Фан Клуб: Интер

Ako не ги продадат/утепаат/поклонат нагасан,ранокија,брозгара и кондогбија,јас ќе го оценам трансфер периодов за неуспешен па макар и ди марија у пакет со крос да ги донесат!
Што убаво тргнаа со раскрстување со дегенериците како паласио,медел,бјабјани и после изгледа запна работата...
Искрено ви кажувам не би издржал уште една сезона ранокија и нагатомо да ги гледам на терен.Ме побудалеа копилињата од нервоза!

На Паласио му истече договорот. Сеуште нема клуб, као најзаинтересиран клуб да го земе се спомнува Болоња, истотака Џенова и Аталанта се во игра за неговиот потпис.

Ako не ги продадат/утепаат/поклонат нагасан,ранокија,брозгара и кондогбија,јас ќе го оценам трансфер периодов за неуспешен па макар и ди марија у пакет со крос да ги донесат!
Што убаво тргнаа со раскрстување со дегенериците како паласио,медел,бјабјани и после изгледа запна работата...
Искрено ви кажувам не би издржал уште една сезона ранокија и нагатомо да ги гледам на терен.Ме побудалеа копилињата од нервоза!
Ранокија го чуваат пошто е италијанец, нема шанса да игра тоа сигурно, ептен ако се повреди некој од првотимците или ако акумулираат жолти. Мора да имаме 4 вакви играчи ради глупото правило во Серија А.

Нагатомо ќе игра за жал и покрај носењето на Далберт, можеби не како стартер но ќе има солидна минутажа. Истото го потврди и Спалети. Сепак битен е за азискиот пазар, нешто слично како ние што се палевме на Пандев само на многу поголема скала.

Реално уште они двајца и Сантон останаа од просеците. Брозович и Кондогбија, а биле тука а небиле небитно пошто веќе има 4ца од средниот тим кои ќе играат пред нив. Плус и не се толку лоши како што ти ги правиш па ќе можат да влегуваат како замени.

Помина онаа црна доба на Интер со играчи како Кузманович, Скелото, Переира, Валас, Јоел Оби, Мвила и слични. Реално имаме добар тим за висок дострел. Ни тренерот ни тимот веќе неможе да ни биде изговор за евентуален неуспех оваа сезона.

Реално уште они двајца и Сантон останаа од просеците.

Реално, Нагатомо, Сантон и поготово Ранокија да ги поистоветиш со ПРОСЕК треба ептен да си мек на душа, што дури и загрижувачки делува!

Не знам, јас бате не сум расположен за вака да им делам комплименти на овие себенаречени фудбалери...:kafence:

Кандрева е просек бре, а ова тројка е смече!

Извини можи те повредив што не ги ценам али јбг то е.:vrtioci:

Да не замараш ваљда.

Ааа, значи ваљда во контекст на мојот одговор.

Ок, јас помислив коментира типацот нешто ново па не ми беше јасно...

:)

Ок, не замарај. :D

Ок:D

Но во случај да сериозно бидам доживеан како гњаватор...
Зар нечие надополнување, корегирање, изразување на несогласување (и било каков обид за комуникација и дискусија) треба да се сфати како "замарање"?

Па нели е ова форум? И оваа опција тука долу "одговори" што ти еве ја користиш за што е?:cool::icon_mrgr:

Ок:D

Но во случај да сериозно бидам доживеан како гњаватор...
Зар нечие надополнување, корегирање, изразување на несогласување (и било каков обид за комуникација и дискусија) треба да се сфати како "замарање"?

Па нели е ова форум? И оваа опција тука долу "одговори" што ти еве ја користиш за што е?:cool::icon_mrgr:
Брат и Урко ја користи опцијата одговори па користи еден тон латиница од која се фаќа рак, така да не секогаш таа опција е прописно искористена. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom