Фан Клуб: Интер

E Sisoko e vekje transferishte... Ali poteshko... I toa bi znacelo deka Brozovic si odi... Ali ne mi e mn za veruvanje ova...

Real Madrid davase 40 milioni za nego ovie ili ovoj ne prifati pa koja e logikata vo inter da dojde

@Џони Вајсмилер објасни му на третокласниот инџиковски штопер за Нолито.

Нолито е играчиште :D[DOUBLEPOST=1471720815][/DOUBLEPOST]Со оглед на тоа дека Марио не е во составот на Спортинг на денешниот натпревар најверојатно е веќе играч на Интер.

Последно уредено:
Sporting coach: "Joao Mario did not come here (to play) with us because of his physical conditions, not because of talks with Inter."

Тешко се преговара со Спортинг, сакале 50 милиони плус 10% од нареден трансфер нс играчот. Ќе видиме што ќе биде.

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Наредена е таа, само уште детали фалат да се прецизираат, Жесус што сака може да каже, минатиот викенд играше, сеа не бил спремен, ок, нека не замара.

И ај нека доаѓа тој компирот веќе, стоиме у место на меркатово, никакви најави за појачување на одбрана нема, Де Бур нека не трипа со Ранокија, мора некој јак штопер да се донесе. Гарај или тој Лиделоф.

За утре, Кандрева од клупа, Едер и Перишиќ до Икарди.

Ханда
Дамброзио-Миранда-Ранокија-Нагатомо
Банега-Медел-Џофри
Едер-Икарди-Перишиќ

На Икарди ќе му ставале клаузула 110 милиони во новиот договор само за клубови надвор од Италија.

Овие Киево ко мртва екипа ми изгледат дали згрешив што го пишав Интер 2 има добра квота :)

IZNENAĐENJE - Kakva vest sa Apenina! Čaner Erkin bi mogao da napusti Inter samo mesec i po dana nakon što je prešao u milanski klub. Turski levi bek je došao u Inter na insistiranje Roberta Mančinija, a novi šef struke Nerazura Frank de Bur navodno više ne računa na njega.
"Čuo sam za to, ali to ne treba da pitate mene, već De Bura. Moj klijent želi da ostane u Interu, a na treneru je da odluči", poručio je Erkinov zastupnik Batur Altiparmak

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom