Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ние лани бевме горди на почеток на сезона, сега на крај ќе бидемеКај е играта од Селтик бе браќа??
Сите навијачи горди на почеток на сезона, ние интеристите мизерија, ми се смачи поќе жими се .![]()
Па да не ме прелажеше копилето од другар пред едно 15 години да почнам да навивам за Интер ради Виери најверојатно ќе си останев навивач на Лацио и Баерн.Пари давам Џонтра да навива за Баерн (ама онака, како што навива за Интер) и да го читам после лоша утакмица. Да му е ќеф на човек да ти изгуби екипата![]()
Ова стварно го мислиш или се тешиш.Не знам како очекувате преку ноќ се да се промени.
Имаме нов тренер кој сеуште добро ен ги познава играчите. Имаме очаен Интер, со лузерски менталитет и некои играчи кои не заслужуваат да го носат овој дрес.
Треба да му дадеме време нан Де Бур па потоа ако треба ке критикуваме.
Да се надеваме на уште некое засилување, па времето ке покаже, дали ке имаме уште една пропадната сезона или ке се врати клубот на победничките патеки.
Кондогбија беше добар вчера но најмалку битно е тоа, го удвојуваа и фаулираа и не ни дозволуваа да развиеме игра. Нагатомо солиден во одбрана но во напад слаб, и тука лежи проблемот пошто нема кој да повлече странично. Вчера очајно фалеше помош од крилата и бековите да рашират и да нафрлаат. Јоветич добро ќе легнеше наместо Паласио, исто и Биабиани наместо Брозович, ама порано, на полувреме а не по 2 гола негатива.Ова и Манчини го можеше.
Што би рекол тој нослето од Зона Замфирова, тактички скроз погрешно.
Сеоска 3-5-2 формација со Дамбо штопер, Кандрева крилен бек.
Интер играше фудбал точно 16 минути. Буквално. До тогаш имаа и посед и контрола на утакмица, имаа 2 шанси, шутот на Едер од далеку и Дамброзио и Ранокија у тоа мешаницата. И толку беше. Од тогаш до крај потонаа ко Титаник, Киево изгледаше ко Реал Мадрид.
Кој му кур бизнис со ваков експеримент, нити Кандрева функционираше, нити Банега функционираше, нити Дамброзио умрениот функционираше. Ако мисли да продужи вака црно ни се пишува, јебала те 3-5-2.
Првиот гол падна по грешката на Кандрева таму десно, Медел, Ранокија и Дамброзио испаднаа ко на лизгалиште. Ебениот Бирса ни дае 2 гола со ДЕСНА НОГА.
Брозовиќ влезе и имаше 0 успешни додавања, сериозно. Одма надвор од Интер. Вториот гол падна исто по грешка у додавање на Брозовиќ, Медел испадна ко мало дете а голманот наш драг беше само гледач плус што би рекол рандом коментатор од МТВ.
Нема да издвојувам поединци пошто сите беа екстремно лоши, можда само Нагатомо и Кондогбија малце од малце двоеја од црнилото. Нага не беше уопште лош ама дежурен кривец е заедно со Ранокија така да нема што да се коментира...
Врвот на мртвилото вечерва, Паласио, абе што кур праи овој човек у Интер не ми е јасно, кур ли пуши да игра, жена му ли ја шитка за да игра ама стварно не ми е јасно.
Копија од Манчини тактика, буквално све беше исто, едино Де Бур малце порано ги направи очајните измени.
Чао.