Фан Клуб: Интер

Што е ова бе? Брозовиќ ако не ти се игра абре мрш у пичку матер да не те гледам, говедо едно.
Паласио е најслаб фудбалер у свет моментално.
Едер не е способен на овие умрениве да им даде гол а ќе играл прва постава, мрш у Кина зимоска.
Мело исто, зрел е за у Кина ко бубулица на средношколец.
Медел ако си уморен побарај измена и не кур ми се влечи по терен.

И сеа ќе треба да влагаат Кандрева, Банега и Икарди да се трошат зашто говедава не се способни ШАНСА да створат против боса екипа од Израел.
Од плата би им одбил на сите што играат вечерва освен на Хандановиќ. Барем не спаси од резил наречен 1-0 за Хапоел Бер Шева.[DOUBLEPOST=1473970294][/DOUBLEPOST]Еве го Банега сеа ќе игра цело полувреме, ќе се убие од трчање и ќе ми игра преморен со Јуве. Зошто? Зошто умрениот Брозовиќ мисли дека е кујзне кој играч па уз курац му е да игра против овие. Никако не смее да му продужуваат договор, мрш од Интер зимоска, идиот.

Последно уредено од модератор:
Ојте обесите се со се дресовите грди да ви го ебам племето грдо спрајтско

Знам дека е дно интер 6 години уназад!
Знам дека ова е најлошиот состав на интер у задниве 10 години!
АмА дека ќе дојде ред некои си бер шева со играчи купени за кило мелена леблебија да играат викторија на сан сиро,богами никад не сум верувал!
И официјално го допревме дното денеска

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

После ова треба да се раскрсти со некои играчи, онака у фаца да им се каже чао прике мој не осеќаш терен ти доека си у клубов. Пред се мислам на Паласио, Бијабијани и Брозовиќ после оваа незериозност од вечерва.

2-0 чао, чао проклета екипо, гомно, да ви ебам све у куќа на сите.

4 натпревари сезонава
4 пати први примаме гол
НЕСПОСОБНИ

На јапонецов ни вода не би му дал да се напие за овој криминал шо го тераше на терен

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Од цела екипа Хандановиќ најдовте да го критикувате.. Да бев на негово место уште два ќе дозволев да зачукаа.

Од цела екипа Хандановиќ најдовте да го критикувате.. Да бев на негово место уште два ќе дозволев да зачукаа.

Да пер, пошо оа е маалски фудбал и ако не ти играат по ќеф соиграчите, ќе пуштат голоЈ или ќе браниш со ГЗ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom