Фан Клуб: Интер

Ако му го продолжат договорот на Ретардираниот без никаква клаузула и тоа дури и на полу сезона да има клаузула и на крај ако не се пласира во ЛШ, тогаш се најголемите глупаци што постојат.

Ако му го продолжат договорот на Ретардираниот без никаква клаузула и тоа дури и на полу сезона да има клаузула и на крај ако не се пласира во ЛШ, тогаш се најголемите глупаци што постојат.
Realno..

Само не ми е јасно зашто останатите играчи од првиот тим не се приклучат на турнејата во САД.

Само не ми е јасно зашто останатите играчи од првиот тим не се приклучат на турнејата во САД.

Проблем со пасоши/визи а Медел е на црна листа на стејт департмент.

Ranokija :tapp:
Абе како не умре ова копиле еднаш бе?Како не скрши 2 ноги бе мамицата да му ја изнаебам и на него и на тој шо го донесе у Интер!

Тој што ќе го видам како ми прави формација со најдобар состав од Интер моментално со Еркин и Ансалди ќе го сметам за ретардиран.

Силовање...
@Џонтра Волта овој турскиов другар твој го откажаа од играње фудбал.На ватерполо ќе се префрлал :D
Фудбал менаџер пукам, пуштен ми е телевизорот само не обраќам пажња, ме боли кур. :D

Само слушам иииии ево голаааа се вртам и глеам голманот стои со раширени раце маму ли му јебем.

Ај бе пријателска е, не се сериозни утакмициве, се глеа и Баерн дека на шала ни ги бутнаа 4 гола.

А најјако е што ќе ги убиете Милан у лигата, битно неќна јадев ремет од миланезите ццц

Ovaj Stelt kolku e zabegan be...

Sent from my D2403 using Tapatalk

Силовање...
@Џонтра Волта овој турскиов другар твој го откажаа од играње фудбал.На ватерполо ќе се префрлал :D
Му викам ја дека е лош Еркин ама не ме слуша, добар центаршут имал. :D Дај Боже пријателскиве само да не залажуваат, али од тоа што го видов до сега од него уопште не ми се свиѓа. Пред некој ден Орие душата му ја извади, како сталка го претрчуваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom