Фан Клуб: Интер

Не мора дасе прави те паметни сеа,никој не рече дека тимот не е на ниво погоре од минатите години.
Сето тоа е заслуга на Спалети.И еден мочан бек да купиме ќе бевме појаки од лани,тоа никој не осопорува.Само вратете се во Мај,Јуни да видите што се пишувало на форумов и што сте најавувале.

Не мора дасе прави те паметни сеа,никој не рече дека тимот не е на ниво погоре од минатите години.
Сето тоа е заслуга на Спалети.И еден мочан бек да купиме ќе бевме појаки од лани,тоа никој не осопорува.Само вратете се во Мај,Јуни да видите што се пишувало на форумов и што сте најавувале.
Најјако беше коа го чекаа 1ви јули,па први август и сеа најверојатно први април го чекаат за Интер да ги официјализирал договорените играчи [emoji16]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Сериозно сте задоволни?
Може ќе влеземе ЛШ, може и шампиони ќе бидеме, али не ми се верува дека сте задоволни од трансфер периодот. Како ќе поминеш на трансфер пазарот кажува и како гледаат играчите на тебе.

Прво, купивме играчи што може и Аталанта да ги купи (без Кансело) ко што кажа Great, заминаа некои океј играчи и не се донесоа квалитетни замени.

Да не ми ја спомнувате сезоната со Милито и Мота ве молам.

Ако, ако сите останат здрави и играат во топ форма тогаш сме супер, конечно имаме асален/докажан тренер, али не дај боже да се повредат 2-3ца клучни играчи.

Форца Икарди.

Јас ти кажав,нека почнат да играат Кансело и Далберт како лев и десен бек ќе видиш дали беше успешен или неуспешен трансфер периодот..одма за 360 ќе го смените мислењето сите до еден..проблем испадна само повредата на Кансело каде ќе треба цела полусезона ретардот Ди Амброзио да го трпиме
4-6 недели ќе паузира Кансело, без паника.

Иначе ова со кладбите во бришење акаунти е една од најсељачките кладби у историја.

4-6 недели ќе паузира Кансело, без паника.

Иначе ова со кладбите во бришење акаунти е една од најсељачките кладби у историја.
Уште еден месец нема да игра додека се опоравува рачунај цела полусезона, Кансело ќе покриваше и крило и бек колку толку што му беше добра идеја на Спалети и Сабатини ама се повреди бе се да му ебам. Единствен кикс му е што не донесоа уште еден напаѓач, неможи Едер сите да ги заменува и тој има душа не е робот. Одбраната е небитна ако шибаме по три парчиња бидејќи посекако прелесен распоред имаме и можат да се насоберат бодој со оние умрени екипи.

Уште еден месец нема да игра додека се опоравува рачунај цела полусезона, Кансело ќе покриваше и крило и бек колку толку што му беше добра идеја на Спалети и Сабатини ама се повреди бе се да му ебам. Единствен кикс му е што не донесоа уште еден напаѓач, неможи Едер сите да ги заменува и тој има душа не е робот. Одбраната е небитна ако шибаме по три парчиња бидејќи посекако прелесен распоред имаме и можат да се насоберат бодој со оние умрени екипи.
Џони, ќе се врати за 4-6 недели, значи ќе биде потполно спремен за тоа време, а не тогаш да почне да тренира. :D

21192446_1073653159438994_924288204607100492_n.jpg

175 играчи

Го нема син уште, изгледа зачитан е за економската политика на Кина :D
Si go ladi syn na odmor mu cue za inter, sekako ubeden e deka naredna ke se del od ls, krajno razocaran sto ne napravija tim i za titula. Nego da si go batalam tretovo lice, gledam deka i espanjol koi imaat kineski gazdi istoto go vikaat, radi blokada na stransko investiranje ne bile vo moznost da trosat. Za ova suning treba javno da se izjasnat na sto sme zasto nema poenta nivnoto prisustvo tuka vo takva situacija. Dzabe site pari sto gi imaat i praat, dzabe golemiot finansiski progres na firmata koga ne se vo moznost da praat transfer na pari nadvor od kina. Na kraj kraeva pederite mozea da ni pozajmat eden od napad, dali toj martinez ili onoj isforsiranion tesheira.

Ostanuva sea da se nadevame deka onoj mladiskiot igrac vankakoidae ke ispadne solidna adicija za prv tim, i istoto vazi za pinamonti i noviov, karamoh.

Prviot tim ni e odlicno skockan,vo toa ne uverija so roma i fiorentina, a i cel podgotvitelen period, ama so klupata ne znaeme na sto se, pred se aludiram na napadot i odbranata, za sredina ima dobri alternativi. Ne sakam da plukam po sabatini i ausilio, so toa sto raspolagaa od ovozmozenite finansiski sredstva izvadija max, drugovo gledaa da go dogovorat so pozajmica pa pari, jebiga, ne pali vise toa, site gledaat prvo koj ke im keshira, pa ko zadnja opcija im se takvite dilovi, zatoa primer keita fino lepo si go shitnaa lazio u monako.

Ps za barbosa go jadea rezilot, vo valva situacija morase da ostane ali za nego u nekoja druga prilika.

Да не го тупиме џабе,видете само што купивме а што се најавуваше.
Никој не оспорува дека со Спалети ќе бидеме ниво погоре,туку само за трансферите од летово правиме муабет.
И жал ми паѓа кога ќе видам дека некој овде се надеваат дека Ди Амброзио ќе се подобрел под водствово на Спалети :facepalm: Тоа ти е исто како да се надеваш дека професор по музичко може да научи магаре да пее.

Последно уредено:
Да не го тупиме џабе,видете само што купивме а што се најавуваше.
Никој не оспорува дека со Спалети ќе бидеме ниво погоре,туку само за трансферите од летово правиме муабет.
И жал ми паѓа кога ќе видам дека некој овде се надеваат дека Ди Амброзио ќе се подобрел под водствово на Спалети :facepalm: Тоа ти е исто како да се надеваш дека професор по музичко може да научи магаре да пее.

Ништо нема да се подобри Ди Амброзио,онаков нефудбалер ниту Конте неможи да го направи солиден и да си ја брка работата..треба само да се молиме Кансело побрзо да се врати и да почни да игра па ќе заличиме на екипа..вака додека играат Ди Амброзио и Нагатомо треба Перишич и Кандрева надчовчеки партии да играат за да победваме.

Знам дека е рано ама ја да прашам уште сеа .
Со друштво ќе идеме здравје на Интер - Јуве у април .
Кои се опциите за карти купување за утакмица некој што бил од искуство да каже .
И дали ми треба да ја извадиме оваа siamo noi картава , ако треба дали може преку нашиов фан клуб ( ако уште постои зашто не сум информиран )

Миранда се повредил со Бразил, го извадиле, а после не се сеќавал на резултатот додека играл, некоја повреда на главата, ама демек се било океј и ќе се врател во Милано

Миранда се повредил со Бразил, го извадиле, а после не се сеќавал на резултатот додека играл, некоја повреда на главата, ама демек се било океј и ќе се врател во Милано

200958499-27bb802a-273a-4496-b552-78d14e3e4107.jpg

Нашите инвеститори спасители вложија овај летен трансфер период цели 25-30м ....од трансфери заработија 40тина м....а за трансфер 65м браво....важно фер плејо се испоштова..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom