Фан Клуб: Интер

Јака логика имаш нема што.Имам едно прашање за тебе по кое би требало да сфатиш колку дебилна логика имаш.
Дали ако Барса ја освои лигата ќе значи дека имала успешно трансфер лето ?

Прочитајго постот на Syn и се ќе ти стани јасно,додуша не ќе беше лошо да го прочиташ и мојот над оваа реплика што ми ја напиша,како прво за Барса да освои лига ќе треба Иниеста да се повампири,Дембеле да изигра страшно,Паулињо исто над можностите а Бускетс,Пике,Ракитич и Алба да летаат по теренот..Меси посекако си е стандарден...со вакви перформанси секако дека ќе биди успешен трансфер период бидејќи управата предвиде дека Паулињо и Дембеле би биле доволни да го надоградат тимот и да атакуваат на титулата...не знам со кое лице ќе објаснуваш(ако Барса освои титула) дека имале лош трансфер период 2017 година..логиката ти вришти[DOUBLEPOST=1504568821][/DOUBLEPOST]
Пујо гази со Црногорците, бтв не дека сум Партизановец, ама и ден денес не ми е јасно зошто вашите не го собраа Савиќ, страшен стопер е, а млад...

Ти сериозен си:pos::pos:..Џонтра што игра во трета лига има подобра техника и фудбалско знаење од Савич..еден од најтромавите,најнеписмените и најнеталентираните фудбалери што ги имам гледано во животот..топката од него како од цименто се одбива..нула од фудбалер што можи само во таква копачка екипа како Атлетико Мадрид да игра,или евентуално Стоук,Барнли,Њукасл,Сандерленд..перфектен би бил за таму

Како изигра вчера Шкринијар :cuc::cuc::cuc::cuc: Пуштам ТВ и слушам Шкртел, Хубочан во одбраната и проаѓаат 2-3 минути коментаторов вика и добар пас Шкринијара који игра у везног реда. Викам WTF бе, али типот ИЗГАЗИ за сите пари. Има одлична техника за дефанзивец, а ете репрезентацијава ни докажува дека може да покрие и на задњи везни без проблем, словачкиот Маскерано само повисока верзија. :D

Јака логика имаш нема што.Имам едно прашање за тебе по кое би требало да сфатиш колку дебилна логика имаш.
Дали ако Барса ја освои лигата ќе значи дека имала успешно трансфер лето ?
Da, i tamu imas edno ako, dembele, semedo, i neznam uste koj zemaa, nov trener, toa ako izgleda super na teren, i osvojat titula, znaci deka napravile dobra rabota, odnosno DOVOLNA za da se osvoi titula za koja lani se odlucuvase u posledno kolo.
Ti sporedvas ekipa koja bila na 2 boda do titula so ekipa koja so godini ne igra vo LS, i lani zavrsija na mesto koe ne vodi vo Evropa, kako mozes da kazes deka istata taa ekipa imala loso leto so vleceni potezi, a pritoa se plasirala primer, direktno vo LS, ili se borela za titula, ili pak ja osvoila. Ne mozes da povleces paralela so barsa poradi toa, Barsa e uvek ili prva ili vtora na kraj od sezona, imaat seuste strasen tim, odnosno strasni igraci u suarez, mesi, Iniesta isto ne smee da se otpise, trojca klasa igraci megju najdobrite na svoite pozicii u svet ...
Inter od druga strana znaes na sto bea, taka da ako nesto e debilno, toa e da kaze nekoj abe i so osvoena titula loso leto imale ... ?!?!?!?!?! Stvarno sramota e duri i da se objasnuva ova zasto e bas taka.
Rezultatite, igrata, sve toa diktira dali povlecenite potezi se ispravni ili ne, u momentov i ja sum nezadovolen kako ispadnaa rabotite letovo, site imavme visoki ocekuvanja ali toa e sto e, ponazad objasniv sto moze da gi izvadi na krajot, na hartija site pozicii se ispolneti, u praksa ke vidime kako toa ke iskoci.

Не Урко него само ти имаше големи очекувања, зошто и јас самиот не сфаќам но добро тоа е твое право. Ти напињаше цело лето дека ќе сме ги земеле Хамес, Ди Марија и Наинголан, зошто и јас самиот не сфаќам. Единствена понуда за некој јак играч што сме ја испратиле беше за Видал и бевме експресно одбиени, искрено не знам од каде очекуваше сите овие играчи да завршат кај нас знаејќи дека не играме ЛШ и дека имавме катастрофална сезона лани...

Јас морам да признаам дека се надевав само на Раџа, и тоа поради Сабатини и Спалети, сметав дека ради нив можно е да се пресели во Интер, али бидна што бидна.

Не Урко него само ти имаше големи очекувања, зошто и јас самиот не сфаќам но добро тоа е твое право. Ти напињаше цело лето дека ќе сме ги земеле Хамес, Ди Марија и Наинголан, зошто и јас самиот не сфаќам. Единствена понуда за некој јак играч што сме ја испратиле беше за Видал и бевме експресно одбиени, искрено не знам од каде очекуваше сите овие играчи да завршат кај нас знаејќи дека не играме ЛШ и дека имавме катастрофална сезона лани...

Јас морам да признаам дека се надевав само на Раџа, и тоа поради Сабатини и Спалети, сметав дека ради нив можно е да се пресели во Интер, али бидна што бидна.

Moite ocekuvanja se baziraa na toa sto se pisuvase, ti se nadevase na primer na Simeone so meseci, toa pod difolt kakvo ocekuvanje e ? Ili nosis trener ko simeone a tvoite ocekuvanja se da imaat tim sto ke grebe do 4to mesto ? Daj ne me jebi, sekoj imase nekakvo visoko ocekuvanje od ova leto ...

Ja se nadevav na Konte na primer, toa ne go krijam, za radja nikad ne sum bil ubeden deka mozat da go donesat, imam pisuvano i tuka, posle gubenjeto na rudiger i salah rekov, premnogu ke e i radja da go dadat, i toa na Inter pazi, direkten konkurent za visok plasman, baska i manolas im bese pred zaminuvanje ama u posleden moment samiot resi da ne ide u zenit.

Za Di Maria bev ubeden toa e tocno, moze i ke se desese taa zdelka, ako inter se resea mario da go pratat u sprotiven pravec zasto realno ovoj momentalen psg nema golema potreba od di maria, napadot im e strasen, sredinata im e smesna, ali ova mene sekako ne mi odgovara zasto mario ne smeese da bide daden narocito ne posle zaminuvanjeto na banega, vidal isto, u nikoj slucaj ne ocekuvav da doe, u nitu eden univerzum karlo ne bi se otkazal od takov igrac.
Druga rabota, finansiite, i za toa veruvav deka ova leto ke bidat dostapni dosta pari ko i 90% od nas, ama i taa situacija ne ti garantira nosenje na igraci, ako klubot ne saka da gi prodade a pritoa i samite igraci nemaat nisto protiv da ostanat.,Ali kako i da e, tuka najvise ja usraa, oficijalno ne kazuvaat zasto, ffp nema vrska so ova u toa sum ubeden, pomalce potrosija i od lani ako ne se lazam, poise veruvam deka e banot za kineskite investicii vo stranstvo od nivnata vlada, eve i morati gledam denes istoto go spomenuva, bar on vise nema pricina da manipulira so inter, nikakva funkcija nema tuka, a isti slucaj e i so kineskiot gazda na espanjol.

Ali da reces samo ja deka sum imal visoki ocekuvanja e glupo, i ne e tocno, inace nemase da ima tolkava lavina na razocarani navivaci niz cel internet, sekoj na nesto se nadevase, na kraj u globala nikoj ne ispadna deka e zadovolen od toa kako pomina letoto, moite, tvoite ( visoki ) ocekuvanja, na mario, na nekoj tret, ne bea ispolneti, taka da ostavame na timot da ne demantira, a pod demant podrazbiram bitka za titula, zasto plasman vo LS ne e toa, momentalniov tim za drugo ne smee ni da pomisli.

Нема теорија да се докажеме.Цело лето очекуваше големи засилувања,дури и очекувавте ПОВЕЌЕ од едно.На крајот на тој дел од теренот каде што ги носевте Ди Мариа и Раџа, завршивме со играчи што може и Торино да ги купи.Незнам дали е толку тешко еднаш без долгометражни постови да пишеш дека си грешка? Истото го тераш 10 години.Цели реферати пишуваш се со цел да испаднеш во право, дури и кога си погрешил.
Дури и за моите мизерни очекувања за летово,ова што се случи е големо разочарување.Не очекував Ди Марии и Раџовци, ама барем Балде да го земевме.Ниту еден докажан играч не се купи.
Тоа што во иднина Кансело,Далберт и Шкриниар можеби ќе бидат Малдини,Маикон и Роберто Карлос потполно нема врска со муабетов што сега го тераме.Тоа дали ќе бидеме 3ти или ќе бидеме 7ми исто така нема врска со нашиот муабет околу засилувањата.Крај краева со самото доаѓање на Спалети и ништо да не купевме ќе бевме во игра за топ 4,што незначи дека трансфер периодот поминал според очекуваното.

Нема теорија да се докажеме.Цело лето очекуваше големи засилувања,дури и очекувавте ПОВЕЌЕ од едно.На крајот на тој дел од теренот каде што ги носевте Ди Мариа и Раџа, завршивме со играчи што може и Торино да ги купи.Незнам дали е толку тешко еднаш без долгометражни постови да пишеш дека си грешка? Истото го тераш 10 години.Цели реферати пишуваш се со цел да испаднеш во право, дури и кога си погрешил.
Дури и за моите мизерни очекувања за летово,ова што се случи е големо разочарување.Не очекував Ди Марии и Раџовци, ама барем Балде да го земевме.Ниту еден докажан играч не се купи.
Тоа што во иднина Кансело,Далберт и Шкриниар можеби ќе бидат Малдини,Маикон и Роберто Карлос потполно нема врска со муабетов што сега го тераме.Тоа дали ќе бидеме 3ти или ќе бидеме 7ми исто така нема врска со нашиот муабет околу засилувањата.Крај краева со самото доаѓање на Спалети и ништо да не купевме ќе бевме во игра за топ 4,што незначи дека трансфер периодот поминал според очекуваното.
kako i da e, hipoteticki, so OSVOENA TITULA, stavot deka letoto bilo loso e debilen, maloumen, retardiran, vrska si nema, nema logika, kako sakas nareci go toa, toa e debilno, a ne logikata na bitolcanecot.
Toa sto oni ne gi zadovolile nasite vkusovi, ocekuvanja i slicno, pod difolt so uspeh na timot, ne znaci deka letoto bilo loso, naprotiv, deka bilo odlicno za timot.

Znaci toa mi e poentata, a ne da ispadnam u pravo, gledas deka i ja ne sum zadovolen kako zavrsija rabotite za nas ova leto, i ja mislam deka potfrliaj, sto ne znaci deka sum u pravo, ili deka nema da bidam demantiran vo idnina, daj boze site da bideme demantirani, na krajot od denot navivame timov da ima uspesi, a ne neuspesi ... za da na kraj nekoj ispadne u pravo, a del od onie sto navivaat za inter deluvaat ko potajno da se nadevaat timov pak da potfrli, zasto posle toa na forum ke ispadnele u pravo, i toa ke si go prepisat kako nekoj ( golem ) uspeh vo zivotot.

Не, никој не навива потајно да потфрлиме.Сите сакаме топ 4 или титула.Незнам од каде носиш вакви заклучоци.И дури и да освојат титула јас нема да испаднам грешка, затоа што не велам дека нема да освојат.Се е можно.Ќе испаднев грешка ако купеле еден од Ди Мариа,Раџа и сличните што ги очекувавте.
Значи незнам како ја поврзувате титулата или топ 4 со ова што се случуваше летово?
Замисли само НИШТО да не купевме ниту пак да продадевме.Се сменува само тренерот, во случајов Спалети.
Лани завршуваме 6-7мо место и сеа со буквално истиот тим без никакви промени завршуваме 3то место.
Тоа значи дека трансфер летото поминало добро, според вашата логика.

Не, никој не навива потајно да потфрлиме.Сите сакаме топ 4 или титула.Незнам од каде носиш вакви заклучоци.И дури и да освојат титула јас нема да испаднам грешка, затоа што не велам дека нема да освојат.Се е можно.Ќе испаднев грешка ако купеле еден од Ди Мариа,Раџа и сличните што ги очекувавте.
Значи незнам како ја поврзувате титулата или топ 4 со ова што се случуваше летово?
Замисли само НИШТО да не купевме ниту пак да продадевме.Се сменува само тренерот, во случајов Спалети.
Лани завршуваме 6-7мо место и сеа со буквално истиот тим без никакви промени завршуваме 3то место.
Тоа значи дека трансфер летото поминало добро, според вашата логика.
Ne, ali toa znaci deka imale tim za visoki dostreli, a napravile kardinalna greska so trenerot sto sekako e del od menadziranjeto na timot i e krucijalen del od istiot, trenerot ti e pola ekipa ustvari.
Ne e sve samo u transferi, i rokada na trener znae da se ispostavi ko odlicen poteg, ko lester sto napravija so ranieri, sekako inter deka nema nikakov manevar da napravi u tek na leto, nekoj moze da napravi 10 takvi manevri, drug 2, na kraj vtoriot da ispadne vo pogolem kjar koga sezonata ke zavrsi

Poentata mi e poise od ednostavna, ne znam kako ne ja razbiras, titula ne se osvojuva so katastrofalno i ocajno rabotenje, ili transfer leto, seedno, toa ne e vozmozno ednostavno denes u fudbalot, toa sto nie ne sme zadovolni od letoto na kraj ne znaci deka oni loso rabotele, ama toa rezultatite treba da go pokazat. Sega za sega imame celosno pravo da sme nezadovolni, edinstveno nesto sto moze da gi popravi rabotite se dobrite igri i rezultati, igrite na onie igraci koi se sezonava del od timot ... a i januarskiot preoden rok.

Utre ako karamoh primer se pokaze kako super zasiluvanje, ako toj mladiot izgine za dresov i gazi, samo zasto ne se nekoi jaki iminja momentalno u fudbalot ke mrcime pak ? Zatoa rekov, sve zavisi od toa kako ke se ispostavat na kraj nivnite odluki, kako ke se pokazat igracite, kako ke se pokaze timot i kade ke zavrsi na krajot od sezonata. Do togas mozeme da kritikuvame, ali so sekoj dobar rezultat tie kritiki ke pocnat da ni izbleduvaat, i poleka ke pocnat da gubat smisla.

Што ако бевме со ист тренер од минатат година и лани завршувме 7мо сеа со исти играчи и ист тренер звршуваме 2ро? Пак јак ќе беше трансфер периодот иако ништо не сме купиле?Е таа вие логиката вас.[DOUBLEPOST=1504622414][/DOUBLEPOST]
...

same repetitive bullshit again...

@Aleksandar91 ? :icon_mrgr::icon_mrgr:

Ќе се убедиме, има време

Што ако бевме со ист тренер од минатат година и лани завршувме 7мо сеа со исти играчи и ист тренер звршуваме 2ро? Пак јак ќе беше трансфер периодот иако ништо не сме купиле?Е таа вие логиката вас.[DOUBLEPOST=1504622414][/DOUBLEPOST]

Ќе се убедиме, има време
Samo sto ova leto donesoa 6-7 igraci, i plus se resija da ispromoviraat dvajca od primavera u prv tim, pinamonti ako ne se lazam po potreba lani go zimaa, inace igrase u mladinskiot sostav.
Zasto da diskutiram za nesto sto niedno leto so inter ne se desilo, a toa e da ne kupat apsolutno nisto, stavas u ist kosh, kupuvanje, i nekupuvanje na igraci, znaci ist tim od lani, totalno nepovrzan muabet za da isteras nekoja nesvatliva poenta.

Ali eve i da e situacijata takva kakva sto vikas, toa ke znaci edna rabota, deka napravile dobar izbor za igraci, ocaen za trener, a so ogled na faktot deka trenerot ti e pola ekipa, pak na krajot ja usrale, debelo, tie raboti uvek idat zaedno, i trenerot moze da se ispostavi ko golemo zasiluvanje i obratno.
I nikoj ne vika deka e jak transfer periodot, niti pak deka e ocajno slab, gore dole GDS go ocenija realno, so 7ca, sve sto tuka tebe ti se zbori e deka NEMA TEORIJA so loso rabotenje, loso transfer leto, timot da se bori za visok plaman, da dostavi titula, ili direkten plasman vo Liga na Sampioni, narocito ne so tim koj izvesen period ne e del od najsilnoto evropsko natprevaruvanje. Ako bese toa izvodlivo barem edna godina ke ni se posrekese.

Трансфер периодов за отепан тим каков што сме минативе 5-7 години е просечен накај добар.
Трансфер периодов за тоа што го најавувавте во Мај/Јуни/Јули е ОЧАЕН.
Крај на приказната и нема што повеќе да се дискутира.
Тоа што ќе бидеме топ 4(ако бидеме) не значи дека е поради ова лето!
Можеби играчите кои што се купиле во минатите лета(Икарди,Перишич,Марио и др.) значајно напреднале низ годиниве и ете оваа година ќе избореме 4то место, што значи заслугата нема да биде на управава за овај период туку на Тохир(пример) за претходните лета.

Трансфер периодов за отепан тим каков што сме минативе 5-7 години е просечен накај добар.
Трансфер периодов за тоа што го најавувавте во Мај/Јуни/Јули е ОЧАЕН.
Крај на приказната и нема што повеќе да се дискутира.
Тоа што ќе бидеме топ 4(ако бидеме) не значи дека е поради ова лето!
Можеби играчите кои што се купиле во минатите лета(Икарди,Перишич,Марио и др.) значајно напреднале низ годиниве и ете оваа година ќе избореме 4то место, што значи заслугата нема да биде на управава за овај период туку на Тохир(пример) за претходните лета.
ja zboram za eventualno osvojuvanje na titula, za liga na sampioni nema sto da diskutiram, stavot moj za toa e dobro poznat, i voopsto ne se ni somnevam vo plasman u toa natprevaruvanje, niti pak ke smetam deka nesto wow napraile letoska ako toa go dostavat.
znaci, uste ednas, osvoena titula i loso transfer leto, ocajno, prosecno ko sto vikas ti, i slicno, ne idat u ista recenica, i toa e klasicen debilen muabet, ili logika, ko sto spomna ti pogore, covek sto nema elementarno poznavanje od nestata vo fudbalot moze samo takvo nesto da tvrdi.

Титула? Абе не бидете будали.Тоа онака го спомнавме дури споредувавме успех во сезоната со трансфер летото.
Топ 4 ако бидеме ќе биде премија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom