Фан Клуб: Интер

У уста да го ебам тој што ја донесе оваа наказа дамбо во интер.
Све да му ебам!

ova na mario moze mnogu da ne koshta, sve ubavo napravi i nemase sreka, i reakcijata na bufon sve kaza, matiran bese ...

У 20 минута за време на корнерот три пенали врз Интер во една акција еден од Киелини со лакт врз Икарди, еден врз Дамбо и после шутот на Гаљардини со рака блокирасе Бонучи...[DOUBLEPOST=1486326362][/DOUBLEPOST]Е мој Икарди......

Последно уредено од модератор:
Најголемиот идиот од јувентус ни даде гол.Ебати среката ебати.....
ПУ!

многу јака утакмица. трчат ко во англија. треба да загледувам и италијански фудбал чат пат.

Јас не знам што му се дешава на Икарди, ај останатите да утињаат шанси ок, ај Гаљардини што утна ај Жоао ама Икарди? Многу ги утиња и за тоа ќе тапка во место со голови...

turi mu kurot posle vakov razvoj na nastani, ne zasluzivme da gubime pogotovo ne vaka na kraj od prvo, so ebenje od gol, ke gi ubie ova na psihicki plan, brozovic mora da leta zasto od 10 pasa 9 gi utna, se izgubi denes, banega mesto nego e izmena koja i na poluvreme moze da se napravi.
Sleden galjardini, radi zoltiot, i zadnja opcija eden od stoperive, za da vleze eder, vo situacija da se brka rezultat ...

shteta, dobro igrame, ali koga 3 dobri priliki propustat sleduva vakvo nesto, sea e na uste poshjeban test pioli, da gi vrati na psihicki plan vo mecov, i da pokazat karakter za izramnuvanje, neam vaka nekoja pogolema zamerka za igracive osven za brozovoic.[DOUBLEPOST=1486327237][/DOUBLEPOST]
Јас не знам што му се дешава на Икарди, ај останатите да утињаат шанси ок, ај Гаљардини што утна ај Жоао ама Икарди? Многу ги утиња и за тоа ќе тапка во место со голови...
pa sto utna ikardi be, taa teska bese za gol, poveke treba da se nerviras za ona na mario, Se dobro napravi, ama nemase ic sreka, pa i perisic i galjardini, prviov so glava, drugiov so leva nad gol, cisti bea i tie.

turi mu kurot posle vakov razvoj na nastani, ne zasluzivme da gubime pogotovo ne vaka na kraj od prvo, so ebenje od gol, ke gi ubie ova na psihicki plan, brozovic mora da leta zasto od 10 pasa 9 gi utna, se izgubi denes, banega mesto nego e izmena koja i na poluvreme moze da se napravi.
Sleden galjardini, radi zoltiot, i zadnja opcija eden od stoperive, za da vleze eder, vo situacija da se brka rezultat ...

shteta, dobro igrame, ali koga 3 dobri priliki propustat sleduva vakvo nesto, sea e na uste poshjeban test pioli, da gi vrati na psihicki plan vo mecov, i da pokazat karakter za izramnuvanje, neam vaka nekoja pogolema zamerka za igracive osven za brozovoic.[DOUBLEPOST=1486327237][/DOUBLEPOST]
pa sto utna ikardi be, taa teska bese za gol, poveke treba da se nerviras za ona na mario, Se dobro napravi, ama nemase ic sreka, pa i perisic i galjardini, prviov so glava, drugiov so leva nad gol, cisti bea i tie.
Реков тие ќе ги разберам некако, тоа Жоао за малку не беше прецизно а тоа на Икарди по контрата на Перишиќ беше на тацна и овој убаво ја гаѓаше празната половина ама наместо со нога сигурно со зглоб ја утна, таквите треба да ги забива во гол, поготово на вакво дерби...

pa teska bese dosta taa, a moze i so leva trebase da proba ama so taa noga ne e bas naj naj ...

Прва прилика и Брозовиќ неписмениов нека бега од Интер. Не знам како гледате добар играч во дебилов што му вадите статистки со посрани екипи и се радувате ко кузнае што да е.

Еднаш во 100 години ќе изиграме добро против Јувентус и пак ќе изгубиме да ти ебам и среќа и ксмет и Икарди све да ти ебам...

Како можи онака да шутни бе а имаше чиста позиција да му ебам племето негово..100 милиони вредел..пу

Леле Едер дали си нормачен и ти?!!?!?!?!?! Абе идете сите у пизду матер со шупакот Пиоли е бе се да му ебам мртво на Пиоли нека се изгуби што е можно побрзо, Марио го вади Паласио го става!!!

А јас се понадевав дека можеби Пиоли има малце памет и ќе го стави Габриел да ги размрда малце со левата нога..тој Паласио..доста беше стрим/сопкаст..никогаш нема трето место да биди Интер..сите 7 победи со ред ги фрлија вовода Икарди,Брозович и Пиоли со замените..мрш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom