Фан Клуб: Интер

Klasika kondogbija, ama vaka da vrze 10 po red tesko, inace top gi ima spremeno spaleti, ke bidam maksimalno podgotveni za startot na sezonata, vcera igraa protiv tim koj e u ponapredna faza na podgotovki ( porano pocnuva sezonata kaj niv ) a fizicki odlicno izgledaa i se nosea na teren, prvo komotno mozese da bide 3-0 da ne krenea nepostoecki ofsajd, eder sam pred golman iskoci so perisic u paket levo od nego.

Skriniar pokazuva solidni partii, se gleda deka e talentiran deckoto pa da se nadevame deka ke izrasne vo idnina u igrac koj ke ja opravda tezinata na dresot sto go nosi, dalbert bi trebalo skoro sigurno da dojde, 3 min izigra za nica samo so ajax i go svirea navivacite deka bara izlez od timot, ama mislam deka dobro bi bilo uste nekoj da dojde nazad sto bi mozel da pokriva desno, odbranata ni e ubedlivo najkriticniot del od timot.

Муриљо е пред трансфер во валенсија, исто и за ансалди биле заинтересирани.
Кај нас да си дојде Кансело не би било лошо.

Интер - Челзи во 13:35 на Арена Спорт 1.

Padelli;​
D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo;
Gagliardini, Borja Valero;​
Candreva, Brozovic, Perisic;
Jovetic​

ovoj valero ko milito, cela kariera se vlece vo uslovno receno poslabi timovi ( viljareal, fiorentina ), ne mi e jasno kako ne naprai kariera u nekoj posilen klub u svetov, dali anglija, spanija ili italija, seedno, mislam deka so mario si imaat rezervirano mesto u prv tim, strasno talentiran igrac, kako ne bese bar 2 godini pomlad picka mu mater, ama moze da ni koristi bajagi barem 2 godini. Za ostanatata pozicija ke se tepaat kondogbija, galjardini, brozovic ( ako ostane ) i vecino, mada ovoj posledniov ako dojde, eden od broz i kondogbija si zaminuva.

I da dojde dalbert, ostanuva enigma desnata bekovska pozicija, 3 godini se ceka na asalen centar sut od diambrosio picka mu mater, ne nauci i ne nauci, dnoto go dopira, istiot kros go pravi celo vreme, odma mu ja kinat na prva, niska, rutina i za invalidiciran defanzivec.

site vo timot igrat solidno osven nagatomo , mi deluva kako izguben vo vremeto i prostorot.

Овој Далберт го чекам како Мојсеј. Мора сите бекови што ги имаме да умрат од некоја болештина тука у СиМгапур.

У право е Урко за Дамброзио и неговиот таканаречен центаршут или во селски жаргон тоа се вика дигната топка пошто центаршут треба да иде остро и точко а не ова дигни ја накај гужвата кому иде да ти ебам све понајмило.

Шкринијар топ, Валеро Пирло, Јоветиќ мора да остане.

Јоветич е поспор од мене..нема шанси да остани или ако биди некоја резерва со оглед на тоа дека нема кој да го замени Икарди.

Требаше досега два нови бекој за прва постава да купат а овие чекаа да помини турнеата па да ги тестирале Нагатомо и Ди амбросио дали вредат:facepalm:..Не знам што планираат ама ете Август дојде и ништо немаат купено

Јоветиќ со најава дека останува во Интер или дека сака да остане после постигнување на голот, ама јебига ние трчаме по ѓупци.
Jovetic e top igrac, ama ikardi ima zagarantiran prvotimski status, mislis deka jojo ke se soglasi da ima status na zamena ? Od druga strana koi gjupci ? Keita Balde e dobar igrac, mlad, pokriva i krilo i igra bez problem vtor napagac, tuka e i eder, ako jojo moze da spusti cena za balde, jebiga, ne deka e nekoj prosek keita, lani imase odlicna sezona za lazio, 16 gola dae u prvenstvo ...
Inter sekako nema da izgubi nisto vo situacijava a moze da dobie dosta, eder e idealna zamena za napagac u timov, i mislam deka nema da se kurci mnogu so takov status plus moze da bide rotiran so nekoj od krilnite igraci, a inter u momentov Nema igrac sto moze jako da mu konkurira na kandreva, a i da mu zeme mesto u tim, taka there u go, tuka ke bide keita koj sekako nema da e zemen za da gree klupa, ako eventualno se realiziraat tie najavi, pari plus jojo za keita.

Win i za nas, i za lazio, a i za jovetic bi bil vakov razvoj na nastanite, tamu ke se iznaigra jojo, a za lazio u kontekst na toa sto keita od zimoska moze da im potpise za bilo koj drug klub za 0 evra, mu istekue dogovor, taka da sekako baraat nacin da go prodadat letoska za da kjarat nesto. Nie od druga strana bi dobile perspektiven mlad univerzalen igrac od napadot, adaptiran na kalco uslovite, koj doaga po odlicna izigrana sezona za lazio.

I da ne me sfatis pogresno jojo epten go sakam ko igrac, ama okolnostite se takvi u inter, spaleti ne igra so dve klasicni 9ki, ikardi e kapiten a i realno bog i batina u ekipava, taka da jojo bi imal bukvalno status na zamena, i igrac koj bi vlagal od klupa, grev e za nego toa, jak igrac e, ako mozeme da go iskoristime za balde bi bilo odlicno za site involvirani strani ko sto rekov pogore.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom