Фан Клуб: Интер

човече ова е лудо, Киелени го држи Перишиќ за раце го бутка и паѓа и фаул за Киелени

Пиоли на крај на сезона нека го шутнат без да се двоумат и нека доаѓа Симеоне. Икарди нека со гони у пизду матер, најдобриот млад напаѓач на куров.

zatoa propratna varijanta ke e pioli, tuka se gleda kakov kapacitet ima, posle prvoto poluvreme i primeniot gol, test na koj padna debelo, gi utna izmenite, ne go krena timot, sve toa rezultirase so 0 sansi za gol za celo edno ebano poluvreme vo situacija koga ni remi ne ti odgovara. :)

zasluzen poraz, fudbal ne se igra samo edno poluvreme, a kako mislese da brka pobeda so kondogbija i galjardini vo sredina, a napred palasio, eder, ikardi i perisic, e toa vecna dilema ke mi bide, da ne zaboravime i na faktot deka muriljo bek mu igrase, a diambrosio bese umren do toj stepen i da ne moze veke da podade. Smesno ke bide sega sto ke se vadi na promasenite sansi u prvo, bez pritoa da dade objasnuvanje zasto vo vtoro ni poluprilika za gol nemaa.

zatoa propratna varijanta ke e pioli, tuka se gleda kakov kapacitet ima, posle prvoto poluvreme i primeniot gol, test na koj padna debelo, gi utna izmenite, ne go krena timot, sve toa rezultirase so 0 sansi za gol za celo edno ebano poluvreme vo situacija koga ni remi ne ti odgovara. :)

zasluzen poraz, fudbal ne se igra samo edno poluvreme, a kako mislese da brka pobeda so kondogbija i galjardini vo sredina, a napred palasio, eder, ikardi i perisic, e toa vecna dilema ke mi bide, da ne zaboravime i na faktot deka muriljo bek mu igrase, a diambrosio bese umren do toj stepen i da ne moze veke da podade. Smesno ke bide sega sto ke se vadi na promasenite sansi u prvo, bez pritoa da dade objasnuvanje zasto vo vtoro ni poluprilika za gol nemaa.
Имаа две убиствени контри 3 на 1, 3 на 2 ама Икарди и Едер си го направија своето...

Мене ми е криво што Јувентус ништо не играше,цел натпревар Интер диктираше темпо и напаѓаше,се мачеше да креира шанси за онај ѓупакот Квардадо да постигни еврогол..да ти ебам фудбалот неправеден.

Овој натпревар беше чист доказ дека Интер не заостанува многу зад Јувентус во квалитет,напротив имавме повеќе шанси и бевме поконретни и шанси на Јувентус во глобала идеа од полуконтри...ама што да се прави кога Паласио и Едер се недопирливи и мора да играат..све да му ебам

Го отупевте курот со Икарди, единствена грешка му беше шутот надвор од стадион, другото си беше ок. Само он пресинг правеше, само он трчаше како коњ напред, по асистенцијата на Перишич кој било напаѓач да беше тешко да ќе дадеше гол. Дудлање курови безврска.
Го величите тука Брозовиќ дека имал 100 точни паса од 102 со Кротоне а после се сере у гаќи на битни текми, ѓубре од играч.

Имаа две убиствени контри 3 на 1, 3 на 2 ама Икарди и Едер си го направија своето...
wow, 2 kontri imale, kontra i protiv napad po difolt ne znaci sigurna sansa za gol, nisto ne izigraa vo vtoro, najmnogu radi faktot sto timot padna psihicki posle dobrata igra u prvo i primanje na wonder gol na kraj od istoto, a pioli ocigledno ne uspeal da gi stabilizira posle toa, kako i poradi faktot sto izmenite mu bea klasicen promasaj, banega morase da vleze mesto brozovic a ne kondogbija koj izigra dobro poluvreme ama nemase potreba od takov profil na igrac, a potoa i eder, i veke ako saka uste eden ofanzivec napred, barbosa, a i prasanje e kolku kandreva trebase da bide zamenet.

Ne mozes u LS da otides, a da igras igrac ko Palasio, ednostavno ne zasluzuvas takvo nesto, ko da ocekuvas deka peskara so ovie igraci moze da se plasira vo Liga Evropa ...
Barbosa, pinamonti, ti go stavas palasio koj umre vo fudbalov pred 3 godini, tipov nema kapacitet da bide prvotimec ni u zvezda, partizan, dinamo zagreb, u inter uste igra ... klasicna nepravda.

Кондогбија ја смени играта во последни е неколку натпревари. Ех таа самодоверба што прави. Везе по терен. Со Гаљардини треба да бидат стандардниот пар што ќе се фура до крај на сезона. Брозо и Банега нека влегуваат од клупа по потреба.

Гаљардини мора да поработи на реализација / шут малку повеќе , од кога дојде уште пред некоја утакмица , скоро на сите текми имаше солидни шанси да дае гол , поготово после корнери , единствено тоа му е мана и за да биде тотално комплетен играч ке мора да се напне на тоа поле

ikardi moze da bide suspendiran periodov sto sledi, edna utakmica ili poveke neznam, na kraj od nervoza ja rognal topkata za malce ke mu ebel mater na ricoli, pedercevo prijavilo taka da se soocuva i on so suspenzija ...
ete shansa za palasio :)

ikardi moze da bide suspendiran periodov sto sledi, edna utakmica ili poveke neznam, na kraj od nervoza ja rognal topkata za malce ke mu ebel mater na ricoli, pedercevo prijavilo taka da se soocuva i on so suspenzija ...
ete shansa za palasio :)
Од една страна ме радува што Икарди би ја оладил главата од друга страна Паласио ќе игра така да колку и да ме изнервира Икарди денес, со тоа што ја рогнал топката кон Рицоли му простувам за денешниот слаб натпревар.

Najkrivo mi e mene neznam za vas protiv site natprevari inter ke dominira presing sansi i nema gol da dadat a protivniko ke napravi edna mizerna kontra i ke dade gol. Toa tolku me iritira sto koga gledam mi doaga da go skrsam kompjuterot.

И искрено не знам зашто неколку навивачи на Интер им го цицнаа на фановите на Јувентус во Серија А темата кога и самиот Пиоли (крв да му ебам) на пресконфернцијата изјави дека имало најмалку два пенали и многу сомнителни ситуации а тоа многу ретко се слуша од сериозен клуб односно ако немало такви ситуации нема ни да се коментира поготово Интер многу ретко ги коментира судиите, ама еве ќе ме натерате да го симнам цел натпревар и да направам видео од сите спорни ситуации да видите како судиите влијаеа на играта...[DOUBLEPOST=1486336891][/DOUBLEPOST]
16602714_1310070862413674_3086197396076647936_n.jpg

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom