Фан Клуб: Интер

Za kandreva imase zamena so ovoj noviot kancelo ama covekot se povredi i go cekq pquza od 2 do 6 meseci.

Еве го, доаѓа нигерот замена крило. Сега е се средено. :facepalm:

Za kandreva imase zamena so ovoj noviot kancelo ama covekot se povredi i go cekq pquza od 2 do 6 meseci.
4-6 недели ќе паузира Кансело.Таа прогноза беше пред деталните прегледи у милано.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

4-6 недели ќе паузира Кансело.Таа прогноза беше пред деталните прегледи у милано.

Za 15 dena ke ima novi pregledi kade konecno ke se znae vremeto koe ke odsustvuva.[DOUBLEPOST=1504180599][/DOUBLEPOST]
spored relevantni izvori do 5 nedeli ke bidi povreden,ali ima sansi da ne go forsiraat mnogu.

Генерално ретардиран трансфер период за нас. Од засилувањата ми се свиѓаат Борха и Весино, али за ова не може управата да добие никакви пофалби зошто такви играчи реално може и Аталанта да ги купи.

Мислам дека океј ќе биде и Кансело, за Далберт неам мислење. Генерално потезите на управата се фијаско, посебно ради тоа што не успеаа да земат ниту едно саглам име. Океј, формата ни падна, ама па кој кур се еден Кеита или Шик па да не моеш да ги земеш бе?

За крај... па колку треба управата да ти биде ретардирана за играчи ко Дамброзио и Нагатомо ВООПШТО да ти бидат во екипа? Абе тој типот од Фиорентина на крило што игра три пати му ја стави топката меѓу нозе на Нагасаки. Сериозно, двајцата бекови ни се срам, брука, немам волја за живот ко ги гледам во наш дрес мамето нивно неспособно.

Стварно наебавме без најмалку уште еден дефанзивец.
Останавме само на Скриниар и Миранда, мада сигурен сум дека ќе се деси заради повреда или заради картони да ги немаме и двајцата на состав? што ќе правиме тогаш, сабатини да ти ебам ќерката неспособна.:D

Инаку ако сеуште незнаете Јојо го продадоа за кеш од 11м со бонуси до 15м а овој црнчево го земаа на позајмица за 6+2м бонуси. Така да повеќе од сигурно е дека Сунинг е блокиран од кинеска влада.

Во нападот не сме критични колку што сме во одбрана.

Последно уредено:
Значи сеа најново оправдање ни е блокада од кинеската влада,затоа не инвестирале [emoji23]

оkkkkk

Neoficijalno, Gabigol na ednogodisna pozajmica vo benfika so opcija da go odkupat za 28 mil i 20% od narednta negova prodazba.

Значи сеа најново оправдање ни е блокада од кинеската влада,затоа не инвестирале [emoji23]

оkkkkk

Дека тоа е вистина имаш изјава од синот на овој главниот од Сунинг дека моментално кина не дозволува да се инвестира надвор од земјава.

Освен тоа ако не веруваш на нашите еве ти бонус вест/изјава од претседателот на Еспањол кој е исто кинез.

https://futbol.as.com/futbol/2017/08/31/primera/1504181858_739193.html

Знам не разбираш шпански па преведи го со google, ќе разбереш колку што ти треба за твоја информација.

Барбоса на позајмица со можен откуп од 25 милиони, во Бенфика. Куртонот Аусилио викаше дека на момчето му е потребно аклиматизирање на италијанскиот фудбал, докторски потег, во Португалија има да научи италијански фудбал док си реко пиксла. :facepalm:

Сабатини е дефинитивно отиден со тоа алкохоличарскиот мозок, нема да има нов штопер до вечерва пошто магот ќе пробал да го донесе ни помалу ни повеќе туку мајкоебениот Жером Боатенг од Баерн Минхен.... во јануари. :pos:
Сместа би му заковал отказ.

Битно го очистија ѓубрето Медел за 2 денара, сеа татко ми ќе игра штопер коа ќе липса Миранда.

Ме извадија од такт најсериозно, едино Спалети ми е надеж за сезонава иначе пиши и пропало, Манчини имаше подобро склопен тим од ова сеа.

Реално повредата на Кансело го направи трансфер периодот лош иначе доколку би играле бекој заедно со Далберт веднаш ќе го смените мислењето, и Барбоса да остани се разбира.

А да, потрошиле 10 милиони евра за Бастони, млад талентиран штопер од Аталанта..... све ова ќе беше ок да не му договорија 2 годишна позајмица во истоимениот клуб.

Остануваме со татко ми како единствена замена за Миранда и Шкринијар.

Дека тоа е вистина имаш изјава од синот на овој главниот од Сунинг дека моментално кина не дозволува да се инвестира надвор од земјава.

Освен тоа ако не веруваш на нашите еве ти бонус вест/изјава од претседателот на Еспањол кој е исто кинез.

https://futbol.as.com/futbol/2017/08/31/primera/1504181858_739193.html

Знам не разбираш шпански па преведи го со google, ќе разбереш колку што ти треба за твоја информација.
Па што не мачат?
Нека го продадат клубот и марш у пм!
Ако ништо друго барем нема да се бламираме пред светот као на оној клипот у Серија А темата ради кој не ми се ни влага више таму.Ебате кретените!И од занети напраиа кловн :facepalm:

Катастрофален трансфер период дечки тоа е тоа.
Уште и Ансалди го договориле со Торино, незнам кој кур мислат да ни бидат измените?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom