Фан Клуб: Интер

Кондогбија не е ни повикан утре се освен ако не се работи за повреда го прави Де Куер најголем лузер, ќе го гледаме Гњука, не дека го мразам детево ама моментално не е потребен во прв тим... Значи на Де Куер не му иде памет колку и да го браниме утре пак ќе излезе со Икарди и ќе игра со крила и само ќе пробуваат со нафрлување.

А да проба 4-2-3-1 narrow :D Едер Јоветич и Барбоса позади Икарди
Средина Жао Марио и Банега и нек га дува Синиша :D

Ја би го играл Гнокури пред медел, заедно никако... И преку таквото од тренери нови, боље нека седи, евентуално Блан да го стават и тој да го пуштиме низ вц шоља...

Не ми е јасно само зашто летоска не им текна дека достапен е Блан... сега им текна. Најверојатно Лоран Блан ќе биде нов тренер, Де Бур што и да напраи утре веќе е још један у низу.
На кинезите наводно им скурчило од глупиот избор на Тохир и идат се по нивно, ваљда и Бергоми ќе добие улога у екипата, тим менаџер нешто Леле Ориали, Кордоба и Станковиќ ја вршеа оваа улога изминативе години.
Можно е и Леонардо да добие позиција во управа, директор, скаут таму што и да е, мада ова не ми се верува ама ај.

Смешки сме..........

Неможам да разберам,како е можно вака лесно да менуваат тренери?..не замо за Интер туку за сите екипи важи истото..мислат така е лесно да се води една екипа составена од 25+ возрасни мажи со различни сваќања и карактери?...па за се треба време бе,што фајде ќе има на секоја нова бура од лоши резултати да менуваш тренер кога и новиот тренер ќе треба се од ново да се прилагодува.

Нека го остават Де Бур да си ја работи работата,а не вака тамам дојде и научи Италјански ќе го шутнат..и после ако дојди Блан пак да зареди 3 порази со ред и него ќе го шутнат?..па мора малце посериозни да бидат и да покажат трпение .

За играчи неможам да кажам кој да играат според мене бидејќи тренерот е секогаш најкомпактибилен и најверодостоен да одлучи кој ќе игра со оглед на тоа што тој со играчите е секој ден по 9-10 сати и знај кој колку е физички подготвен..затоа можеби не го игра Барбоса(кога ќе дај еден гол во сезоната ќе го нарекуваме Габигол),или Јоветич кој се движи како стара баба...реално Перишич и Кандрева се физички добро подготвени и роварат на секој натпревар само што очигледно Де Бур му дава погрешни задачи.

Мора некако да се проба со Жоа Марио понапред и Кандрева/Едер да се стави во шпицот на нападот со Икарди ..снаодливи играчи се двајцата и мислам дека Де Бур мора да промени нешто доколку сака резултат а не вака истото секое коло,во Италија тренерите се паметни и лесно ќе те прочитаат доколку не работиш како што треба

Политиката на бркање тренери секоја сезона тотално ја оправдувам пред се дека клубот моментално е во толку длабоки срања што нема време за адаптација и чекање да се состави конкурентен тим. Според последните траснфери се гледа дека не се жали за пари и дека се сака инстант успех со цел враќање на старите патеки. Секоја една успешна генерација се распаѓа и доживува криза, пример се јунајтед и милан каде овие вториве полека се враќаат барем засега. Правени се грешки од управата, најмногу со боза играчи кои не ги бива за кротоне камоли за интер, после мурињо секој тренер беше со реноме и искуство, исклучок на страмачиони кој мене лично ми беше најомилен и мислам дека е најголемата грешка во постмурињо ерата.
И кај де бур го има она проклето его трип понашање , демек јас не ги барав тие играчи па не ги играм?!/!?
Барбоса е играчиште, нешто налик нејмар и кутињо го пратам од порано и на менаџерот беше најјак :)))
Медел е сеоски гатузо, грам мозок, грам техника, кило кондиција, да го имаш на клупа да , да чуваш резултат со него , ама стартер ... секој втор пас му е или на голманот или на миранда.
Јоветич е греота да не го играш , па макар да го гледаш дека лази на терен.
За неиграњето на банега немам коментар пошто ми е тотално апсурдно да не игра топ10 плеј во европа.

Револтиран сум многу дури ми се гади најискрено, знам ќе дојдам овде и си викам ќути барем не си сам, има уште неколку очајни како тебе :)

Не ми е јасно само зашто летоска не им текна дека достапен е Блан... сега им текна. Најверојатно Лоран Блан ќе биде нов тренер, Де Бур што и да напраи утре веќе е још један у низу.
На кинезите наводно им скурчило од глупиот избор на Тохир и идат се по нивно, ваљда и Бергоми ќе добие улога у екипата, тим менаџер нешто Леле Ориали, Кордоба и Станковиќ ја вршеа оваа улога изминативе години.
Можно е и Леонардо да добие позиција во управа, директор, скаут таму што и да е, мада ова не ми се верува ама ај.

Смешки сме..........

Брат, што толку добро си видел у Блан сериозно ?
Те глеам го форсираше и летово ? Мене нешто не ме импресионирал уопште.

Иначе Леонардо да го стаете скаут, или шеф на скаути, позицијата која ја имаше овој што дојде кај нас ќе биде најдобрата работа што ја напраел Интер у задњи године. Додека ја имаше таа позиција у Милан беше одличен.

@Џони Вајсмилер кај нас у Тетово викамо "сваки конобар отвори кафиќ"
, така и со новопечениве богаташи, купуваат тимови ради курназ и си играат фудбал менаџер.
Затоа е нетрпението со тренерите, не само у Италија негде секаде низ светов

Брат, што толку добро си видел у Блан сериозно ?
Те глеам го форсираше и летово ? Мене нешто не ме импресионирал уопште.

Иначе Леонардо да го стаете скаут, или шеф на скаути, позицијата која ја имаше овој што дојде кај нас ќе биде најдобрата работа што ја напраел Интер у задњи године. Додека ја имаше таа позиција у Милан беше одличен.

@Џони Вајсмилер кај нас у Тетово викамо "сваки конобар отвори кафиќ"
, така и со новопечениве богаташи, купуваат тимови ради курназ и си играат фудбал менаџер.
Затоа е нетрпението со тренерите, не само у Италија негде секаде низ светов
Па летоска а и сега мислам дека е најдобар слободен тренер. Иако нумеро уно ми е Симеоне како најдобар светски тренер моментално.

Блан ми е добар пошто е строг тренер и ми се свиѓа фудбалот што го практикува, ПСЖ беа многу интересна екипа за гледање. Ок е тоа дека имал дрим тим ама еве и Емери има дрим тим па 4то место е и се мачи сега за сега, апсолутно подобар тренер од Унаи каде каде.
Ко што кажав, добар пас фудбал практикува, доста шанси за напаѓачите, подвижна и креативна средина. И Де Бур практикува сличен фудбал ама е понеискусен од Блан иако не сум за негов отказ сега за сега.
Ама ај ќе видиме, сезонава ми се одмили уште сега а тек е Октомври.

А за Леонардо да, се слагам и јас дека треба да му се даде директорско место, не знам зашто не се најде ниедна екипа до сега да го ангажира, еден од подобрите скаути/директори низ Европа е.
Морати го форсира за тренер ама не знам што кур уопште се меша стариот, помина неговото време нека не замара.

Наводно кинезите сакале да ги спојат Блан-Леонардо и да пробаат да донесат од ПСЖ нешто, Верати и Тијаго Силва, првиот ја спукал со Емери а вториот му истекува договорот летоска.
Ништо не верувам у ова ама ај, да видиме.

Па летоска а и сега мислам дека е најдобар слободен тренер. Иако нумеро уно ми е Симеоне како најдобар светски тренер моментално.

Блан ми е добар пошто е строг тренер и ми се свиѓа фудбалот што го практикува, ПСЖ беа многу интересна екипа за гледање. Ок е тоа дека имал дрим тим ама еве и Емери има дрим тим па 4то место е и се мачи сега за сега, апсолутно подобар тренер од Унаи каде каде.
Ко што кажав, добар пас фудбал практикува, доста шанси за напаѓачите, подвижна и креативна средина. И Де Бур практикува сличен фудбал ама е понеискусен од Блан иако не сум за негов отказ сега за сега.
Ама ај ќе видиме, сезонава ми се одмили уште сега а тек е Октомври.

А за Леонардо да, се слагам и јас дека треба да му се даде директорско место, не знам зашто не се најде ниедна екипа до сега да го ангажира, еден од подобрите скаути/директори низ Европа е.
Морати го форсира за тренер ама не знам што кур уопште се меша стариот, помина неговото време нека не замара.

Наводно кинезите сакале да ги спојат Блан-Леонардо и да пробаат да донесат од ПСЖ нешто, Верати и Тијаго Силва, првиот ја спукал со Емери а вториот му истекува договорот летоска.

Унаи е тренер ради Бака, да се разберемо :icon_lol:
Оној Ареола да ти е голман пред здрав и прав Трап, туе нешто треба да не си добар :)

Иначе Блан ми е све само не строг тренер, тамо конците ги држеше Ибра, платеници собрани од цел свет.
Анчелоти кажуеше дека тој Пасторе на тренинг со женска му доаѓал. Распашана банда, али не смееле да писнат само ради Ибра, го знаеш клипот бикас ам д бос кој му вика на новинарот.

Тој Аурие изјави дека педер бил на јавна телевизија, нека рече некој тоа на телевизија за Симеоне или Конте :icon_lol:

Со искуство исто горе доле тука се, на овој несакајќи му се укажа шансата за ПСЖ уште ќе беше у Бордо, Рен Монпеље.
Али ок, ствар на вкусови е тоа

Лапајте си го Мандорлини ако више се брка холанѓанецов, и ако се сериозни муабетит за Чоло и кинезите нека му пратат еден коњтинер со паре и нека завршат работа.

А за Верати читав и ја, дека се спукале, и дека го бараат Милан и Интер.
Ама па истиот извор пиша дека Милан ќе тргнеле по Агуеро на лето, така да ... :icon_lol:

kolku treba da si ocaen i da go baras mancini nazad.Pa uste i argumentive mn jaki, dve tituli vo seria A imal i lanskata sezona prv bil na polusezona :pos:DA DA , osvoi dve tituli vo seria A koga glaven konkurenti ni bea Lazio i otepanata Roma vo tie momenti,a nie gi sobravme najakite igraci od site italijanski ekipi.Abe mislete malce pred da zbornite neshto, pa tie sezoni i da nemavme trener pak prvi ke bevme.A za lanskata sezona prv deka bil nema sto komentar dase kazuva.Onakov kolaps nemam videno.Raspad sistem.Ekipi koi se borea za opstanok imaa podobar posed i poveke udari na gol od nas.Pobedi minimum 5-6 utakmici vo taa polusezona so golovi vo 90+ , apla individualni srekni potezi na odredeni igraci...po 1-0 bea site rezultati i posle vozot nazad parkiraj go.Abe mancini ti e dno,najposleden trener sto trba bilo koja ekipa da go ima.Znaev deka zapadnal klubov i se namalile ambiciive, ama deka e do olku rabtoava neznaev.. vo posraniot mancini da se krstis i molis da se vrati :tapp::tapp:

Унаи е тренер ради Бака, да се разберемо :icon_lol:
Оној Ареола да ти е голман пред здрав и прав Трап, туе нешто треба да не си добар :)

Иначе Блан ми е све само не строг тренер, тамо конците ги држеше Ибра, платеници собрани од цел свет.
Анчелоти кажуеше дека тој Пасторе на тренинг со женска му доаѓал. Распашана банда, али не смееле да писнат само ради Ибра, го знаеш клипот бикас ам д бос кој му вика на новинарот.

Тој Аурие изјави дека педер бил на јавна телевизија, нека рече некој тоа на телевизија за Симеоне или Конте :icon_lol:

Со искуство исто горе доле тука се, на овој несакајќи му се укажа шансата за ПСЖ уште ќе беше у Бордо, Рен Монпеље.
Али ок, ствар на вкусови е тоа

Лапајте си го Мандорлини ако више се брка холанѓанецов, и ако се сериозни муабетит за Чоло и кинезите нека му пратат еден коњтинер со паре и нека завршат работа.

А за Верати читав и ја, дека се спукале, и дека го бараат Милан и Интер.
Ама па истиот извор пиша дека Милан ќе тргнеле по Агуеро на лето, така да ... :icon_lol:
И ради Банега. :D Озбилно.
Абе каков Унаи Емери, врска нема човекот, се губеше у Валенсија, Русија и малце се скраси у Севиља и одма у ПСЖ кааааааде бе дечко.

А за Блан ок тоа у ПСЖ, Ибра нормално дека ќе му ќутат, сите му ќутеле на него освен Пеп затоа и го избрка пошто се чатали носот.
Строг у граници на нормала сакав да кажам, не строг ко Капело ама не е ни Раниери или Анчелоти што се како другари со играчите.

Поискусен е Блан за разлика од Де Бур брат, овој у рекреативна лига и со деца си работел цела кариера фактички, реално Ајакс се/беа бокибатина у Холандија.
Блан има титула со Бордо, ја водеше Франција у време кога оној мртвион селектор и еба матер, коа се испокараа на СП, па казни па курци палци, овој ги доведе у ред.
Таман им дојде на ПСЖ тогаш, ако добро памтам они бараа французин за тренер, Венгер го бркаа ама он ги откачи а и немаше некој подобар од Блан слободен.

Мандорлини се тресе дома, не може да заспие човекот, сигурно телефонот го наместил на најјако да му звони и цело време да му е на пунач, на секои 2-3 минути проверува да не му вртел некој и нон стоп прати вести да види до кај е Де Бур. :D
Зенга видел дека ќе се отвара место у Интер, сместа дал отказ од Вулверхемптон денес, плаче и тој да биде тренер на Интер живот дава, легенда е на клубот ама тапа тренер е.
Ако веќе бираат привремено решение па летоска да идат ол ин на Симеоне ондак нека го Де Бур, што кур.

Го бараат Верати и Милан и Интер, на крај ќе дојде Јувентус и ќе го спакува по брза постапка, пошто коа имал 2 години носел дрес од Јуве. :icon_mrgr:

Ima klauzula u dogovorot, ne mi teknuva samo kakva bese, dali so plasman vo LS ili titula, mislam vtorovo, po avtomatizam dogovorot na silva se prodolzuva za edna godina sto znaci ispolneta e, taka da nema da go zeme nikoj ko sloboden igras letovo sto doaga. Pametno napravil Leonardo, koga go potpisuvale dogovorot, taka se stitat investiciite, duri i da se buni i da saka da bega, ke mora nekoj da plati za nego dobra para a ne za 0 da go sobere.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom