Фан Клуб: Интер

broz, banega i mario u sredina, well this is a new one ...
uste da e klasicna 4321, i ima sansi de bur da se spasue denes.

Со еден шпиц пак џам ќе свиткаме.[emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Кај знае Брозоо да покрива назад, само ќе крева раце. Него со Кондогбија што се случило ваљда е повреда или? Ова беше шанса да ги видиме за прв пат Кондогбија и Марио како повлечени и Банега креативец.

Умреа тие формации со 2 шпица не знам зашто форсираш на ова.
Кој уште игра така?
Од авион се гледа дека со крила и еден шпиц не иде.Слеп да беше де бур ќе го приметеше ова

пс.Алегри не е глуп што ги комбинира дибала со игуаин

broz, banega i mario u sredina, well this is a new one ...
uste da e klasicna 4321, i ima sansi de bur da se spasue denes.
Ама нема да биде 4321 сите пренесуваат уште од вчера дека ќе биде 4231 а тоа значи пак безбројни нафрлувања, ал ајде може ќе изненадат.

Од авион се гледа дека со крила и еден шпиц не иде.Слеп да беше де бур ќе го приметеше ова

Абе све е до пристапот, има разлики во 4-3-3 и 4-2-3-1 формациите што се со крила. На пример Барса игра 4-3-3 ама не форсира центаршутеви и класични напади преку крила. Сити игра 4-1-4-1 и истото се дешава.
Еве на пример Де Бур кај нас и Руди со Рома играат 4-3-3 систем со центаршутеви.
Ферги играше 4-4-2 формација каде лупаше преку крила, Чоло игра 4-4-2 формација па напаѓа централно.
Сфаќаш.

Убаво пиша некој погоре, мислам Дон-от беше, треба да проба Де Бур 4-2-3-1/4-3-3 narrow.

Abe ne mora da znaci deka graficki ako e taka, deka taka i ke bide, ako ne uoci posle atalanta deka napred mora da ima trojca uslovno kazano, napagaci, odnosno eden najisturen plus dvajca pozadi nego, togas ko sto rekov i na temava, sam ke si presudi, toa e veke idenje so glava kroz zid ali i samiot kaza uste uci uste se adaptira, valjda ke smeni, mora, drugo resenie nema i svesen e za toa.

Sari igra taka so Napoli na primer, na vremeto Karlo so Milan ama pozadi napagacot imase dvajca plejmejkeri, kaka, sidorf.

Ја би терал со 4 позади
Во средина 3ца марио медел/Комдогбија кандрева

плеј банега/броз

Габигол/Перишич/Јоветич и Икарди/Едер во нападот

14732117_1288900527826750_2371757618454509935_n.jpg

Meh.[DOUBLEPOST=1477507035][/DOUBLEPOST]Во второ полувреме може да направи измена Брозо>Габигол и да смени 4321 со Марио и Банега у средина. Исто и Едер доколку пруже слаб перформанс, аут и на негово место Пери-носи.

Последно уредено:
Кандрева без осет ја подаде за чист зицер. Среќа Харт киксна, требаше да биде и 2-0 ама Икарди многу лошо изреагира во втората ситуација каде еден на еден остана и имаше предност.

Ај нека влезе Барбоса, крајно време е веќе, преку куров, Кандрева и Едер ништо не играат.
Добра игра, тотално неутрализиран Торо, Броз добар, Банега не се приметува многу многу, Марио игра многу назад, ме нервира тоа, тука треба Кондогбија да игра. Иако делува ок средниот ред вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom