Не не, кафана може посебно ја ти и Стек да си праиме, копилето треба мене да ме части за кладбата за Надал од пред 1 година па ќе те шлепам и тебе.
Овие ги бришеме од форум.![]()
И тебе ти се смачи од акаундот драга?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не, кафана може посебно ја ти и Стек да си праиме, копилето треба мене да ме части за кладбата за Надал од пред 1 година па ќе те шлепам и тебе.
Овие ги бришеме од форум.![]()
Спалетот ви е најголемо засилување за овој и следниот (зимскиот) преоден рок.Се знае, фудбалот е тимска игра а Спалети ќе го извади максимумот од овие што ги имаме. Во тоа сум убеден.
Не се битни парите, битно е шо моментално ак се повредит Икарди немаме играч (ок Едер ти ак го рачунаш за играч). Ај да стигнеше некоја wow понуда од 30-40 милиони, па за тие пари да го продает и да земет друг напред, ама ти продаваш играч кој е задоволен да добиват шанси од клупа и после Икарди тој е шо мојт разлика да напрајт во нападот, ти го продаваш за буквално ништо , зш со тие 11 милиони неможат играч од прва лига мкд да донесат.Pa nemozes ti da prodades igrac za 150 mil koga istiot ima 30 god i ne go posakuva nitu eden tim osven onie poslabite koi nemaat suma pari za davanje. Marsej i Sevilja koi bea zainteresirani nema ponuda koja nadminuvase 10 mil tuku nudea 7-9 mil za Jovetic, edinstveno monako ponudi poveke od 10 i nasite go dadoa. Neznam sto tolku panika pravite za eden faking jovetic koj sto ne bese prv izbor vo edna sevilja.
Strav gi fajke koga spaleti ke pocne da im go vadi maksimumot tie ke pocnat da se vlecat po trevnikot i ke padnat vo forma i posle nema da moze ni kurot da im se digne za da gi ebat zenite.Која ви е поентата со бришење акаунти, не ве разбирам?
За трансфер пазарот, сите што ги донесоа се засилувања за тимот така да не гледам зошто негативно го оценувате. Единствено што фали е уште 2-3ца за длабочина во случај на повреди и суспензии. Голема работа што не донесле ѕвезди, демек они сами на грб ќе го носат тимот кон успех. Се знае, фудбалот е тимска игра а Спалети ќе го извади максимумот од овие што ги имаме. Во тоа сум убеден.
Ne zboruvam za zamenite muabetot mi bese za cenata koja bese prodaden na monako. Iskreno i jas sakav toj da ostane a eder da go prodadat ama eve spaleti ne misli taka i toj mozebi poveke sakal ovaa detevo da go forsira (kara...) odkolku jovetic. Ostanuva da vidime.Не се битни парите, битно е шо моментално ак се повредит Икарди немаме играч (ок Едер ти ак го рачунаш за играч). Ај да стигнеше некоја wow понуда од 30-40 милиони, па за тие пари да го продает и да земет друг напред, ама ти продаваш играч кој е задоволен да добиват шанси од клупа и после Икарди тој е шо мојт разлика да напрајт во нападот, ти го продаваш за буквално ништо , зш со тие 11 милиони неможат играч од прва лига мкд да донесат.
Не се битни парите, битно е шо моментално ак се повредит Икарди немаме играч (ок Едер ти ак го рачунаш за играч). Ај да стигнеше некоја wow понуда од 30-40 милиони, па за тие пари да го продает и да земет друг напред, ама ти продаваш играч кој е задоволен да добиват шанси од клупа и после Икарди тој е шо мојт разлика да напрајт во нападот, ти го продаваш за буквално ништо , зш со тие 11 милиони неможат играч од прва лига мкд да донесат.