Што мајка бара жоаомарио на крило бе?
igrase tamu za portugalija na evropskoto na momenti, po potreba moze da igra, baska denes inter ne forsirase klasicni krila, bar ne u prvo, kandreva igrase za prv pat od koa e dojden u inter levo, i poise se ponasase ko amc otkolku krilo, i funkcionirase super ... do momentot koga go vratija desno.
Ne sfakam od kade potrebata na spaleti da menuva toa sto igraa u prvo, kandreva konecno sezonava bese apla korisen u tek na mec, ocigledno se realiziraa najavite da se postavi igra za ikardi a kandreva da pretrpi menuvanje na pozicija na teren ( cela nedela ova se pisuvase po portalive ), i sve si bese ok, nit ikardi otsecen nit nisto, dadovme 2 gola, odlicno funkcionirase cel napad, mozevme i do tret da dojdeme i sve umre posle primeniot gol.
Vtoro nema sto da se komentira, veke videno od sezonava ali glavno zamerkite mi se za odbranata, ipak dadovme 2 gola, sozdavavme sansi i imavme igra, golot sto go primivme u nikoj slucaj ne smeese da se desi, pogotovo sto padna u najnezgoden moment u fudbal, kraj na poluvreme. Posle toa ni umre sve, ovie se osokolija a inter bea minimum 2 skalila polosi od ona sto go igraa vo prvo.
Kako i da e me raduva faktot sto spaleti menuva, ne ide so glava kroz zid, naoga nacin za da dobie dobar balans ekipava, gleda sto shtima a sto ne, igranjeto na kandreva denes u sredinata vo prvo e klasicen primer za toa.
Brozovic gazenje, rekov i na minatata, ni bese najbolji igrac, produzuva u isto tempo sto e mnogu bitno za nas, skriniar isto bese eden od najdobrite na teren a i kandreva konecno pokaza dobar fudbal i zaedno so broz bea nositeli na igra u prvo. Razocaran sum od izdanijata na perisic, ikardi i valero, spored mene ovie trojca najvise potfrlija denes.