина иако 25 годишно магаре е, не е дете мало.

Нема нешто што ти не го знаеш :D
Иако не се сеќавам дека си го рекол нештово,не се сомневам дека таков детал ти пребегал тебе.

Нема нешто што ти не го знаеш :D
Иако не се сеќавам дека си го рекол нештово,не се сомневам дека таков детал ти пребегал тебе.

Џонтра кога ми ги цитираше постовите за Ковачич каде имав напишано дека Брозович ни дојде како директна замена дури и подобар вие тука ненормален ме направивте дури со иронични постови ми се смеевте..исто така напишав дека е подобар играч од Марио и Банега и уште стојам на ставот дека ни е најквалитетен среден играч во тимот..е сега тоа што психички не е стабилен е сосема трета работа и го спречува да прикажува костантни партии.

Не е битно кој што напишал,битно е само да продолжи со ваквите перформанси па и клубот да има некаков ќар од него.

А кое фајде од него ако тој има квалитет ама си го лади?
Демек ние не знаевме дека има потенцијал дечково?

15/10 | Inter - Milan
21/10 | Napoli - Inter
24/10 | Inter - Sampdoria
30/10 | Verona - Inter
05/11 | Inter - Torino

Ke bide interesno :)

Сега овие Милан како што идат од два порази па и уште ако го сменат Монтела против нас ќе излезат како издрогирани..мислам дека имаме поквалитетни играчи и би требало да ги шлапниме ако ги користат шансите бидејќи обично против Милан по 10 чисти шанси за гол промашуваат..лани кога се играше првата кога тие беа домаќини наместо да ги наполнеа уште во првото 0-3 на крајот дури едвај нерешено извадија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom