Фан Клуб: Интер

Е зашто Перишиќ не го игра? Ај ќе видиме како ќе се покаже Де Бур на првата официјална...

INTER XI:
Handanovic
D'Ambrosio
Miranda
Ranocchia
Nagatomo
Banega
Medel
Kondogbia
Candreva
Icardi
Eder
Перишич на клупа единствено ова не ми се допаѓа пишува на негово место Кандрева.
Мислам Едер требаше на клупа на негово место Перишич.
Се надевам најдобриот играч од минатата сезона нема да грее клупа и да го уништат оваа сезона.
И овој Нагатомо кога ќе го видам не ми се гледа за Карпи не е тој играч.

Последно уредено:
Да не го спремаат Перишиќ топтан да иде за едно 50-60 милиони па да го носат Жоаооу

Добро е шо фудбалов го гледам со светло :sleep:.
До сега играме на ниво како со Гасперини.
Ранокија те молам загуби се по пат на враќање.

Како 11 поединци сме на терен, никаква кохезија немаат моментално. Има многу работа додека заличиме на тим, се надевам нема да поебат повеќе од 4-5 меча додека почнат да играат фудбал.

Кондогбија е солиден во покривање назад, ама одма го удвојуваат па неможе асално да повлече напред како што знае. Не знам само што форсираат по средина кога Киево се максимално збиени, стави го Перишиќ и Биабиани и напаѓа странично со брзи играчи, Јоветиќ и Брозович се исто така опција за освежување на средината.

Таман ќе се опраат (ако се опраат) и ќе заврши сезоната, и дајте ново дете.

Крвта скапана загрутчена да му а ебам на ранокија и дамброзио. Да ви ебам тоа бруките загноени.

За кој кур игра со тројца у одбрана не ми е јасно...

Исти курац и со Де Бур ќе биде очигледно... Јоветиќ и Перишиќ на клупа, шта речи.

Бирса си ги чеша јајцата со нас да ви ебам кучињата умрети

Би платил колку што треба за пак да го реактивираат Аушвиц и први за пробно тестирање да бидат Дамброзио,Нагасан,Паласио,Ранокија.

Кога играат тие заедно,Интер како да игра одбојка,а не фудбал.Да ти ебам играчите неинтелентни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom