Фан Клуб: Интер

Поарно што испаднавме од купот,нека си ги кршат нозете таму Наполи и Рома,па оваа сезона само ни остана првенството и сега можат играчите 100% да се фокусираат таму а не како лани Манчини ретардосот кога излезе со прва постава против Наполи и се скапаа радување кога ги победивме 1-2 во ебаниот куп за после првенството да си еби мајката.

Пиоли направи грешка што ги пушти сите играчи и не одмараше никој и за џабе си ги кршеа нозете,арно што не дадоа гол за 2-2 бидејќи ќе требаше да трчаат уште 30 минути и после за Јувентус ќе беше лаганица а вака мислам дека ќе имаат колку толку сили да се борат.[DOUBLEPOST=1486134443][/DOUBLEPOST]

Не смее да се оди на бод,и секој друг резултат освен победа е неуспех за Интер..ние не сме Наполи или Рома па да се задоволуваме со нерешени..ако сакаат да бидат во топ 3 мора да држат чекор до крај
Шо ти стана бе Џони?Ти барем беше пореален,дури и песимист во врска со Интер :cautious:.На јувентус арената баерн и реал никад не иделе all in на 3 бода,ние кои до вчера не можевме да одиме сеа не смеело да се задоволиме со бод?
Не заебавај ајде.Јас можда и поише од тебе сакам да го добиеме јуве ама реалноста во моментов вика дека е класа над нас,плус и дома играат.А никаде не реков дека треба да идеме на бод,напротив сакам да видам надигрување и машка игра од момците.
За со лацио не си у право.Знаеш каков ветар у грб ке беше да си ги испердашевме 2 - 0 уште до полувреме?У второ пушти го циркузантот,извади ги перишич и кандрева и насмеани накај соблекувална на туширање.Вака видов разочарување кај момците,скиснати беа,не им беше сеедно.
На оној Паласио мртвакот све да му изнаебам што нејке да се врати од на мајкаму пичката

Не ми текнуваше каде требаше да се врати :D.
Ама и оној Пиоли е за дрво!Што кур не му даде шанса на циркузантот.Нели у купот он ке играше?
Го чува за против јуве :pos:

Шо ти стана бе Џони?Ти барем беше пореален,дури и песимист во врска со Интер :cautious:.На јувентус арената баерн и реал никад не иделе all in на 3 бода,ние кои до вчера не можевме да одиме сеа не смеело да се задоволиме со бод?
Не заебавај ајде.Јас можда и поише од тебе сакам да го добиеме јуве ама реалноста во моментов вика дека е класа над нас,плус и дома играат.А никаде не реков дека треба да идеме на бод,напротив сакам да видам надигрување и машка игра од момците.
За со лацио не си у право.Знаеш каков ветар у грб ке беше да си ги испердашевме 2 - 0 уште до полувреме?У второ пушти го циркузантот,извади ги перишич и кандрева и насмеани накај соблекувална на туширање.Вака видов разочарување кај момците,скиснати беа,не им беше сеедно.
На оној Паласио мртвакот све да му изнаебам што нејке да се врати од на мајкаму пичката

Па уште сум песимист и реално сметам дека ќе изгубиме,ама па мора да се оди на победа,шо кур со нерешено во момент кога идиме од 7 победи со ред и колку толку се вративме од мртвите..се освен топ 3 за Интер оваа сезона на овие средства вложени е катастрофа и мора да се атакува на победа секој натпревар,иако мислам дека нема шанси да фатиме 3-то место..некако премногу чудни ми делуваа резултатите минатото коло односно премногу идеални за Интер и сметам дека Наполи беше местена со Палермо па редно е и Интер некоја да намести па затоа следната на домашен терен против Емполи ќе биди погоден момент според мене..ама пак немора ништо да значи.

И некоја екипа ако можи да го победи Јувентус на гости тоа е Интер бидејќи Интер е најненормална екипа..Интер беше тимот што во најлошата сезона во историјата со 16 порази (2012/2013) му ја прекина серијата на Јувентус од 49 натпревари без пораз и тоа го порази на домашен терен..и во сезоната 2014/2015 му извадивме нерешено 1-1 и за малце не победивме да беше онај слепецот Икарди малце попрецизен...види Јувентус каков скор има со Милан/Наполи/Рома од сезоната 2011/2012 на новата арена..100% сите победи само со Интер има киксој...

Интер барем сега има колку толку квалитетни играчи и мислам дека се доближавме во квалитет и оние резултати од почетокот на сезоната беа нереални,ама одбраната е уби боже па веројатноста дека ќе примиме први гол е 100%

Значи каков шупак е Пиоли тоа е страшно, земал Паласио го става пред Барбоса и Едер па уште на плувреме ги уфрла Марио и Икарди, абе реатридарана будала што ништо не постигна, играчиве што немаа шанси да играат многу може во купот да туркаат и повеќе ќе постигнеше и ќе ги тепаше Лацио.

Не бре шупак глуп земал со прв тим игра да си кршат нозе за на крај да биде се бесполезно и сеа со Јувентус ем со паднат морал ем изморени. Морало Икарди да игра ко патемј утна два такви зицери абе глава да те заболи.

Немаше да ми биде криво ако Интер изгубеше ама со втор тим, барем ако некој си ја заебе шансата да се докаже и да игра повеќе натпревари тоа да бидат играчите како Барбоса, не вака Икарди да му ја ебе шансата на Барбоса да се докаже и ебениот глупак Миранда за непотребниот старт.

utre ocekuvam golema borbenost se nadevam i na pobeda, dodeka nasite konkurenti za 2-3 mesto da kiksnat i ovoj vikend :)

Значи каков шупак е Пиоли тоа е страшно, земал Паласио го става пред Барбоса и Едер па уште на плувреме ги уфрла Марио и Икарди, абе реатридарана будала што ништо не постигна, играчиве што немаа шанси да играат многу може во купот да туркаат и повеќе ќе постигнеше и ќе ги тепаше Лацио.

Не бре шупак глуп земал со прв тим игра да си кршат нозе за на крај да биде се бесполезно и сеа со Јувентус ем со паднат морал ем изморени. Морало Икарди да игра ко патемј утна два такви зицери абе глава да те заболи.

Немаше да ми биде криво ако Интер изгубеше ама со втор тим, барем ако некој си ја заебе шансата да се докаже и да игра повеќе натпревари тоа да бидат играчите како Барбоса, не вака Икарди да му ја ебе шансата на Барбоса да се докаже и ебениот глупак Миранда за непотребниот старт.
Стварно треба да си шупак како Пиоли да врзиш едно 6-7 победи у низа.

:facepalm: пола поента да ми разбереше од постот добро ќе беше
Да да јасно јасно, не го дочитав постот првиот пат само видов дека си пишал за каков шупак е Пиоли и одма те цитирав. Ќе ми извиниш :smirce:

3-4-3 чудно е местото на Дамбарот, што кур бара таму?[DOUBLEPOST=1486320949][/DOUBLEPOST]Лош избор со Дамбо таму. ќе му го отворат черепот, боље Нагатомо да играше на таа позиција.

Meне ми е ок формацијата само Нагатомо ако играше на местото на Дамбо, вака таму ќе биде екстра слабо... Нагатомо барем има каква таква брзина, се друго е на место во формацијава, тројца во одбрана за полесно да се справат со нападот, со двајца потешко ќе беше, а во напад се надевам дека ќе гриземе имаме голем потенцијал напред.

Не ми е јасно со Дамбо, да играше Нага таму со 90% сигурност победувавме, вака 70% :D

pa diambrosio ni enajdobar bek ovaa sezona, ubedlivo, a ne e dobar, ama od dnoto igraci na taa pozicija e najNelosh :), koj da igra drug ...
nego 343 formacija, pak adaptiranje na igra na protivnik, ova mnogu loso se odrazilo za nas vo minatoto, dobra rabota e sto kandreva ke igra ko ofanziven desen bek, bar ke vidime konecno bek kako hara tamu konecno : )

formacijava sekkao moze da trpi promeni kako ke se odviva mecot, diambrosio ne ocekvam mnogu da odi napred, ke se napaga po desnata strana konstantno, medel ke pokriva desno zasto kandreva ke bide dosta aktiven vo igrata od napad i toa bi bilo toa, vaka na hartija ne sme losi, ova e i najdobrata postava realno gledano, e sega na teren na sto ke licime ke vidime, ja sum skeptik najmnogu poradi golemata labilnost na odbranata.

Inace ova e prav test za pioli, da se vidi kakov kapacitet poseduva, ako i tuka bide izgazen definitivno ke si ostane samo propratna varijanta dur ne bide dostapen simeone .... ili mojot covek iz londona.[DOUBLEPOST=1486322399][/DOUBLEPOST]
Леле каква формација..Пиоли очекувано се исплаши од Јувентус и излезе подефанзивно..мрш
Pa ako se vidi rosterot, daleku e od defanziven, kandreva, mario, galjardini, perisic, ikardi, brozovic, toa se sve igraci sto dobro se snaogaat koga se napaga ...
Ne mora da znaci ako se igra so trojca stoperi deka timot pod difolt ke se brani, konte e klasicen primer za toa, ili juventus so alegri koj go nasledi istiot format.
Ama za pristapot ke vidime, ko sto rekov, prav test za pioli, nitu nereseno ne ni odgovara so ogled na toa kakva e situacijata na tabela.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom