Фан Клуб: Интер

Не трола тренеров, нема друго објаснување.

kaj e perisic kaj e jovetic kaj e gabigol daj ne me zaebavi redno e ovoj da si ode od trener.

Му се дигна курот, секад коа игра против Макси, вечер со Гадна Нара ќе искршат 3-4 кревети. Оваа победа ќе го спаси Де Бур најверојатно.

Де Бур мора да лета. Типот е полош од Манчини (иако нејќев да признаам ....не е нормално копилето)... со Измените е полош од пластичниот дефинитивно .... а и измените му се исти ко претходникот ...

ДАЛИ МОЖЕ ДА МИ оБЈАСни НЕКОЈ НА ТАКВИ ИГРАЧИ ЗАШО ПАЛАСИО ВЛАГА !?!?!??!?!?!?!?

IKARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Дарко Уфо експертиза на дело :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

На страна голот.. т.е головите хехехе изигра маестрална партија, сам играше у напад, мртвите Едер и Кандрева не постоеа. Штета ќе беше да не тепаат, ја имаа под контрола цела утакмица и дојде шугав момент каде Брозовиќ не погоди зицер и одма следниот напад Ансалди се сопна, да му се сопнам на жена му у кревет.. После едно кило зицери, Брозовиќ, Икарди... не знам, луда утакмица.

Икарди е извонреден шпиц, не праел разлика, дремел, книга извадил, ќе тепал луѓе, ЗА КУР МОЖЕ ДА МУ СЕ ФАТАТ, сигурно е тажна трибината на Курва Норд и Дарко уфо дома, донесе победа килерот.... :(

Де Бур се спаси ама ќе ти ебам све следен пат ако го видам Паласио и тоа да биде единствена измена, ај куровми нека игра Барбоса веќе, преку таквото.

ИИИИИИИИИИИИИИИИИДЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ hhhhhhhhhh pocelo je pocelooooooooooooo drhti svuda okolooooooooooooooooooo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom