Не Урко него само ти имаше големи очекувања, зошто и јас самиот не сфаќам но добро тоа е твое право. Ти напињаше цело лето дека ќе сме ги земеле Хамес, Ди Марија и Наинголан, зошто и јас самиот не сфаќам. Единствена понуда за некој јак играч што сме ја испратиле беше за Видал и бевме експресно одбиени, искрено не знам од каде очекуваше сите овие играчи да завршат кај нас знаејќи дека не играме ЛШ и дека имавме катастрофална сезона лани...
Јас морам да признаам дека се надевав само на Раџа, и тоа поради Сабатини и Спалети, сметав дека ради нив можно е да се пресели во Интер, али бидна што бидна.
Moite ocekuvanja se baziraa na toa sto se pisuvase, ti se nadevase na primer na Simeone so meseci, toa pod difolt kakvo ocekuvanje e ? Ili nosis trener ko simeone a tvoite ocekuvanja se da imaat tim sto ke grebe do 4to mesto ? Daj ne me jebi, sekoj imase nekakvo visoko ocekuvanje od ova leto ...
Ja se nadevav na Konte na primer, toa ne go krijam, za radja nikad ne sum bil ubeden deka mozat da go donesat, imam pisuvano i tuka, posle gubenjeto na rudiger i salah rekov, premnogu ke e i radja da go dadat, i toa na Inter pazi, direkten konkurent za visok plasman, baska i manolas im bese pred zaminuvanje ama u posleden moment samiot resi da ne ide u zenit.
Za Di Maria bev ubeden toa e tocno, moze i ke se desese taa zdelka, ako inter se resea mario da go pratat u sprotiven pravec zasto realno ovoj momentalen psg nema golema potreba od di maria, napadot im e strasen, sredinata im e smesna, ali ova mene sekako ne mi odgovara zasto mario ne smeese da bide daden narocito ne posle zaminuvanjeto na banega, vidal isto, u nikoj slucaj ne ocekuvav da doe, u nitu eden univerzum karlo ne bi se otkazal od takov igrac.
Druga rabota, finansiite, i za toa veruvav deka ova leto ke bidat dostapni dosta pari ko i 90% od nas, ama i taa situacija ne ti garantira nosenje na igraci, ako klubot ne saka da gi prodade a pritoa i samite igraci nemaat nisto protiv da ostanat.,Ali kako i da e, tuka najvise ja usraa, oficijalno ne kazuvaat zasto, ffp nema vrska so ova u toa sum ubeden, pomalce potrosija i od lani ako ne se lazam, poise veruvam deka e banot za kineskite investicii vo stranstvo od nivnata vlada, eve i morati gledam denes istoto go spomenuva, bar on vise nema pricina da manipulira so inter, nikakva funkcija nema tuka, a isti slucaj e i so kineskiot gazda na espanjol.
Ali da reces samo ja deka sum imal visoki ocekuvanja e glupo, i ne e tocno, inace nemase da ima tolkava lavina na razocarani navivaci niz cel internet, sekoj na nesto se nadevase, na kraj u globala nikoj ne ispadna deka e zadovolen od toa kako pomina letoto, moite, tvoite ( visoki ) ocekuvanja, na mario, na nekoj tret, ne bea ispolneti, taka da ostavame na timot da ne demantira, a pod demant podrazbiram bitka za titula, zasto plasman vo LS ne e toa, momentalniov tim za drugo ne smee ni da pomisli.