Фан Клуб: Интер

У право е Сари дека Манчини е педерче, е сеа што повеќето во друг контекст го сватиле тоа, вклучувајќи го и Манчини, тоа е друг муабет.
Вакво срамно издание тимов одамна немал, едно од најсрамните од кога ја ги глеам, ова мене ми иде у ист кош со онаа 6ка од Милан, и игра и однос на фудбалери и Се.
Џабе се фаќате за Икарди, и ја знам да јадам гомна за него али у право е Касано, Икарди е топ играч само добива асална топка еднаш у 3 месеци, едноставно негуваат игра тотално спротивна за ваков тип на напаѓач. Немаат игра бе, ништо немаат, никаква уиграна акција, идеја, ништо, незнам ја на тренинг овој што ги спрема и учи, на 0 стојат а Манчини викаше најдоброто допрва следи и тоа некаде Ноември кога го критикуваа за играта.

Искрено паднав на тој муабет али кратко траеше, реално после ова фијаско мора да му се даде жут картон од горе, не смее да му се дозволи луксуз, нит има кредит за такво нешто он, ако сакаат да го градат брендот ондак дефинитивно не треба да му се остава голем простор на Манчини да го уништува истиот, со вакви срамни изданија.

Ќе купувал фреаерот напаѓачи ќе го решел проблемот а тоа што нема никаква фудбалска филозофија тоа не е негов проблем. Ме интересира само кој е тој напаѓач што ќе го купи.

Ќеф ми е што кикснавте, не ради мржња, туку ради фактот што следнава недела после некое време ќе има интересно дерби. Зашто?
На милан тоа ќе му е последна шанса за борба у топ 3, ако тепавте денес или ако тепате на 31ви веќе мн ќе бегате заедно со фиорентина, скоро недостижно.
На вас од др страна утакмицава ви е исто од големо значење бидејќи реално црна серија заредивте у лигата, а 3-4 дена после дербито играте уште едно, со Јувентус у купот, и не би сакале да се продужи црнава серија бидејќи после два евентуални порази од ривалите, постои можност мн подлабока резултатска криза да ви се деси која што ќе трае некое време.
После неколку сезони се враќа компетитивноста на дерби дела Мадонина, што е за пофалба.

Значи Ванда Нара има ПОМАЛА пичка од овој Манчини ......абе куртон еден жабарски бе, леле бе леле бе .... со КАРПИ чува 1-0 на играч више бе ...срамота е бе мамата да ти ја изнаебам.

Паласио мртвиот ми игра 86 минути, Кондогбија го купи 40 бона не влезе дечкото да игра, бар против вакви мртви екипи пушти го да собере нешто искуство се да ти изнаебам.

Какво копиле е овој Манчини лелелеле абе ЗНАЕВ дека ќе примиме гол - да умре педер мутав.

Шо очекувате од таква пичка....против карпи на домашен терен со водство од 1-0...тој првите 2 измени му се во одбраната...крај на муабето...не знам јас некоја екипа шо прај вакви измени...

Инаку ѕверот Манчини за да ви покаже како се решаваат проблемите со нападот има изјавено дека ''Дури и јас ќе постигнев гол иако имам 50 години, Љаиќ можеше да оди кон корнер знаменцето и да губи време но добро не можам да го обвинам него. Напаѓачите мораат да даваат голови но тоа не го прават па од Среда може ќе почнам да играм со еден напаѓач, ионака не даваат голови''.

Значи тек сега ќе видите што е давање голови коа ќе истрча со Паласио како едиствен напаѓач а сите други на клупа за да им дојде памет, пошто нели така се уигрува еден тим со казни и инат.

ИСто така изјавила пичката дека "Можеби не сме доволно добри за третото место во Италија"

Класичен куртон

Не бе ни треба некој во средина, некој кој знај да напрај акција и да фрла квалитетни топки напред за Икарди. Факт е дека имаме мртва средина. Сето е семи дефанзивци, ни треба квалитетен и поофанзивен плеј...
Се наврајчам на Касано моментално, не беше плеј али немате појма од која корист ни беше шугавиот кога станува збор добра асистенција.

И ако не се избориме барем за 3-то до крајот, јас не навивам појче за Интер, ете дотука че биди!

Кога за Манчини прокоментирав дека би го сменил во секое време со Мурињо, некои тука ми се нафрлија со своите експертски размислувања. Инаку неможам а да не бидам нервозен, Ајдуците беа цели 11 бода зад нас, еве со победата денеска против Рома, ни бегат цели 4 бода, којзнае на крајот колку ќе биде разилката во бодови, и да се пласираме во ЛШ, боли ме курац сепак нема да се радувам ако ајдуците се пред нас.

Стручњаци ко Кобе-мобе и Џонтра... тоа е.

Кај сте бе? Дојдете да го браните овој вашиов на клупа. Лузер невиден е Манчини...

Ама од тим што му продужува договор на играч ко што е Паласио, што очекувате бе другари? Доста е живци губење... Они се заебаваат, ние ќе се нервираме, ма немој? : )

Тој зајеб, на друго место. На почето на сезона први 2 утакмици ги добивме со голови у 90та минута, логично е некад дека ќе го јадеме на ист начин.

Не зборев јас џабе дека квалитетот на јуве ќе дојде до израз,само прашање на време беше.И за дибала уште тогаш зборев дека ќе се шине од голови давање заедно со Бака.Ама дарче наш за очи ме фати!
Детуле треба малку реален да бидеш у животот [emoji6] .Сите го сакаме интер,затоа сме тука,ама глава со ѕид не се бутка.Ова не е само за уфо,ова е и за другите кои ми скокаа на куров у септември месец.Не сакам сеа да се курчам со муабетот ви реков и сл. ама превише утакмици имам изгледано( што од ќејф што ради комар) за да неможам да препознаам квалитетен тим и квалитетни играчи.
Тоа што некој стручњаци овде го одбраа манчини пред мурињо,тоа е веќе преседан и туѓ срам изедов уште тогаш.Класика пациентажа муабет у стилот Инзаги>Батистута

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Не не, него вие лошо го толкувате тој муабет. Ние (јас и Џонтра) нигде не сме рекле дека Манчини е подобар тренер од Мурињо, нити некогаш ќе биде, али кога доби Мур отказ, или беше пред истиот, одма тука почнаа муабети да дојде Мурињо место Манчини. На која основа објаснете ми? Тогаш Манчини беше прв, немаше никаква основа за тоа, а нема ни сега. Нека тера до крај на сезона, ако не влезе у ЛШ тогаш нека го избркаат и нека донесат друг. Е тогаш би го прифатил Мурињо, што да не, а не на сред сезона пошо го отпуштиле од Челзи и ајде се живо ќе растуриме за да го вратиме. Не фала, нарочито што може да не шутне ко 2010 што го напраи тоа.

Иначе Манчини денес имаше замисла да го добие Карпи со крајно комбиниран тим и што повеќе да ги зачува силите за Јуве и Милан. Реално до негде оправдан потег, се си беше океј, дадовме гол во прво и се што требаше да направи е да притисне уште малце у второ и да дадеме уште еден гол за помирен финиш на мечот. Е тука е грешката на Манчини, земал се повлекува на мртвите Карпи :yid::yid: А и Икарди стварно можеше и требаше да го даде она, али јебига. Премногу бодови изгубивме на глупи грешки, баш онака аматерски изгубени бодови кои може и веројатно многу ќе не коштаат на крај на сезона.

Манчини имал замисла да добија со комбиниран тим?
Абе никакви замисли нема трупецот,мислам дека и дрим тим да му дадат на овај пак надигруван од противникот ќе биде.Онаква фудбалска филозофија е срамота да имаш.НЕКА СЕ ОТЕПА.Титулите што ги зеде во периодот после калчополи беше поради тоа што имавме прејаки играчи за лигата,никакво знаење немаше од трупецов со што придонесол.И ѓоре Јованоски да беше тренер пак интер ќе освоеше.

Бака нема што у Интер да бара покрај Икарди, башка Јоветич, бољње дуо не ни можевме да посакаме само што Манчини се изгуби у времето и просторот тоа е друг муабет, и изјавиве не му се на место, јавно такви работи не смее да кажуе, Икарди е капитен овој вика ја со мои 50 години ке даев гол таму, ок е све тоа, ама јавно бе ало, каде ...
Ова е уште една од низата грешки што ги прави Манчини, овие работи се решаваат зад големата завеса, вака изгледа само ко да бара алиби, муабетот дека може не се добри ни за трето е Врв, добри се за трето, самиот факт што играа лошо а вадеа добри резултати доволно треба да му говори колкав квалитет поседува тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom