Фан Клуб: Интер

Ранокија,Мело,Дамброзио и Сантон се на трансфер листа ставени и официјално,така да не ги рачунајте.Мора да се продадат по секоја цена,макар и на позајмица ги дале.

Броз е изгледа договорен за во Челзи,останува уште тој да се договори околу платата.

Кондогбија треба да игра задњи везни бе, тоа што си играше у Монако и Севиља а не ми го рокнале напред у средина и се губи, па ќе се губи. Стај го пред одбраната и нека ора, пред него Банега и Марио у напад Габи Перишиќ и Икарди и чао.

Дај го Цеск ваму. :brlav:
Ама изгледа ништо, Броз иде за 25 милиони у Лондон. :shook:
Ако дојдат Дармијан и Крискито ќе биде топ, Медел може штопер да игра плус Ранокија и Андреоли а и Крискито играше штопер у Јуве ако не селажам.

Ова стварно мртво сериозни итаља медиумите за некаков трејд на Броз со Цеск. :icon_lol:

Кондогбија треба да игра задњи везни бе, тоа што си играше у Монако и Севиља а не ми го рокнале напред у средина и се губи, па ќе се губи. Стај го пред одбраната и нека ора, пред него Банега и Марио у напад Габи Перишиќ и Икарди и чао.

Дај го Цеск ваму. :brlav:
Ама изгледа ништо, Броз иде за 25 милиони у Лондон. :shook:
Ако дојдат Дармијан и Крискито ќе биде топ, Медел може штопер да игра плус Ранокија и Андреоли а и Крискито играше штопер у Јуве ако не селажам.

Играше Тоти поради него два гола ни даде во 5 минути Али дете беше уште најголема мана муе што е мн мек за дефанзивец и бек а ми беше мн криво кога го продадоја за да игра Молинаро :tapp:

Ајде Мурџо да те ебам пушти го Дармијан да се врати во родна Италија,да се врати во живот.
Касерес бил ставен на стенд бај ако не се успеело со ниту еден од Кришито и Дармијан.

Па ок,боље ишта него ништа,само да не го гледам Дамброзио.И нека спремат една операциона сала и болнички кревет за Касерес,бетер од стакло е во тоа нозете

Ако е точно дека Лихштајнер сака да си оди заради Алвес, All-in треба да се отиде на него. Проверена варијанта во лигава.

Брозовиќ за 30 милиони у Челзи. :brlav: Не ми се верува ова, премногу е добро за да биде вистинито на 2 дена до истек на меркатото.

Интер и Јуве преговараат за трансфер на Лиштајнер, наводно пегавиот побарал трансфер, не ми се верува дека ќе го пуштат кај нас.

Одбиле јувенташите,па наводно пробале со пари и Лихт да го земат Броз,ама нашиве не сакале така,капарисан бил за кај Конте :pos:

Челзи му нудиле годишна плата од 2.5 милиони а овој побарал 4, додека интер ја прифатиле понудата на челзи од 25 милиони фунти и останува на овој да одлучи.

Доколку Брозовиќ не прифатил да се пресели во Челзи од Интер му спремал нов договор во случај да остане.--> еве подетално на линкот: http://www.goal.com/en-gb/news/2892...k.com&utm_medium=referral&utm_campaign=engbfb

30m evra za broz, za alonso od fiorentina davaat 27m evra, a nekoi se bunat zasto ovoj gabriel barbosa e 25m evra :)))
Za Mario ke razberam ama za gabriel barbosa ne, ke baraa santos mnogu poveke dokolku nemase ovoj otkupna klauzula.

Види ги овие нашиве у тежок филм влегле па го одбиваат Фабрегас. Бог да чува.

Види ги овие нашиве у тежок филм влегле па го одбиваат Фабрегас. Бог да чува.

Божем Tони Kрос, Ракитиќ и Eриксен ни се у тим, па нема место за фабрегас. пу да ти ебам експертите у екипа,Стекот, Syn, Фреди Гуарин и Џони бољи ќе ја водат трансфер политикава на Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom