D
Darko_ufo
Гостин
Ако му го продолжат договорот на Ретардираниот без никаква клаузула и тоа дури и на полу сезона да има клаузула и на крај ако не се пласира во ЛШ, тогаш се најголемите глупаци што постојат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Realno..Ако му го продолжат договорот на Ретардираниот без никаква клаузула и тоа дури и на полу сезона да има клаузула и на крај ако не се пласира во ЛШ, тогаш се најголемите глупаци што постојат.
Само не ми е јасно зашто останатите играчи од првиот тим не се приклучат на турнејата во САД.

Фудбал менаџер пукам, пуштен ми е телевизорот само не обраќам пажња, ме боли кур.Силовање...
@Џонтра Волта овој турскиов другар твој го откажаа од играње фудбал.На ватерполо ќе се префрлал![]()

Му викам ја дека е лош Еркин ама не ме слуша, добар центаршут имал.Силовање...
@Џонтра Волта овој турскиов другар твој го откажаа од играње фудбал.На ватерполо ќе се префрлал![]()
Дај Боже пријателскиве само да не залажуваат, али од тоа што го видов до сега од него уопште не ми се свиѓа. Пред некој ден Орие душата му ја извади, како сталка го претрчуваше.