- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.467
- Поени од реакции
- 12.016
абе иронично го кажав и јас .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе иронично го кажав и јас .
Јас мислам дека чекаат до припремите да видат со што играчи располагаат (кои можат да се реискористат) пред да се фркнат големите пари на засилувања. Само нека не купуваат импулсивно, нека купат еднаш правилни засилувања, немора тоа да се преплатени ѕвезди.
Никогаш не можеш да бидеш сигурен дека ако е ѕвезда ќе се уклопи во тимот и ќе растури. Ете ви го пример Форлан од пред некоја година.
Спалети ќе скоцка тим по негова замисла, не се ни сомневам. Го заболе типот дали некој бил познат или не, битно му е да одговара на неговата замисла и да ора напред назад. Напаѓачки фудбал преферира со многу контри ако не се лажам.
А дека ќе земеме некоја ѕвезда тоа сигурно. Кинезиве ќе фркнат многу пари да покажат моќ и детерминација, ќе земат некој што ќе продава дресови и ќе биде лице на ова меркато, нешто како Кондогбија, Јоветиќ, Жоао Марио, Г. Барбоса од лани и прехлани. На крај noname играч како Гаљардини ни беше најдоброто засилување.
Кои играчи ги имаме бе брат?Јас мислам дека чекаат до припремите да видат со што играчи располагаат (кои можат да се реискористат) пред да се фркнат големите пари на засилувања. Само нека не купуваат импулсивно, нека купат еднаш правилни засилувања, немора тоа да се преплатени ѕвезди.
Абе ние тоа го знаеме ама тренерот сака да си ги провери. Ваљда.Кои играчи ги имаме бе брат?Што мора да се гледа па да се сконта што да се земе? Не сме ние Реал Мадрид па ајде сега менуваме тренер па да види човекот што ќе му одговара што не и да си избере кои ќе останат а кои ќе си одат. Абе и врапчињата знаат дека сме КАТАСТРОФА во одбрана, дека мора еден играч во средниот ред да се земе, дека мора БЕКОВИ, мора ли на припремите тоа да се увиди?
Не се кочи. Не е потребна никаква проверка за да купиш играчи ко Ди Марија, Наинголан или Видал.Абе ние тоа го знаеме ама тренерот сака да си ги провери. Ваљда.