Фан Клуб: Интер

Првото засилување најверојатно ке биде Milan Škriniar, одбрамбен играч од Сампдорија.
Интер ке плати 17м евра и позајмица на Ранокиа и Капрари.

И со Борха Валеро работата е во завршна фаза, се шпекулира за сума околу 7м евра.

Официјално треба да биде после 1ви Јули, кога и почнува пазарот за Интер.

Доколку е вистина, не ми се допаѓа како го отвараме маркетот.
Ако ова на тие малоумните у управа им е фамозното Inter is coming, комплет од жангдингдонг па до тој шо го полива тревникот во тренинг центарот нека си извршат самоубиство.Нека си ја ебат мамицата у пичка.
А таман сакав за наредна сезона да тркнам до милано,да ги погледам у живо барем 3-4 пати...
Вака ако тера мизерно трансфер периодов наредна година ни струја за телевизорот нема да трошам на нив.
И кој сака овде од фан клубов нека ме тагне на крај на август за кладење дека нема ни догодина да се пласираме во лш.
Да не биде екстремно и за да не го испразнам фан клубов ,би се кладел у поголема сума на пари.
Со сведоци,со сите салтанати.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ако ова на тие малоумните у управа им е фамозното Inter is coming, комплет од жангдингдонг па до тој шо го полива тревникот во тренинг центарот нека си извршат самоубиство.Нека си ја ебат мамицата у пичка.
А таман сакав за наредна сезона да тркнам до милано,да ги погледам у живо барем 3-4 пати...
Вака ако тера мизерно трансфер периодов наредна година ни струја за телевизорот нема да трошам на нив.
И кој сака овде од фан клубов нека ме тагне на крај на август за кладење дека нема ни догодина да се пласираме во лш.
Да не биде екстремно и за да не го испразнам фан клубов ,би се кладел у поголема сума на пари.
Со сведоци,со сите салтанати.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Нема потреба од паника. Борха ако дојде ќе е одличен играч за од клупа. Не би требало да се толку ретардирани за прв избор да го планираат. Има време до 31 август преодниот рок не е ни почнат. Имате одлична основа. Само треба 3-4 паметни засилувања ништо повеќе.

Шкрињар е одличен против Англија денес. Али залудно, ако му се бекови Дамброзио и Ансалди.

Ako e tocno toa deka utre oficijalno Salah ke potpise za liverpul za 40 mil evra , togas inter ke stigne mnogu tesko do uslugite na ovoj rudiger bidejki so transferot na salah roma ja pokriva dupkata vo budzetot koj ja bara UEFA :)

Zhang-9.jpg

ne beri ti si znaj toj :P:P:P:P:P:P

Ako e tocno toa deka utre oficijalno Salah ke potpise za liverpul za 40 mil evra , togas inter ke stigne mnogu tesko do uslugite na ovoj rudiger bidejki so transferot na salah roma ja pokriva dupkata vo budzetot koj ja bara UEFA :)
Рома веќе ја покри дупката, мислам дека пред недела дена поднесоа позитивен финансиски извештај или како и да се вика тоа.

Рома веќе ја покри дупката, мислам дека пред недела дена поднесоа позитивен финансиски извештај или како и да се вика тоа.

Од кој ракав ја извади оваа информација? :rolleyes:

nema da go davaat salah ako e toa slucaj, a ne e, salah lani im bese najdobar igrac, ubedlivo, zaedno so dzeko, samo mislam deka i on saka da si zamine pa koristat prilika so nego da gi lapaat planiranite pari, a i da ne bea vo takva situacija siguren sum deka ke baraa poveke od ovaa ponuda sto sega ja dogovaraat.
Ako za bernadeski ili berardi se baraat 50m evra, togas za salah minimum 10 poveke moze da bara roma, vaka mislam 40 e, ili 45 ...

Kako i da e, za roma podobro bi bilo so rudiger da ja pokrivaat taa finansiska dupka, otkolku so salah, defanzivec nov moze da ispazarat, kvaliteten, si imaat dobar skauting i slicno ama igrac ko salah koj lani imase jaka statistika i udel vo dobrite rezultati tesko, berardi e mec so dve ostrici a gledam go gledaat ko nekoja alternativa za salah.

Чудно ми падна искрено како е можно Салах за толку малце пари да го дадат во овој денешен пазар,па и лани Пјанич..јас разбирам клаузи,финансиски извештаи,УЈП едно друго..ама можно е во цела ебана Европа само Рома и Интер да имаат вакви проблеми?..само овие клуба делуваат како црвен крст и половично ги даваат фудбалерите,додека некоја си ебана Виола ќе бара 600 милиони за Бернандески, а Торино 700 милиони за Белоти..има и 300 други клубови што играат во ЛШ/ЛЕ и што трошат повеќе отколку што имаат па не гледам за половични цени да ги даваат фудбалерите

Од кој ракав ја извади оваа информација? :rolleyes:
Уште пред месец дена објавија http://www.football-italia.net/101459/ffp-roma-clear-inter-partial или ова треба да е за ланската сезона? Можеби и јас грешно сум сфатил.[DOUBLEPOST=1497913561][/DOUBLEPOST]
nema da go davaat salah ako e toa slucaj, a ne e, salah lani im bese najdobar igrac, ubedlivo, zaedno so dzeko, samo mislam deka i on saka da si zamine pa koristat prilika so nego da gi lapaat planiranite pari, a i da ne bea vo takva situacija siguren sum deka ke baraa poveke od ovaa ponuda sto sega ja dogovaraat.
Ako za bernadeski ili berardi se baraat 50m evra, togas za salah minimum 10 poveke moze da bara roma, vaka mislam 40 e, ili 45 ...

Kako i da e, za roma podobro bi bilo so rudiger da ja pokrivaat taa finansiska dupka, otkolku so salah, defanzivec nov moze da ispazarat, kvaliteten, si imaat dobar skauting i slicno ama igrac ko salah koj lani imase jaka statistika i udel vo dobrite rezultati tesko, berardi e mec so dve ostrici a gledam go gledaat ko nekoja alternativa za salah.
И мене ми е чудна целата ситуација, ете постирав линк кај што вика дека Рома се чисти али можно е тоа да е за ланската сезона а не за оваа, ваљда јас не сум разбрал.

epa ne znam infovo kolku e tocno, iako se citira uefa, zasto sekade vo informaciive za prodazbi na rudiger, ili salah, toa se spomenuva, i inter ke trebaat da inkasiraat 30m evra, sto najverojatno ke go napravat so prodazba na jovetic, i nekoj od brozovic, perisic ili kondogbija, stoznam.
Infovo e od april, a finansiskiot izvestaj se odnesuva do kraj na juni, ako vo megjuvreme imale nekakvi zagubi, na primer plakanje za stadion, plati, bonusi i slicno, togas tuka moze da se bara pricinata zasto i oni se prinudeni da prodavaat.
Sea ova na pamet zboram, ne znam kakva e situacijata kaj niv, ali fakt e deka i niv, a i inter, gi kine faktot sto ne igraat vo liga na sampioni, ali roma bar imaa prilika i ispadnaa glatko od porto u kvalifikacii, inace sega ovie problemi nemase da gi imaat.

Suning dobija dozvola za trosenje od prvi juli pa nagore, do togas se odi so stariot budzet koj e pocnat pred oni da doat u inter, dadoa garancii za golemi prihodi sto ke gi iznudat za naredna sezona i toa bese toa, zatoa momentalno e shtama kaj odredeni timovi u svet, eve i chelsea nisto ne pazari periodov nisto cudno i oni da cekaat zatvaranje na budzet, roma isto, milan od druga strana letovo imaa smena na rakovodstvo pa ima odredeni prolongiranja so rokovi kaj niv, zatoa i sega se vo moznost da investiraat.

p.s. koga e inter vo prasanje, ako se prodade perisic za golema suma, mozno e nosenje na 1 igrac pred prvi juli, ama nekoja poeftina varijanta, ko toj dalbert od nica ili skeparot valero od fiorentina.

Да да, баш дека се цитира УЕФА, затоа и пишав дека Рома е ослободена а муабетот со тоа дека мора да продава е само изговор на управата зошто можеби Салах самиот притиска за трансфер а они не можат да го задржат. Знам дека се' се ова претпоставки ама пак, може да се гледа како опција.

tesko deka e izgovor, a potvrda za toa gledam u sumata za koja go davaat, dogovorot mu istekuva u 2019, lani imase super sezona, dosta napredna u igrata, 31 natprevar, 15 gola, 13 asistencii, toa e ebano dobra statistika i komotno mozam da kazam deka e u top5 igraci u liga za prethodnata sezona, nisto cudno i da vleze u tim na godinata, 25 godini e ... sve ispod 50 e tezok grabez u denesno vreme za vakov igrac, na kraj berardi ili bernadeski poskapi od nego ke ispadnat.
Duri i da pritiska, mozat komotno da mu zemat poise pari a oni gledaat da go prodadat bas periodov, a ne primer u juli, ne gleam tuka nikakvo nateganje, baranje na poveke pari i slicno, sto govori samo edna stvar, a toa e deka im e potreben golem priliv na pari sto e mozno poskoro i ne sakaat da kompliciraat mnogu.
Salah 3.5m po sezona plus garant ima bonusi sto guraat i do nad 4, rudiger 1.2, mozebi zatoa i se odlucile za salah.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom