Фан Клуб: Интер

Го споредуваше со Икарди и ти рековме дека нема потреба ич да доаѓа кога имаме подобар играч од него на таа позиција. Џонтра ти рече дека одма би го собрал ко бек ап опција за Икарди, така да не знам што бладаш Џонка.

А по која основа Икарди според вас е подобар од Гамеиро?..тоа ме интересира?..Ете и Гамеиро рокна над 30 гола во Севиља и беше еден од клучните играчи за освојувањето на ЛЕ..што има Икарди направено во Интер досега?..или лоши соиграчи има?..демек Севиља дрим тим имаше па ајде за Гамеиро не се важат статистиките

А по која основа Икарди според вас е подобар од Гамеиро?..тоа ме интересира?..Ете и Гамеиро рокна над 30 гола во Севиља и беше еден од клучните играчи за освојувањето на ЛЕ..што има Икарди направено во Интер досега?..или лоши соиграчи има?..демек Севиља дрим тим имаше па ајде за Гамеиро не се важат статистиките
Па у другата тема викаш не ги глејте статистиките кога ти ставија слика за Погба, сеа викаш друго, договори се само. Инаку не знам зошто, ама Икарди ми е подобар играч од Гамеиро.

За Погба не се рачунаат статистиките ама за Гамиеро се рачунаат. Ти држи логикава. И што има везе ако отишол во Атлетико? Па чоло Лани и Торес го зема. Па што ако дал 30 гола, во Шпанија најлесно се постигнуваат голови. Италијанска лига е послаба во квалитет ама е една од најтешките за постигнување голови. Икарди да неше во таа Севиља поише од 30 гола ќе дадеше. Па човекот во еден мртов Интер со 0 креативност се изнададе голови и уште прашуваш зашто е подоббар од Гамиеро.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Абе Икарди во најмртвиот Интер во историјата (веројатно) под водство на Мацари даде 25 голови, тоа е доволен показател за тоа дека е одличен играч. И лани исто, доста малку шанси се креираа за него, али се што беше креирано (скоро) влезе во мрежата. Никад не би го продал Икарди, нарочито не на мршите Наполи.

Па нели Севиља е дрим тим за разлика од Интер и понижавање е за некој играч од таму ако дојде кај нас?

Ти објаснија за Икарди, ја само ќе додадам тоа дека Гамеиро има 30 години а Икарди 23. Мислам дека очигледно е за кој играч треба да се одлучиш.

Експертиза на место, пар екселанс Џони Линекер.

Ми мириса дека Икарди сепак ќе си оди, е сеа дали глупиот коњ ќе го одбере Наполи ќе видиме... Како и да е Наполи за ако го даваат за 75 милиони КЕШ плус 8 во бонуси ич нема да ме боли душа.

Интер го барале Кавани за 50 милиони ама биле одбиени... Со парите од Кавани може да се земат ГабиГол за 35 милиони, Кандрева за 25 милиони и уште некој играч по избор на Џонтра, плус Сунинг ветија некое појачување дали ќе биде Оскар или некој друг не е битно тоа се 4 нови играчи а еден си оди.

Дали Интер со МАНЧИО на клупа ќе биде подобар :toe:, како и да е имам со Гуарин кладба дека Интер завршува во топ 3 со кој и да е тренер и било кои играчи.

Ќе биде смеење ако го продадат Икарди за 70 милиони,а на негово место го домкнат телето од мадрид за 50 милиона и со 10 милиона годишна плата.Тоа би било шлагот на тортата за летово.
Да се надеваме дека ова е само сулуда идеја на некои дртнати новинари,нејќам ни да помислам дека има вистина во ова

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Сега кога пристигнале играчите од Интер, Икарди одбил да им одговори на Италијанските новинари дали ќе остане во Интер.

Да ви го ебам Икарди у гз, заедно со Ванда у пакет.

Што толку го величите да му ебам прлето мајчино. Ако сака да си оди во Наполи, јас би ги земал парите(70м), и би го заменил со некој друг... Јес да е млад, али Интер никогаш нема да биде екипа која ќе негува игра според вкусот на Икарди за да распали како што треба, патем тоа дечкото никогаш нема да биде лидер во тимот, го нема тој менталитет, да му ебам жената. И немојте да ми спомнете 20+гола во лига, бидејќи до вчера дедо Ди Натале и Лука Тони даваа по 20 гола во Сериа А во никакви тимови.

Според мене ќе направат голема грешка ако не го продават за 70М, бидејќи за некоја година ќе го даваме пошто зашто. Моментално Наполи, панично реагира на трансфер пазарот, и затоа таква сума се зборува, а нема да ме чуди и ако навистина понудат.

Инаку играч кој својата жена ја поставил како агент, што очекуаш од него, да му ебам ненормалниот. :D

Не сакам да го направам подоле од гомна, добар играч е, прав голгетер, али јас никогаш не сум го сакал како личност, бидејќи е гомно. Сите го памтите натпреварот со Сампдорија, каде провоцираше од кога даде гол, сите на форумов го искритикувавме.

Тепаат дека Наполи дава 70 у кеш. Нивните 70 се 45+Габијадини што во најмала рака е смешна понуда.
Уште посмешно е наводната понуда за Кавани од 50 милиони евра.
А најсмешно нешто е 35 за Оскар па потоа следи Габриел Барбоса.

На крај најбоље ќе испадне да се доведе само Кандрева, Икарди да добие нов договор и на крај по можност Теишеира да се земе без пари. Боље така него да го шитнат Икарди и да ми донесат идиоти што никој нема да ги сака после.

Тепаат дека Наполи дава 70 у кеш. Нивните 70 се 45+Габијадини што во најмала рака е смешна понуда.
Уште посмешно е наводната понуда за Кавани од 50 милиони евра.
А најсмешно нешто е 35 за Оскар па потоа следи Габриел Барбоса.

На крај најбоље ќе испадне да се доведе само Кандрева, Икарди да добие нов договор и на крај по можност Теишеира да се земе без пари. Боље така него да го шитнат Икарди и да ми донесат идиоти што никој нема да ги сака после.
За 80 милиони би ти било криво ако го продадат Икарди или сметаш дека не треба да го даваат за ниедна цена?

За 80 милиони би ти било криво ако го продадат Икарди или сметаш дека не треба да го даваат за ниедна цена?
Абе види, пишав уште пред една недела.
Ја и за 50 би го дал ако може да се донесе адекватна замена за него, да сме некој фактор у фудбалов, продај го за 60 еве да речеме и со тие пари земи го Обамејанг или јебем ли га Агуеро, сфаќаш.
Вака и 100 милиони да му земат пак нема да донесат некој јак шпиц туку ќе изнакупат просеци, Џеко, Оскар, и тие бразилците.
Моментално нема шанси да најдеме боље шпиц од Икарди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom