Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.681
- Поени од реакции
- 49.086
Klasika kondogbija, ama vaka da vrze 10 po red tesko, inace top gi ima spremeno spaleti, ke bidam maksimalno podgotveni za startot na sezonata, vcera igraa protiv tim koj e u ponapredna faza na podgotovki ( porano pocnuva sezonata kaj niv ) a fizicki odlicno izgledaa i se nosea na teren, prvo komotno mozese da bide 3-0 da ne krenea nepostoecki ofsajd, eder sam pred golman iskoci so perisic u paket levo od nego.
Skriniar pokazuva solidni partii, se gleda deka e talentiran deckoto pa da se nadevame deka ke izrasne vo idnina u igrac koj ke ja opravda tezinata na dresot sto go nosi, dalbert bi trebalo skoro sigurno da dojde, 3 min izigra za nica samo so ajax i go svirea navivacite deka bara izlez od timot, ama mislam deka dobro bi bilo uste nekoj da dojde nazad sto bi mozel da pokriva desno, odbranata ni e ubedlivo najkriticniot del od timot.
Skriniar pokazuva solidni partii, se gleda deka e talentiran deckoto pa da se nadevame deka ke izrasne vo idnina u igrac koj ke ja opravda tezinata na dresot sto go nosi, dalbert bi trebalo skoro sigurno da dojde, 3 min izigra za nica samo so ajax i go svirea navivacite deka bara izlez od timot, ama mislam deka dobro bi bilo uste nekoj da dojde nazad sto bi mozel da pokriva desno, odbranata ni e ubedlivo najkriticniot del od timot.